Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback - Whytek
Informacje o graczu
Witam serdecznie, na forum pokerstrategy jestem od 2010 roku, od tamtej pory gram również aktywnie w pokera, głównie NLHE cash, trochę PLO i w ostatnim czasie MTT, w którym to osiągnąłem przyzwoite wyniki. Zdecydowałem się na staking z pobudek czysto finansowych, ostatnimi czasy swingi (przede wszystkim na cashu) + masowe cashouty zmusiły mnie do przejścia w tryb odbudowy rolla. MTT zacząłem grać na poważnie mniej więcej od połowy bieżącego roku, wyniki z Sharkscope zamieszczam poniżej.
Wyniki
888poker:
Spoiler
Ostatnie ~500 turniejów to SNG hyperturbo 6max, na których to dostałem potworne lanie od wariancji i błędnych założeń co do winrate'u
MicroGaming
Spoiler

Poprzednie oferty
Jest to moja druga oferta, pierwsza okazała się niewypałem (zabrakło chętnych i nie miałem własnego udziału finansowego). Link
Czego dotyczy oferta?
Oferta obejmuje rozegranie 1000 turniejów MTT micro-low (abi~5USD) stakes na platformie 888poker. Ofertę wystawiam na ten room, gdyż na nim czuję się najpewniej oraz udało mi się zrobić tam dobry profit grając MTT.
Cegiełki
Najmniejszą cegłę wyceniam na 5%=50$.
Wartość całej oferty: 1000$
50% - 500$
25% - 250$
10% - 100$
5% - 50$
Wszelkie informacje dotyczące oferty
Oferta jest longtermowa i jej zakończenie może nastąpić w momencie osiągnięcia jednego z 3 zamierzonych celów:
1. Rozegranych zostanie 1000 turniejów na 888poker, w miarę postępu w budowie rolla dopuszczam możliwość gry na innych roomach po konsultacji z inwestorami.
2. Osiągnięty profit przekroczy 5000$ netto.
3. Upłyną dwa miesiące od daty rozpoczęcia stackingu.
Railing na życzenie inwestorów na bieżąco (temat na forum do railingu stworzę). Istnieje możliwość udostępniania przekazu z gry przez join.me w momencie rozgrywania sesji. Cotygodniowe lub co 100 turniejów podsumowanie w wątku z railingiem. Na życzenie inwestorów częściej.
Podział profitu:
A) Przy zysku mniejszym niż 2500$: 30/70 na korzyść inwestorów.
B) Przy zysku większym niż 2500$, ale mniejszym niż 5000$: 40/60.
C) Przy zysku większym lub równym 5000USD: 50/50.
Wartości podane w kwotach netto.
Wpłaty:
- Neteller (EUR) (private msg, tutaj lub gg: 3836158, SKYPE: whytek_bear)
- 888poker money transfer (USD) (nick: Whytek_Bear)
- P* money transfer (EUR/USD) (nick: Whytek_Bear)
W przypadku torby tj. spadku rolla poniżej 500 USD rozsyłam wszystkie pozostałe pieniądze do inwestorów wg. % udziału.
Lista udziałowców:
Ja 20%
GibkiJoe 20% wpłacone
Durex86 25% wpłacone
michal401 35% wpłacone