Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

..

23 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
993 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Polecialem z MD 48 - 4bet pot AQ<KJ kurwelele.

Ostatni turek, fajny stack w h44.
40/540.

Moze cos pyknie

Odpowiedz
Cytat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Generalnie bardzo fajnie mi się grało - no może poza SWU z którego nie jestem zadowolony.

Szkoda deepow jak zawsze.
Jutro roześle jak wstanę:

Do następnego.

Odpowiedz
Cytat

100% 758
52,50% 397,95
10% 75,8
5% 37,9
2,50% 18,95

Kasa wszystkim odesłana na te same konta.
Akser dostałeś na 888 zwrot.

Dzięki za stejka. Podobne zapewne jeszcze się w niedziele pojawią.

Odpowiedz
Cytat