Przejdź do forum
Stacking PokerStars...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Stacking PokerStars.es

2 Posty
2 Użytkownicy
38 Reakcje
974 Wyświetlenia
noridenofun

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam, poszukuję osoby którę chciałyby zainwestować w moją gre na platformie PokerStars.

Na platformie PokerStars gram turnieje z wpisowym Micro oraz Low. I z tego związku poszukuje kilka osób które chciałyby zainwestować i pomnożyć jakąś część swojego kapitału.

Tak więc od osób którę będą chciały zainwestować będą musiały uzbierać łączną kwote w przedziale 800-1000 to jest do uzgodnienia w zależności ile osob chciałyby sie podjąć współpracy.

Z mojej strony oferuje:
- 50% z łącznej sumy wygranej podzielonej na każdą osobe w zależnosci %ilości stakingu.
- Kontakt przez skype oraz e-mail
- Udostępnianie sesji za pomoca TeamViwier
- Codzienne informowanie o tym co bedzie rozgrywane i po skonczonej sesji wyslanie wiadomosci z ewentualnym profitem lub strata.

Link Text...

Link Text...

Chętne osoby zapraszam do kontaktu na priv tam podam więcej informacji.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Qskaa

dobry wariat z Ciebie, dzięki za poprawę nastroju z fartem!
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat