Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tablet z Windows 8,1

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
457 Wyświetlenia
Marcin600

Przejrzałem forum i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na poniższe pytanie - mam nadzieję, że obecnie wiadomo więcej w tym temacie.

Chcę zakupić tablet i zastanawia mnie czy jeśli będzie on miał system operacyjny Windows 8,1 (np. ten tutaj) to czy będę mógł korzystać na nim z HM2? A co z pokerem (mam konta na Poker770; FTP; Pokerstars) ? Przynajmniej ten ostatni będzie śmigać ?

Proszę o opinię ;)

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
sokolzb

Będzie działać to pełny Windows tak jak na PC. HM2 pewnie będzie mulił i trochę mało miejsca na bazę.

Odpowiedz
Cytat
Madziunka

Napisane przez Marcin600
Przejrzałem forum i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na poniższe pytanie - mam nadzieję, że obecnie wiadomo więcej w tym temacie.

Chcę zakupić tablet i zastanawia mnie czy jeśli będzie on miał system operacyjny Windows 8,1 (np. ten tutaj) to czy będę mógł korzystać na nim z HM2? A co z pokerem (mam konta na Poker770; FTP; Pokerstars) ? Przynajmniej ten ostatni będzie śmigać ?

Proszę o opinię ;)

:deadhappy: :deadhappy: :deadhappy: :truestory: :truestory: :spit: :spit: :spit:

Odpowiedz
Cytat
Marcin600

Napisane przez sokolzb
Będzie działać to pełny Windows tak jak na PC. HM2 pewnie będzie mulił i trochę mało miejsca na bazę.

Jesteś pewny. Wysłałem też zapytanie do supportu PS* i odpisali, że ich soft nie będzie działał ...

No właśnie. Jest z tym ogromne zamieszanie. Jedni twierdzą, że to kompatybilny system (z PC), a inni że nie !!!

Odpowiedz
Cytat
Marcin600

Napisane przez Madziunka
:deadhappy: :deadhappy: :deadhappy: :truestory: :truestory: :spit: :spit: :spit:

@Madziunka, mogłabyś wyjaśnić co właściwie masz na myśli? Chyba, że wyśmiewasz moją niewiedzę, to lepiej już nic tu nie pisz ...

Odpowiedz
Cytat
Esotan

Hej Marcin!
A brałeś w ogóle pod uwagę zakup tabletu z Androidem a nie z Windowsem? Wiem z doświadczenia (pracuje w branży RTV IT) że z HM2 będzie na bank problem choćbyś chciał tablet z najwyższej półki chyba że napiszą wersje lite to mógłbym postarać się przerobić pod Androida. Natomiast jak sam zapewne wiesz Pokerstars ma swoje oprogramowanie przystosowane pod urządzenia mobilne z Androidem i iOS. Jeżeli chcesz jakąś konkretną poradę co do tabletu za rozsądne pieniądze który spokojnie obsłuży P* to pisz :) Chyba że już zakupiłeś.

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat