Skip to forum
180/MTT- całe życie...

Notifications
Clear all

180/MTT- całe życie na deepie by Milosz

583 Posts
113 Users
13 Reactions
33.4 K Views
MateuszPaker

Czyli potwierdza się to co czytałem na dwa plus dwa o tigerbalmie.

10 dolców to mógłbym dać za to tylko, żeby się móc pochwalić, że lepiej gram od znanego filmmakera :D, zawsze ego sobie podje.

Reply
Miloszpoker2

Yo, pasuje coś napisać

Ostatnio lenie się, że hoho.

W od czwartku szykowałem małą domówkę u mnie. Odbyła się w sobotę, a ja odpadłem po 1szej. W jakim stanie obudziłem się rano lepiej nie wiedzieć :) Całą niedziele spędziłem jak ważywo, ograniczając ruch i myślenie do minimum. W pon. włóczyłem się po jeziorach.

Trzeba się trochę ogarnąć, bo zbliża się egzamin z prawka, no i trzeba poprawić oglądalność filmików :)

Do regularnej gry chciałbym wrócić po 20tym,

nara :)

Reply
Miloszpoker2

yo, no niestety plan regularnej gry po 20tym nie wypali, bo nie jestem na swoim terenie. SNG mogę zacząć na poważnie od początku sierpnia i mam nadzieję, że będzie to hard grind

Jeśli chodzi o filmiki to trzymam jak tako fason, ale strasznie ciężko jest, bo styl komentowania tigerbalma jest idealny do poduszki :D :facepalm: :ayfkm:

Trochę mi się nudzi i zastanawiam się czy nie wrzucić sobie stówę na party i pograć nl4 sh i wyrobić jakieś bonusiwo. ?(

Pierwsze podejście do prawka nie udane. Ulany na parkowaniu :rage: :rage: :rage:

Od 3 tygodni chodzę na domową siłownię, dosyć fajnie się ćwiczy :)

Pozdrawiam i do następnego razu :)

Reply
Miloszpoker2

Witam,

jak pomyślałem tak zrobiłem i we wtorek wpłaciłem stówę na Party, wyrabiając bonus grając nl4 sh. Obecnie gram 12 stołów, jurto zwiększam do 15 celem szybszego wyrabiania bonusu, którego już wiem, że raczej nie uwolnię do końca, bo wyrabia się go mega długo. Cisnę średnio 2kh dziennie, a dopiero dziś uwolniłem 10$.

Jeśli chodzi o Party to soft dosyć przyzwoity(ofc do starsów daleko), duży wybór stolików, ale jest tez kilka mankamentów. Poziom jest tragiczny, mega fiszarnia na każdym stole. Pod tym względem party>starsy.

No i wszystko było by cacy, gdyby nie to, że ostatnio dostaję niemiłosiernie po dupie. Nie mówię, że gram idealnie, ale mój skill powinien być w zupełności wystarczający bo 'cruschować' nl5-10. Natomiast jestem z nich gdzieś na zero.
Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane ?(

Reply
streamus

Napisane przez MateuszPaker
Właśnie, właśnie.

Napiszcie jak możecie jak prezentują się grindersi?
Jakie są wasze pierwsze wrażenia?
Itp.

Pozdrawiam

Po glebszych przemysleniach i wnikliwym obejrzeniu stwierdzam, ze tigerbalm gra naprawde zajebiscie te sity

Moze ameryki nie odkrylem, cos mi switalo w glowie i mialem podobne mysli ale dopiero on otworzyl mi oczy, mozna by rzec - Eureka ! ; ]

Byc moze wiedzieliscie to juz wczesniej i poznaliscie kwintesencje grania 180 i to co napisze bedzie smieszne, mimo to w paru slowach napisze jak ja to widze

o co chodzi ? ano o agresywna gre, gdzie tak naprawde karty nie maja znaczenia, gdzie liczy sie tylko i wylacznie pozycja, zerowanie na graczach pasywnych, strachliwych, chcacych dociagnac sie do platnych, wykorzystywanie KAZDEJ sytuacji do stealu i wywieraniu ciaglej presji, znajdowaniu sie w spotach z kartami z ktorymi raczej "nie wypada" a ktore maja dobre equity

w 180 nie chodzi o to zeby wsunac AQ, gdzies indziej 77 itp. itd. bo moze siadzie i zrobi sie deepa, tu chodzi o stworzenie sobie szansy do nabudowania stacka w jak najwiecej liczbie sytuacji (oczywiscie z glowa, nie mam na mysli typowego fiszowania) i dotarcie do ft na pozycji chip leadera, gdzie 1 miejsce jest juz tylko formalnoscia

moje bledy to zbytnie pielegnowanie gry, "jak ja z taka reka pokaze sie na showdownie", zbyt malo stealow, zbyt malo otwarc 2-2,5x, zbyt pasywne granie duzym stackiem, podswiadomy strach przed odpadnieciem ograniczajacy ruchy i obstawianie innych na zbyt zawezony range

zajebiscie sie ciesze, ze w koncu moge na glos wykrzyknac "O kurwa jaki ze mnie byl matol!" : )

Reply
Kaeresen

Ja uważam że na pewno warto jest uczyc sie od Tigerbalma, chociaż należy przy tym myslec i kwestionowac w glowie każdy spot. Jest to naprawde swietny gracz, ale zdarzaja mu sie od czasu do czasu pomylki, a ma imo bardzo denerwujaca maniere nieprzyznawania sie do błędów na filmach i stara sie kazdą źle rozegraną rękę racjonalizowac i usprawiedliwiac zamiast powiedziec wprost "tu chyba troche zjebalem, nie robcie tak". Niemniej jednak, nauczylem sie od niego naprawde wiele jesli chodzi o granie sitkow wieloosobowych i polecam każdemu.

Reply
Miloszpoker2

Napisane przez Kiersno
Ja uważam że na pewno warto jest uczyc sie od Tigerbalma, chociaż należy przy tym myslec i kwestionowac w glowie każdy spot. Jest to naprawde swietny gracz, ale zdarzaja mu sie od czasu do czasu pomylki, a ma imo bardzo denerwujaca maniere nieprzyznawania sie do błędów na filmach i stara sie kazdą źle rozegraną rękę racjonalizowac i usprawiedliwiac zamiast powiedziec wprost "tu chyba troche zjebalem, nie robcie tak". Niemniej jednak, nauczylem sie od niego naprawde wiele jesli chodzi o granie sitkow wieloosobowych i polecam każdemu.

na pewno +1 za to nie przyznawanie się do błędów, bo czasem robi dziwne rzeczy.

ostatnio oglądnąłem kilka produkcji z 45tek i jestem zszokowany jak tiger dobrze abusuje bubla. Jak w 18tkach. To jest naprawde fajne.

Napiszcie jeszcze jak oceniacie jego grę w HU, bo ja jestem przyzwyczajony na większym stacku grać min raisy, a tigerbalm często robi limpy z trash hand i potem minibetuje dużo flopów.

Reply
Kaeresen

akurat HU zdecydowanie nie jest jego najmocniejszą stroną i momentami beka jest obecna

Reply
Miloszpoker2

ElO, elO,

generalnie ten wpis miał byc o tym, że w tym miechu, poświęcam się grzę NL SH na Party, na nl10. Generalnie. Zdanie zmieniłem po tym, gdy zobaczyłem promocję w klubach VIP na ten miech na PS. Wobec czego, wracam do napiepszania sitów z planem jaki miałem jeszcze dwa tygodnie temu. Plan to obv Platinum i ciśnięcie FPP w tym i kolejnym miechu. Zaraz wbijam na PS i robie wpłatę z bonusem i zaczynamy zabawę! :D

Reply
Miloszpoker2

Yo,

chwilowo przeżywam okres zajawką cash. Stwierdziłem, że lepiej będzie mi się wyrabiało bonus od 1st wpłaty na Starsach. Czy będzie to chwilowa gra, czy coś dłuższego? Zobaczymy. :f_smile:

Na razie wrzucam 2 graphy. Pierwszy to okres ostatnich dwóch tygodni z gry na Party NL4 SH. Jeśli wyrobię bonus na PS, a dalej będę grał CG, to wracam na Party, bo stosunek liczby stołów do poziomu graczy jest :f_thumbsup:

Uploaded with ImageShack.us

12bb/100 co przy 12tablingu uważam za bardzo fajny wynik

Teraz wykres z ostatnich dwóch dni na Gwiazdce

jak widać zielono nie ma. tylko 4,5bb/100 co uważam za słabiutki wynik. W dodatku wg EV farcę niemiłosiernie(8bi różnicy).

Na razie skupiam się na grze na Starsach i wyrabianiu bonusu. Mój RB na pewno też zwiększy status jaki będę miał w tym i następnym miechu(Platinum :f_biggrin:).

Oto kilka celów na ten miesiąc:

:spade: FILMY
- obejrzeć 10 części Crushing microstakes by Muckinfella
-obejrzeć kilka produkcji z limitów nl2-10 od 2010 roku

:spade: GRA
- rozegrać co najmniej 60k rozdań na PS
-conajmniej 2k VPP w sierpniu
-wejść na nl25, po przejsciu nl10 z zadowalającym winratem

:spade: NAUKA
-chodzić w miarę możliwości na coachingi naszych trenerów
-po sesji analizować 10 największych rozdań, a problematyczne ręce wrzucać na forum
-poprawić grę w 3betowanych pulach
-dogłębnie analizować rozdania samemu
-odbyć kilka live sweatów z innymi graczami

:spade: INNE
-regularnie chodzić na siłownię(chodzę już 1 miech)
-przeczytać jedną książkę o samorozwoju
- wyskoczyć czasem na imprę
-wychodzić czasem na miasto w wiadomym mi celu
-zdać prawko

To na razie tyle. Będę tu wrzucał ciekawe/problematyczne rozdania i liczę na waszą pomoc.

Mam pytanie: jak odfiltrować graph żeby mi pokazywało jak wygląda moja gra w 3bet potach?

Cheers! :D

Reply
Miloszpoker2

Dzisiaj sesja b. słaba. Nie chcieli się wypłacać, trafiałem na mocne ręce, spadały nie fajne karty. były cieżkie foldy. Efekt to -5bi. Właśnie przejrzałem ręce i kilka błędów było. Jedno rozdanie dałem do oceny:

Napisane przez Miloszpoker2
PokerStars No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB ($36.67)
UTG ($10)
MP ($10.15)
CO ($5.20)
Button ($10)
Hero (SB) ($10)

Preflop: Hero is SB with 10, 10
2 folds, CO bets $0.30, 1 fold, Hero raises to $1, BB calls $0.90, CO calls $0.70

Flop: ($3) 4, 7, 8 (3 players)
Hero bets $1.90, BB raises to $35.67 (All-In), 1 fold, Hero calls $7.10 (All-In)

Turn: ($21) J (2 players, 2 all-in)

River: ($21) J (2 players, 2 all-in)

Total pot: $21 | Rake: $1.04

Results below:
Hero had 10, 10 (two pair, Jacks and tens).
BB had 7, 7 (full house, sevens over Jacks).
Outcome: BB won $19.96

Bu: 34/21
BB: 75/51. ft3b- 33%(6), agg% flop; 37%

Nie wyglądało mi to na monstera, bardziej na jakieś 99-JJ, top pary, drawy

No i były jeszcze dwa, w których popełniłem dosyć łatwe do wychwycenia błędy.

Obejrzałem jeden filmik muckinfelli, więc ok.

hmm, muszę znaleźć złoty środek w kwestii liczby stołów. Grając na 6 robię głupie movy i tracę kase natomiast na 9-12 często brakuję już czasu na decyzję. Może więc granie 7,5 stołów będzie dobre? :f_wink:

Reply
Miloszpoker2

Siema,

u mnie ostatnio bywa bardzo swingowo, ale grunt, że do przodu. Obecnie po ~20k rąk mam 4bb/100 co nie jest porażającym wynikiem. Jak podciągnę do 6 to będzie już ok.

Dużo kasy jak na razie uwalniam z bonusów i w dużej mierze dzięki temu BR rośnie.

Platinum Star zrobiłem chyba dwa dni temu więc jest luz. W tym momencie już dosyć komfortowo gra mi się na 12tu stolikach.

Miałem problemy trochę z table selection, ale wymyśliłem dosyć fajny sposób, który okazał się potem nie potrzebny, bo gdy gram w godzinach 23-2 to stoły są mega słabe i można znaleźć cacka z vpip 35 av. pot 10bb bez waiting listy.

