Witam
Mam do sprzedania usdt (lub kazde krypto z binance/kucoin/huobi i kilku innych gield) bez prowizji za gotowke. Min 3k usd.
Jesli ogloszenie jest niezgodne z regulaminem mod moze usunac.
Jeśli chodzi o mnie to wole zapłacić już te parę % prowizji i mieć 100% gwarancji, że dostanę krypto. Co więcej pewnie większość ludzi podzieli moje zdanie
Napisane przez xSniFF
Niech zgadne... pierwsi przelewamy kase a pózniej dostajemy krypto ?![]()
Polecam ten link: http://lmgtfy.com/?q=co+to+jest+gotowka%3F
Napisane przez alofo132
Jeśli chodzi o mnie to wole zapłacić już te parę % prowizji i mieć 100% gwarancji, że dostanę krypto. Co więcej pewnie większość ludzi podzieli moje zdanie![]()
Wiesz jak sie wysyla krypto i ile idzie przelew?
Wiem, za pomocą karty kredytowej wpłata zajmuje jakieś 30 sekund, kupno waluty na giełdzie zależy od ceny a wysyłka między giełdami to już zależne od giełdy i waluty.
To kup mi krypto anonimowo za pomoca karty. Tez moge sprzedac na kazdej gieldzie od reki, a ja szukam kogos kto chce kupic anonimowo bo ja chce sprzedac bez zadnych przelewow. Rozumiesz?
Rozumiem. Ty chyba też rozumiesz, że takie transakcje, tutaj na forum, śmierdzą wałkiem.
Napisane przez alofo132
Rozumiem. Ty chyba też rozumiesz, że takie transakcje, tutaj na forum, śmierdzą wałkiem.
Ale jaki walek? Spotykamy sie w neutralnym miejscu, ty mi dajesz kase, ja ci przelewam krypto i tyle. Dodatkowo mozna wziac jakeis vouchy z forum.
sorki za offtop, ale chciałem się zapytać (o ile możesz odpowiedzieć oczywiście), dlaczego chcesz krypto sprzedawać "anonimowo"? z tego co się orientuję to handel krypto jest legalny.. czyli jest na to jakiś podatek?
Podatek w Polsce masz standardowy 19/32%.
Nie mieszkam w Polsce i nie mam konta bankowego obecnie.
Napisane przez thufir2
Myślałem że tylko moja Babcia nie ma konta w banku.
Napisane przez thufir2
No to zamieszkaj w Polsce i załóż konto bankowe.
Polskie Ministerstwo Finansów wprowadziło absurdalną interpretację podatku od kryptowalut.
Polecam lekturę oraz sposób jak uniknąc płacenia podatku: https://goldenmark.com/pl/mysaver/kryptowaluty-i-podatki/
Napisane przez Qskaa
Dodatkowo ktoś może chcieć wykorzystać krypto do czegoś co już legalne nie jest.
A co mnie to obchodzi co ktos chce zrobic ze swoimi krypto. Niech robi co chce hehe.
@jociasija dodany
Napisane przez PinkClaw
Napisane przez thufir2
Nie mieszkam w Polsce i nie mam konta bankowego obecnie.No to zamieszkaj w Polsce i załóż konto bankowe.
To bardzo proste, pewno ma komornika na jakąś dużą kwotę