Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Up NL 25

5 Posty
5 Użytkownicy
10 Reakcje
1,081 Wyświetlenia
noridenofun

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam przechodzę na NL25 ZOOM 6-max i szukam osoby chętnej albo kilku osób co chciałyby zainwestować w moja grę udziały 35% do mnie 65% dla reszty czekam na odpowiedz i pozdrawiam

1. Ilosc BI 25 czyli 625$
2.Ilość rąk 60k
3. Nl25 Zoom 6-max
4. Podział 65/35 dla inwestorow
5, RB cały mój.
5. Ewentualne straty pokrywam z otrzymanego RB.
6. Okres trwania 2,5 tygodnia

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
przemek9422

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Wykresy, wyniki, feedback?

Odpowiedz
Cytat
bikmak99

Rzetelna oferta. Najbardziej podoba mi sie punkt 5.
Edit. Ten drugi punkt 5

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando

Jakoś od kilku dni nie było z czego się pośmiać wchodząc na Strategię to akurat jak znalazł na środowy wieczór

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Witaj noridenofun,

Przeniosłem twoją ofertę do właściwego działu. Proszę jednak abyś zgodnie z regulaminem działu staking punkt 3

Gracze, którzy chcą zamieścić swoją ofertę muszą utworzyć nowy wątek w dziale Staking - Feedback i link tego tematu umieścić w swojej aplikacji. Na jednego użytkownika może przypadać tylko jeden temat o feedbacku.

zamieścił w ofercie link do wątku feedback.

Pozdrawiam DamianLuna.

Odpowiedz
Cytat