Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] nl10 SH 50k

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
333 Wyświetlenia
Miloszpoker2

Uploaded with ImageShack.us

Kontrolnie wklejam staty. napewno popełniam dużo błędów. Gram na starsach 9-12 stołów. Przy takim multitablonu jaki winrate uważacie za dobry? Jeśli mam rolla to mogę przechodzić na nl25?

Mam dosyć duże problemy z 3bet potami i czesto machinalnie obstawiam gości na JJ+ Ak, ostatnio zacząłem więcej 3betować zamiast callować na blindach

3 odpowiedzi
Miloszpoker2

Elo, wklejam staty po 50k rak. Co do poprawy?

plusEVqba

Staty masz zblizone bardzo do moich

I masz podobne problemy jak ja :D

Chociaz lepiej 3betujesz z blindow ;p

maly ch / raise - prawie tylko nutsy na flopie ;p chociaz raise cbeta juz lepszy

za malo napewno donkujesz bo nie chesz barellowac scarry cads na T

Ogolnie za malo brrelujesz Turna - masz masakreyczny gap miedzy F i T i Cie regi nonstop floatuja (troche to nadrabiasz ch / r na T ale do 40% to napewno dalo by sie podciagnac 2nd )

Za malo floatujesz

Nie zabardzo mi sie to podoba ze masz wiekszy steal z SB niz z BU i musisz odpuszczac za czesto do 3b - ja tam Cie any two prawie 3betne ;p

Podciagnij 3bet z BU o jakies 2-3 % szczegolnie vs luzne otwarcie CO - bedzie musial mase wywalic - ja teraz nad tym pracuje ;p

Jak dla mnie troche duzo wywalasz na 3bet

Z kolei call open u Ciebie kwiczy - praktycznie callujesz tylko pockety pod seta ja bym na BU dolozyl troche rak jestes czytelny jak grasz na niskich flopach raisy i sie nikt ogarniety nie wyplaca bo ty masz tam tylko sety

Z czym oprocz niskich pp limpujesz SB ?

Porownujac do poprzedniego wrzuta i tak mocno poprawiles statystyki - well done

rusher88

Siema.

Ja sie skupie na tym nowszym screenie :)

Steale - z CO mozesz wiecej, z BU z pewnoscia wiecej, na SB masz okolice max. granicy wg mnie.

Mozesz bardziej spolaryzowac 3bet, wiecej blefow. Na NL10 beda na to podatni.

Wiecej 3betuj mniej calluj z blindow.

Bardzo malo betujesz na turnie. Mozesz sobie pozwolic na sporo wiecej barreli. Podniesiesz tam wiecej potow bedzie Cie ciezej wyblefowac.

Floatuj wiecej. Tzn. Ogolnie wiecej betuj vs checki przeciwnikow.

Pomysl nad range swojego CB, bo foldujesz strasznie duzo, jesli ktos Cie na flopie przebija. W sumie mozna to robic w ciemno z any2.

Sam starasz sie raiseowac CB i wykorzystywac ten leak u innych.