Skip to forum
Notifications
Clear all

program do zapisywanua linkow

7 Posts
5 Users
0 Reactions
1,223 Views
xSniFF

witam
czy jest jakis program gdzie moglbym zapisywac ,segregowac linki ktore znajduje w internecie jak i linki do ciekawych blogow czy filmow szkoleniowych . Aktualnie zapisuje wszystko w przegladarce i straszny balagan mi sie robi patrzac na kilkadziesiat randomowych linkow .
z gory dziekuje
pozdro ! :)

Reply
6 replies
fruwak

.

Reply
boxer82

obczaj sobie evernote. jest to darmowy program który może działać jako oddzielna aplikacja albo w przegladarce.
W programie tym mozesz tworzyc dowlne notatki , kopiwoac teksty , linki dodawac zdjecie
Mozesz tez doinstalowac dodatek pod chrome (pewnei pod inne też ) który sie nazywa
Evernote Web Clipper. Dodatek ten umozliwia wycinanie całości strony fragmentu czy linka i automatycznie tworzy notatkę , która mozesz później przejrzeć

Program jest na komputer i androida. Na kompie nie trzeba instalowac . Wg mnie przegladarka

Reply
xSniFF

wlasnie ogladnalem kilka filmikow z evernote na youtube i tego wlasnie szukalem dzieki ! :)

Reply
whiler

sam używam i polecam https://getpocket.com/

Reply
dragoste

Pomimo tego, że są usługi/programy przeznaczone specjalnie do zapisywania linków do prz3eczytania na później, to również polecam Evernote - przyda się również do wielu innych rzeczy. ;-)

Reply
fruwak

dodatek do chroma onetab (nie wiem jak z innymi przegladarkami) rozpierdala ;)

Reply