Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witajcie,
Wystawiam dzisiaj ofertę na NL100. Chcę grać przez najbliższy miesiąc, max półtora. Grałem już w tym roku trochę na NL100, jednak z powodu małego rolla byłem zmuszony odpuścić i zejść niżej. Masę czasu włożyłem w przeanalizowanie grających tam graczy. Spora część z nich gra również ze mną na NL50 i śmiało mogę stwierdzić, że mają sporo leaków które jestem w stanie wykorzystać.
Oferta
- Gram na PKR.
- Roll startowy wyniesie 35BI,
- Czas trwania stakingu, 4-6tyg.,
- Stawki NL100,
- Podsumowanie wrzucane co tydzień w poniedziałek rano,
- W razie spadku rolla oczywiście schodzę niżej (wszystko jest do dogadania z udziałowcami)
Profity (ważne!)
- Profit dzielony 50/50, rakeback 50/50, w razie stanu rolla poniżej początkowego rakeback pokrywa straty
- Zakładam, że profit z rb wyniesie ok. $600-$1000(może nawet więcej), do tego w listopadzie możemy liczyć na spore profity z promocji (które też wliczam do rb!). Mianowicie, promocja equalizer - profit nawet do $1k. Promocja lvl up, profit do $100.
Łącznie, możemy liczyć nawet do $2100 rakebacku!
Wrzucam linki do 3 poprzednich moich ofert. 2/3 zakończyły się profitem.
1
1 - Railing
2
2 - Railing
3
3 - Railing
W poprzednich ofertach możecie znaleźć wykresy.
Promocja startuje 16-go, jednak chcę zacząć grać jak najszybciej.
Część udziałów rezerwuję dla prywatnego inwestora, ma on pierwszeństwo we wzięciu udziałów (ile dokładnie %, podam później)
Wpłaty preferuję na netellera (USD)/skrilla (PLN) lub ewentualnie p*. Jednak pierwszeństwo mają osoby z netellerem
100% - 3500
50% - 1750
30% - 1050
25% - 875
20% - 700
10% - 350
5% - 175
1% - 35
30% / zapłacone - Inwestor prywatny
5% / zapłacone - 2Full0fJokes
10% / zapłacone - naspieknychjestmalo
10% / zapłacone - babel92