Skip to forum
Notifications
Clear all

Pokochac bad beaty by trzcinek---> Gorzkie żale FL SH......ZLOTTTTT

1,296 Posts
99 Users
0 Reactions
57.2 K Views
1MrPiter

Pozwól, że ku pokrzepieniu pokażę Ci mojego bad beata:

$3/$6 Fixed-Limit Hold'em (6 handed)

Preflop: Hero is MP3 with J :club:, J :spade:.
MP2 raises, Hero 3-Bets, 4 folds, MP2 calls.

Flop: (7.5 SB) 6 :club:, 3 :diamond:, J :diamond: (2 players)
MP2 checks, Hero bets, MP2 calls.

Turn: (4.75 BB) 5 :club: (2 players)
MP2 checks, Hero bets, MP2 raises, Hero 3-Bets, MP2 caps, Hero calls.

River: (12.75 BB) 5 :spade: (2 players)
MP2 bets, Hero raises, MP2 3-Bets, Hero caps, MP2 calls.

Final Pot: 20.75 BB.
Results follow:

Hero shows a full-house, jacks full of fives(J :club: J :spade: ).
MP2 shows four of a kind, fives(5 :heart: 5 :diamond: ).

MP2 wins with four of a kind, fives(5 :heart: 5 :diamond: ).

Tak więc teraz widzisz, że Ty masz co najwyżej bad beaciki ;) ;)

Reply
trzcinek

Podsumowanko:

Wykresik ponownie po pierwszym dobrym ten jest sredniawy

Zgry: -450$
Rakeback: 15 637vpp=54729,5=875,67$ + 187,68(stellary)= 1063.35$
mtt: 363$

Suma= 976,35$

Reply
Danny177

@piter
Gdzie grasz?

@trzcinek
podsumowanie miesiaca robisz 21 lutego? ;d jeszcze masz troche czasu zeby odrobic!
btw, z tym TT to nie masz tam cap, c/r/call (crying imo jesli gosc nei jest retardem), fajne w c/r jest wlasnie to ze mozesz wyciagnac wiecej value od slabszych rak i mniej stracic od lepszych nie grajac cap, grajac bet jest to juz tutaj duzo trudniejsze.

Reply
trzcinek

Jakbys czytal regularniej to bys widzial ze robie podsumowanie co tydzien Danny :ayfkm: Co do TT pewnie masz racje! Ponioslo mnie. A Piter gra na ftp chyba ze nagle cos zmienil.

Reply
Danny177

Napisane przez trzcinek
Jakbys czytal regularniej to bys widzial ze robie podsumowanie co tydzien Danny :ayfkm: .

nie zauwazylem :P

To w tydzien zagrales 35k rozdan? To Ty grinder jestes :D

Reply
trzcinek

znowu zle Danny :facepalm: Wrzucam wykres z miesiaca calego a nie z kolejnych tygodni oddzielnie :f_biggrin:

Reply
ewran

Słyszałem plotki że Trzcinek wrócił do ostrego wygrywania ?(

Reply
Danny177

:facepalm:

wlasnie cos mi nie pasowalo ;d

Reply
trzcinek

Potrzebowalem takiego dnia! +125BB Bylo co prawda 180BB ale chuj z tym wazne ze dzien na + w koncu... Mam nadzieje ze jutro nie wjebe 100BB :evil:

Reply
elvismichal

.

Reply
1MrPiter

Mistrzu idziesz na mecz z Koroną? Może się ustawimy w końcu gdzieś pod zegarem i obgadamy jakie Widzew ma equity? :D Ja zazwyczaj na środku stoję, tam gdzie są zdjęte krzesełka. Patrząc na trybunę z perspektywy gniazda to jest to tak odrobinę na lewą stronę.

Reply
trzcinek

No ja pamietam ze mi mowiels ze tam stoisz i naprawde ja ze 3 razy tam przechodzilem w okolicach i nawte stalem caly mecz tam ktorys i kurde nie moglem Ciebie zlokalizowac... Na Koronie mnie nie bedzie niestety bo w tym czasie gram turek w Ostravie Hesopa. I jak grasz teraz 2/4 3/6 na ftp?

Ja wczoraj na 2/4 elivis ugralem te 100BB+

Reply
1MrPiter

Napisane przez trzcinek
No ja pamietam ze mi mowiels ze tam stoisz i naprawde ja ze 3 razy tam przechodzilem w okolicach i nawte stalem caly mecz tam ktorys i kurde nie moglem Ciebie zlokalizowac... Na Koronie mnie nie bedzie niestety bo w tym czasie gram turek w Ostravie Hesopa. I jak grasz teraz 2/4 3/6 na ftp?

Jak będziesz miał być na którymś meczu to pisz do mnie na GG to się ustawimy. Co do pokera to po powrocie gram póki co 1/2. Jeśli karta się nie odwróci to bardzo niedługo wracam wyżej ;)

Reply
babel92

No to pokazaliście klasę, zarówno piłkarską jak i "kibicowską"... o ile tak to jeszcze można nazwać :facepalm:

Reply
trzcinek

a co sie dzialo bo mnie nie bylo na stadionie? A jesli chodzi o mecz to na pewno na wygrani nie zasluzyliscie tylko o walke o utrzymanie razem z nami.

Reply
babel92

nie chce mi się powtarzać, więc wejdź tu -> AJs - bb vs sb stackoff . byliśmy lepsi :)

Reply
trzcinek

Byliscie lepsi bo wygraliscie ale graliscie slabo i na pewnie nie lepiej niz nasi. A ten link to mnie nie interesuje bo nie gram nl.

Reply
trzcinek

-70$ z mtt Chyba mnie potiltowalo jak sie zjebaly starsy i czesc turkow sie wznowila jak mielismy po 5BB. Chyba kase zjebane starsy powinny oddac za takie numery.

Reply
Hadart

Oddaja raczej bez problemu. 2 albo 3x mialem taka sytuacje - zawsze oddali.

Reply
trzcinek

Cofam te -70 $ z wczorajszej sesji mtt poniewaz dostalem spowrotem wszytskie $$$ z powodu wczorajszej godzinnej awarii. Takze jak ktos jeszcze ucierpial to nie pisze smialo! To ja rozumiem P*>all :f_thumbsup:

Reply