Może ktoś skorzysta z oferty x-kom, Samsung Galaxy S III za 1049zł.
Gorący strzał kończy się jutro o 12:00.
Może ktoś skorzysta z oferty x-kom, Samsung Galaxy S III za 1049zł.
Gorący strzał kończy się jutro o 12:00.
Panowie mam propozycje
moglby mi ktos podpowiedziec, jak w lenovo a820 ustawic wszystko tak, zeby karta heyah byla jako glowna, a play byl tylko internetem?
jestem zielony totalnie. Moglbym sie z kims dogadac...
Nie chciałem zakładać nowego wątku, więc wbijam tu.
Mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić sobie smartfona. Jednym z możliwości jaki ma ten smartfon oferować, jest możliwość oglądania filmów z PS i czasem pogrania w pokerka przez starsy. Moje zainteresowanie wzbudził Samsung Galaxy SIII, dlatego że wykosztuje mnie ok. 1000 zł, a podobno jest to całkiem fajny telefon. Moje pytanie jest takie, czy polecacie mi albo odradzacie kupna tego telefonu. Wasze doświadczenia z tym telefonem? Może polecicie mi jakąś lepszą alternatywe.
Dziękuje i pozdrawiam.
@AmorPL Mam Galaxy SIII, jest to moj drugi smartfon (wczesniej Galaxy S mialem) i z reka na sercu moge Ci ten telefon polecic. Moim zdaniem nie jest za duzy jak niektorzy twierdza i pomimo tego, ze ma juz prawie 2 lata to wszystko dziala na nim perfekcyjnie. Duzym plusem jest tez mozliwosc wgrania customowych softow (polecam CyanogenMod ;)) jesli ktos nie lubi stockowych. Jedyny minus to ladowanie telefonu nawet 2 razy dziennie ale obecnie jest to chyba standard jak intensywnie uzytkujesz swoj podreczny komputerek
S3 nowke teraz za 800 znajdziesz a jeszcze w styczniu kosztowal 1100-1200 wiec po tej cenie na pewno warto.
Napisane przez speedzg
jestem troche ciemny i mam pytanie czy Samsung Galaxy SIII obsługuję zasieg LTE
Obsługuje ale musisz szukać wersji S III LTE , kupując ten model chyba dostaniesz androida 4.4, bo zwykła S III już nie będzie aktualizowana. Chyba że społeczność XDA sama coś stworzy.
dowiedzialem sie juz tego na miejscu i kupilem w promocji s4 ale dzieki za odpowiedz
hej, obecnie mam htc trophy na windows phonie, i brak dostepu do wszystkich softów pokerowych
co polecicie do okazjonalnych mtt na 888poker, starsy i co najwazniejsze na partypoker/wpt? koniecznie Iphone5s?
Im większy wyswietlacz tym lepiej jesli chodzi o poksa. Na S3 gram i LG 4XHD na starsach i sie gra bardzo wygodnie.
Ja oczywiście polecam najwyższą półkę Sony.
Osobiście mam Xperię Z1, śmiga, jak marzenie pod każdym względem.
Ale wyszła już XPEREIA Z2 z ciut większym wyświetlaczem. Niebawem wyjdzie Z3 itd
Generalnie w tych czasach to już nawet komórka średniej klasy bez problemu obsłuży soft Poker Stars. Więc jeśli tylko o to chodzi, to aby jak największy ekran i jak najlepsza jakość wyświetlacza, by jak najprzyjemniej się grało.
Polecam Lg swift/optimus G, szybki, ma wyświetlacz 4,7' HD i poker chodzi bez problemów.
Też zmierzam się do kupna telefoniku. Oczywiście będą okazyjnie grał na starsach. Byłem w play i gosciu mi zaproponował mi klka telefoników co do moich pieniążków a min :
-LG F70
-LG L70
-LG L9 II
-Motorola MOTO G
-Samsung Galaxy core PLUS oraz LTE
KTÓRY LEPSZY ?Interesują mnie w miare porządne zdjęcia , gra w poksa I sluchanie nutek. I takie pytanko małe bo jestem swierzakiem w telefonach, czym jest ten internet LTE i czy w dużym stopniu rózni sie od tego normlanego.
OnePlus One ![]()
Słuchawka obecnie najlepsza w stosunku jakość/cena, z resztą pod względem samej jakości to High end tyle że za pół ceny.