Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zakochałem się...

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
683 Wyświetlenia
barteq88

Niedawno postanowiłem podłączyć mój stojący za lapkiem monitor od starego kompa i podwoiłem sobie liczbę stolików. Zagrałem już jedną sesję na iPoker, ale trochę późno zacząłem i stoły zaczęły pustoszeć, więc coraz mniej komfortowo się grało (choć jakoś jeszcze dawałem radę i to nawet z jednym h/u). Wystarczyło myszkę ustawić na wysokie dpi (a mam razora nagę) i już było super.
Dzisiaj postanowiłem rozpracować bardziej Table Ninja i pograłem na wirtualną kasę na starsach. MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA! :heart:
Co ten program potrafi, no masakra. Ostatecznie mam ustawione tak, że tylko sobie najeżdżam myszą, a klawisze z x c służą mi za fold/bet/raise :sdrink
Na dodatek sizingi się same wpisują i nie muszę za często używać scrolla! Jeśli bym tak grindował dniami i nocami, albo gdybym na kompie nie robił nic innego oprócz grania na starsach, to pewnie zapomniałbym co to lewy przycisk myszki :D
Z tym programem to ja już wcale się tak nie dziwię nanonoko ;)
Będzie tylko ból na iPoker, bo będę się tam czuł bardzo handicapped :/

Pewnie to nic nowego dla wielu z Was, ale zastanawiam się ile osób z polskiej sekcji jeszcze nie miało styczności z tym cackiem.
Ja z mojej strony gorąco polecam!

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
yoovan

Ja się zakochuję tylko w psach i staruszkach. Jak ty tego TN potrzymasz za rączkę, panie kochanku?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj barteq88,

Powiem Ci, że po przeczytaniu tematu spodziewałem się czegoś innego.

Jeśli dobrze poszukasz to znajdziesz sporo dodatkowych aplikacji wspomagających grę, poprawiających wygląd stołów itd. Na iPoker jest np. BetPotSoft, na OnGame jest OngMachine, a pewnie i na inne poker roomy znajdą się odpowiedniki tych programów.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
barteq88

Kurcze, dzięki Skibcio!
Właśnie jestem podczas konfiguracji Betpota i jak dobrze się poustawia to też jest świetny program i znowu jestem przy swoim Z X C :))
Na dodatek na moje stawki to jest to darmowe jeszcze :D
A powiedz mi, jest coś podobnego na starsy?

Odpowiedz
Cytat