Wciąż dostrajam się do tego limitu i imo idzie mi to coraz lepiej. Ostatnio popatrzyłem sobie na moje staty i znalazłem kilka rzeczy do poprawy:

-więcej steali z BU i CO
-więcej 3betów z brodwayami
-więcej raisowania Cbetów czytelnych graczy
-więcej Cbetów na Turnie

Poprawa tych rzeczy trochę dała bo gra mi się dużo lepiej.

Pozdro.

Reply
Miloszpoker2

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($10.05)
BB ($11.23)
Hero (UTG) ($10.15)
MP ($10)
CO ($17.40)
Button ($7.36)

Preflop: Hero is UTG with A, K
Hero bets $0.30, 4 folds, BB raises to $1, Hero raises to $2.40, BB calls $1.40

Flop: ($4.85) 2, 8, 8 (2 players)
BB checks, Hero checks

Turn: ($4.85) 5 (2 players)
BB bets $1, Hero calls $1

River: ($6.85) 7 (2 players)
BB bets $1.70, Hero calls $1.70

Total pot: $10.25 | Rake: $0.49

Results:
BB had 6, Q (one pair, eights).
Hero had A, K (one pair, eights).
Outcome: Hero won $9.76

_biggrin:

Reply
Miloszpoker2

Miałem dłuższą przerwę od gry spowodowaną awarią neta u mnie na osiedlu. Jakoś strasznie się z tego powodu nie martwiłem, gdyby nie to, że ten okres powinienem przepracować lepiej tj. czytać książki, poanalizować łapy, jakiś dobry art przeczytać. A ja zamiast tego poświęciłem się graniu w NFS: Most Wanted :ayfkm: :ayfkm:

Właśnie zagrałem sesje i jest kilka akcji, które są dla mnie trudne:

BB ($15.34)
UTG ($10)
MP ($15.71)
Hero (CO) ($10)
Button ($14.88)
SB ($3.21)

Preflop: Hero is CO with A, K
2 folds, Hero bets $0.30, Button raises to $1.20, 2 folds, Hero raises to $3.10, Button calls $1.90

Flop: ($6.35) 3, 2, 8 (2 players)
Hero checks, Button bets $11.78 (All-In), Hero calls $6.90 (All-In)

Turn: ($20.15) 4 (2 players, 2 all-in)

River: ($20.15) 7 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $20.15 | Rake: $0.99

Results below:
Button had 10, 10 (one pair, tens).
Hero had A, K (high card, Ace).
Outcome: Button won $19.16

gość był dosyć loose, mój plan to było stackowanie, na takim flopie chciałem zagrać c/c by wyłapać bety od jego brodwayów jakie tam może mieć.

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.10 BB (5 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB ($7.97)
UTG ($2.30)
MP ($3.17)
Button ($10.41)
Hero (SB) ($13.93)

Preflop: Hero is SB with Q, Q
UTG calls $0.10, MP calls $0.10, 1 fold, Hero bets $0.50, BB calls $0.40, UTG calls $0.40, 1 fold

Flop: ($1.60) 4, 6, 2 (3 players)
Hero bets $1.21, BB calls $1.21, 1 fold

Turn: ($4.02) 2 (2 players)
Hero bets $2, BB calls $2

River: ($8.02) 4 (2 players)
Hero checks, BB bets $4.26 (All-In), Hero calls $4.26

Total pot: $16.54 | Rake: $0.80

Results below:
Hero had Q, Q (two pair, Queens and fours).
BB had 5, 5 (two pair, fives and fours).
Outcome: Hero won $15.74

Tu miałem do końca zgadywankę czy gramy vs set, czy OP. W końcu zdecydowałem, że najczęściej set byłby raisowany na flopie lub turnie. Na riv, chce mu dać betnąć z jakimś drawem, overparką, jak ma lepiej to nh sir

CO ($8.55)
Button ($6.89)
Hero (SB) ($10.26)
BB ($7.82)
UTG ($10.22)
MP ($11.41)

Preflop: Hero is SB with K, A
UTG bets $0.20, MP calls $0.20, 2 folds, Hero raises to $0.90, 1 fold, UTG calls $0.70, 1 fold

Flop: ($2.10) 10, J, 7 (2 players)
Hero bets $1.10, UTG raises to $2.40, Hero calls $1.30

