Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
oferta to paczka 2k sitów na pokerstars. Gry to 18 i 9 many 30$+. Paczke sprzedaje ze względu na zmniejszenie wariancji + po prostu potrzebuje kasy i muszę część rola wypłacić.
Staking MTT
staking mtt
staking mtt
O mnie:
Od listopada grałem dla Team Moshman biorac coachingi od Collina Moshmana oraz Clinta Loscha (oddzielny wykres z moich wyników od tego czasu stawki od 7 do 30$)

Wykresy szczegółowe:
- gra dla team moshman i wlasna po szkoleniach
Spoiler

-all date 9-18 man
Spoiler

-same 18 man - poczatkowo gralem je totalnie na pale, na wykresie zaznaczone miejsce po naukach
Spoiler

Zasady:
- wszystko grane na pokerstars nick adequatee - tutaj tez przyjmuje wpłaty
- Inwestorzy pokrywaja bankroll - potrzebuje 100 bi na 30$ -> 3000$
- Profit dzielimy 55/45 dla mnie, rakeback (startujemy z platyny) 50/50 -> na koniec bede gral satki do storma
- wszystie profity z bonusow dzielimy wg. ustalen z wyzje 50/50 (ZASTRZEGAM ZE BILETY Z TOP 10 DO BATTLE OF PLANET IDA DLA MNIE - a to ze wzgledu na to ze turnieje sa grane raz w miesiacu a ja mam jeszcze bilety wlasne do wykorzystania i nie chce sie liczyc miesiac czy 2 po zakonczeniu stakingu)
- Gram do rozegrania 2000 turniejów - po sprzedazy 100% ustalimy dzien w ktorym wyplace wszystko z rola i wyzeruje swoje fpp (wrzuce screena)
- zobowiazuje sie do regularnych raportow ze screenami cashiera + historia wyplat - np. co 3 dni / raz w tygodniu - wg. tego co wola inwestorzy
- hand history mozliwe do ogladniecia na skypie ze mna z danego turnieju - do ustalenia
- bede gral 18 man głównie zw. na to ze sa bardziej dochodowe + dorzucal 9 many stosujac table selection dla wybrania najlepszych gier - mam solidna baze i dobrze znams ie z regami
- gram ok 12 stolow naraz, planuje grac ok. 65-100 turniejow dziennie jak trafic i zaregowanie pozwoli -> planowany czas stakingu ok 1 miesiaca
- w przypadku nieosiagniecia profitu zwroty wg.% do inwestorów, a rb idzie na pokrycie strat - tak więc zarabiam tylko w przypadku profitu
Bankroll managment:
- startyjemy z 3000$ gram 30$
- gdy osiagne 4200$ zaczynam dopalac 60$ 18man (wrzuce screena rola w momencie osiagniecia)
- od 5000$ w rolu zaczynam grac tylko 60$ 18 + 9man zasady j/w.
- ponownie do samych 30 wracam przy 3500$ w rolu
- gdy spadne do 1000$ gram 15$ (mam wtedy ok. 70 bi)
- gdy spadne do 400$ gram 7$
- na 30$ wracam z 50 bi i zasady j/w do skutku
Paczki:
- 100% = 3000$
- 50% = 1500$
- 10% = 300$
- 5% = 150$
- 1% = 30$
Inwestorzy:
- redbullet15 - 20% - zap
- jokerator - 5% - zap
- unexploitable - 10% - zap
- Gruchacz - 5% - zap
- atoks - 10% - zap
- dark1one - 40% zap
- gorzki - 10% - sory stary, przypominałem od wczoraj, polecam sie next time - OUT - animus05 - 5% - zap
- sng_rabbit - 5% - zap
Lista rezerwowa
- certh - 5% - sory pisalem wczoraj ze o 11 sie rozstrzyga wszystko
kontakt do mnie : skype almightyonee - obcycha zapraszam do konsultacji:)
Do ustalenia
- kieczy i czy mam wysyłać raporty
- co z milionsami ktore musze zagrac:)
- gdzie zalozyc wontek w ktorym bede mogl wrzucac postepy
- gram 2000 gier +/- 25 gdybym pod koniec przeoczyl i odpalil kilka wiecej
- mam wyrobione 3k z 5k stelara, więc te 30 $ idzie pozniej dla mnie:P reszta do podziału
Cashier wyplacony + stelar + moje 20%
koniec problemow, mozna wplacac
jak sie dzisiaj wszyscy wyrobia to wrzuce screena i od jutra zaczynam grac