Skip to forum
Notifications
Clear all

PROBLEM Z COUNTER STRIKE 1.6

3 Posts
3 Users
6 Reactions
1,184 Views
xDUSZEK

Drodzy koledzy,
mam pewien problem i uważam, że rady, które są na innych forach są nieco niewłaściwe. Mam taki problem jak na załączonym obrazku w prawym górnym rogu:

Przejrzałem cały internet, nawet jakieś rosyjskie fora, wpisywałem w konsolę różne rzeczy, orientacja pionowa wyłączona, zmiana kanału wifi zrobiona. Ludzie piszą wszędzie, że to problem z łączem, robiłem test pingu i jest w okolicach 25ms, natomiast podczas gry na serwerze co jakiś czas zacina mi się obraz i pokazuje skaczący ping 25-25-120-25-25-180, pozbawia to radości z gry.

Dodam, że miałem wcześniej komputer stacjonarny w tym samym miejscu w którym jest teraz laptop, też nie miał podpiętego kabla sieciowego, leciałem na bezprzewodowym i nie było takich problemów, więc nie wierzę w to, że to problem internetu po prostu :/

Reply
2 replies
boskibogdan

no ale co ci szkodzi sprawdzić czy po kablu problem nie zniknie? może w międzyczasie sąsiad postawił za ścianą głośniki które zakłócają sygnał z routera
szanuję za 1.6 a nie gówniane GO:f_drink:

Reply
ShakeMeDown

Walczyłem z tym długo i nie wygralem walki. Ogólnie to dziwna sprawa bo 1.6 na dużo lepszym łapku działał mi dużo gorzej niż moim archaicznym pc ;/ najlepszy shooter ever

Reply