Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Napisane przez GuZZZ85
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
poważnie 500 spin&go ?:O
to zadne uzasadnienie nie rozumiem o co ci chodzi przez 3 miesiace zagralem 1500 to co mam na 1k spinow na dwa tygodnie wystawic zeby grac na sile i pozniej sie tlumaczyc ze sie nie wyrobilem wystawiam tyle co dam rade spokojnie zagrac wiec grzecznie powiem idz rzucac bezpodstawne oskarzenia gdzies indziej. Manuelos zrezygnowal bo mam skrilla w pln i nie oplaca sie robic podwojnego przewalutowania nicodemo tez rezygnuje wiec 35% left. Zapraszam