Turn: ($6.90) 3 (2 players)
Hero checks, UTG bets $6.92 (All-In), Hero folds

Total pot: $6.90 | Rake: $0.34

Results below:
UTG didn't show
Outcome: UTG won $6.56

Mega myślenice w tym rozdaniu. Co na flopie? Call jest chyba z dupy. Mamy rr FD, co teraz wydaje mi się jeszcze bardziej z dupy, bo jak chwytamy FD na T to musimy to ciągnąć i callować nawet riv. Gość to fisza z dużym VPIP

Button ($7.50)
SB ($7.85)
Hero (BB) ($10.57)
UTG ($7.60)
MP ($13.13)
CO ($11.06)

Preflop: Hero is BB with A, Q
2 folds, CO bets $0.35, 2 folds, Hero raises to $1.15, CO calls $0.80

Flop: ($2.35) J, J, K (2 players)
Hero bets $1.20, CO calls $1.20

Turn: ($4.75) J (2 players)
Hero checks, CO bets $2.26, Hero folds

Total pot: $4.75 | Rake: $0.23

Tu kolejny hand gdzie nie wiem co robić. gość 27/21, dosyć agr stąd 3b. jak teraz patrze to cbet na F jest do dupy bo flop czesto trafia w jego calling range. C/f albo c/r byłby chyba najlepszy

Reply
Miloszpoker2

Tu jeszcze dwie fajne ręce :P

UTG ($3.71)
MP ($10)
Hero (CO) ($10)
Button ($9.59)
SB ($15.40)
BB ($18.93)

Preflop: Hero is CO with A, A
UTG calls $0.10, 1 fold, Hero bets $0.40, 1 fold, SB calls $0.35, 1 fold, UTG calls $0.30

Flop: ($1.30) 9, 8, K (3 players)
SB checks, UTG checks, Hero bets $1, 1 fold, UTG calls $1

Turn: ($3.30) 6 (2 players)
UTG checks, Hero checks

River: ($3.30) 3 (2 players)
UTG checks, Hero bets $2.31, UTG calls $2.31 (All-In)

Total pot: $7.92 | Rake: $0.38

Results:
UTG had 7, 10 (flush, King high).
Hero had A, A (flush, Ace high).
Outcome: Hero won $7.54

Strit no good _mad: :D

SB ($9.55)
BB ($22.14)
UTG ($5.48)
Hero (MP) ($20.36)
CO ($12.72)
Button ($4)

Preflop: Hero is MP with A, A
UTG calls $0.10, Hero bets $0.40, 1 fold, Button raises to $1.20, 1 fold, BB raises to $3, 1 fold, Hero raises to $7, 1 fold, BB raises to $22.14 (All-In), Hero calls $13.36 (All-In)

Flop: ($42.07) 10, 3, 10 (2 players, 2 all-in)

Turn: ($42.07) 8 (2 players, 2 all-in)

River: ($42.07) 8 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $42.07 | Rake: $2

Results:
BB had K, K (two pair, Kings and tens).
Hero had A, A (two pair, Aces and tens).
Outcome: Hero won $40.07

:f_love: :f_love: :f_love:

Cya

Reply
Miloszpoker2

Cześć, teraz będzie krótko :)

Jestem w euforii. Dzisiejszy dzień to +15bi na nlt+10$ z bonusu :D Minusem jest fakt, że sesja jest 10bi ponad ev :facepalm:

Ale nie czuję, że miałem farta, po prostu kilka dobrych spotów, FD gością nie wpadały, jedyny większy suckout to chyba A7 na A9 na A97, bo doszedł rr flush w puli chyba 120bb

Coraz bardziej łapię o co chodzi w CG co mnie cieszy :)

Pogram jeszcze potem, by uwolnić kolejne 10$ z bonusu bo brakuje chyba 30vpp. Potem oglądnę jakiś filmik. Teraz lecę na siłownię :) Pozdro :)

Reply
Miloszpoker2

PokerStars No-Limit Hold'em, €0.10 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP (€10.10)
CO (€10.56)
Button (€13.89)
SB (€21.94)
Hero (BB) (€10.01)
UTG (€5.52)

Preflop: Hero is BB with Q, Q
4 folds, SB bets €0.30, Hero raises to €0.80, SB calls €0.50

Flop: (€1.60) J, J, J (2 players)
SB checks, Hero bets €1, SB calls €1

Turn: (€3.60) 4 (2 players)
SB checks, Hero checks

River: (€3.60) Q (2 players)
SB bets €2, Hero raises to €8.21 (All-In), SB calls €6.21

Total pot: €20.02 | Rake: €0.99

Results:
SB had J, K (four of a kind, Jacks).
Hero had Q, Q (full house, Queens over Jacks).
Outcome: SB won €19.03

:rage: :rage: :rage: :rage:

Reply
Miloszpoker2

Siema, pora podsumować ten miesiąc, bo nie mam zamiaru jakoś specjalnie grać :)

Pokerowo...

W ty miesiącu rozegrałem 50k rąk na nl10 SH. Grałem średnio 9 stołów. Wyniki przedstawiają się tak:

422$ z gry+ 220$ z RB(bonus i stellery, nie wykorzystałem jeszcze 7k fpp)= 642 play money, czyli najlepszy miesiąc w mojej karierze.

Uzyskałem ~8,5bb/100 z samej gry, a ~13bb z RB. Very nice! :P

Wstawiłem swoje staty do oceny, jeśli ktoś luknął by to miło

Pora rozliczyć się ze swoich celów jakie sobie postawiłem na początku tego miesiąca:

:spade: FILMY
- obejrzeć 10 części Crushing microstakes by Muckinfella- obejżałem tylko 5 ;/
-obejrzeć kilka produkcji z limitów nl2-10 od 2010 roku- ani jednego ;/

:spade: GRA
- rozegrać co najmniej 60k rozdań na PS- wyszło 50k, ale nie było neta przez 6 dni więc ok
-conajmniej 2k VPP w sierpniudone, 3k vpp
-wejść na nl25, po przejsciu nl10 z zadowalającym winratem- done, 8,5bb mnie cieszy

:spade: NAUKA
-chodzić w miarę możliwości na coachingi naszych trenerów- kilka razy byłem wiec nie jest źle
-po sesji analizować 10 największych rozdań, a problematyczne ręce wrzucać na forum- sromotna porażka :(
-poprawić grę w 3betowanych pulach- nie było analizy, to nie ma i poprawy ;/
-dogłębnie analizować rozdania samemu- j.w.
-odbyć kilka live sweatów z innymi graczami- tylko jeden był

:spade: INNE
-regularnie chodzić na siłownię(chodzę już 1 miech)- done
-przeczytać jedną książkę o samorozwojukilka zacząłem, ani jednej nie skończyłem
- wyskoczyć czasem na imprę- z grubsza done
-wychodzić czasem na miasto w wiadomym mi celu- słabo to wyszło
-zdać prawko- fail, ale cały czas idzie lepiej

Jak widzisz średnio idzie z nauką, a bez tego ani rusz. W tym miechu, po dokańczam kilka spraw, które mi zalegają. Na początku września wystawię sobie cele na kolejny miech.

pozdro :)

Reply
Prestiqe

Wow piękny wynik na starsowym NL10 SH. Sam nie potrafię go przejść i zawsze jestem na minus. Możesz powiedzieć czy bluff 3betujesz czy to rzadkość? Grasz straight forward głównie, czy czasem jakieś multi barrel blefy stosujesz ;) ?

Reply
Miloszpoker2

Napisane przez Prestiqe
Wow piękny wynik na starsowym NL10 SH. Sam nie potrafię go przejść i zawsze jestem na minus. Możesz powiedzieć czy bluff 3betujesz czy to rzadkość? Grasz straight forward głównie, czy czasem jakieś multi barrel blefy stosujesz ;) ?

thx, gram dosyć prosto i moją gre opieram na showdownach. jutro napisze trochę więcej o rzeczach, na które warto zwracać uwagę na tym limicie.

Zagrałem sobie sesje na Party Poker, no bo są podwójne pkt to chciałem sobie chociaż srebro zrobić. Uruchomiłem sobie 6 stolików nl25 i wrócił mój leak. Tzn, gram jak małpa robie głupie calle, bo trzeba wykorzystywać akcję. ;/

Jestem debilem. Zjechałem tam chyba z 4bi. Nota bene ten limit jest jak najbardziej do pobicia na party, bo przy kązdym stole fisz, najczęsciej over agro. Jak wyrobię bonus na starsach to tam wbijam.

Reply