Skip to forum
Święci Mikołajowie ...

Notifications
Clear all

[Closed] Święci Mikołajowie 2013

74 Posts
58 Users
0 Reactions
7,880 Views
solmyr9

Skoro nie tylko trenerzy się zgłaszają to również dołączę.

Przez ostatnie 2 lata grałem FR 100-200 na różnych stronach z dodatnim winrate'm.

1,5h
NL FR 2-50
video review (ewentualnie live game)
termin po 10 grudnia

Nicodem0

Dobra, jako że nie było nikogo od MTT, to przygarnę kogoś na 1-1,5h session review/ live coaching. Sam jakiś wybitny nie jestem, ale na pewno byłbym w stanie pomóc komuś z micro/low stakes ;)

wyniki z wątku stakingowego

Termin do ustalenia.

borystheblade

Napisane przez Marta

Napisane przez borystheblade
Czy trzeba byc trenerem żeby móc się zgłosić i co oznacza użytkownik który osiągnął sukces?
Inicjatywa mi się podoba, pokonałem nl 2, 5 ,10 i chętnie bym pomógł wskazać podstawowe błędy komuś kto dopiero zaczyna przygodę z pokerem na NL 2 czy 5.

Nie trzeba być trenerem. Możesz zaoferować trening (bez opłat) z limitów NL2-5.

No to git. Live coaching NL2-5 FR. Godzinka, jak bedzie fajnie to najwyżej przedłużymy.

Ktoś musi dopiero zaczynać żeby miało sens, bo sam można powiedzieć trenuję od roku. Na NL25 pierwsze rozdania, wyniki z NL10 wklejałem kiedyś NL10 FR, 36k

Head Admin
Marta

Hej!

Lukaszq15

Rostek42

solmyr9

Nicodem0

borystheblade

dzięki za zgłoszenie! :)

Dodałam Was do listy w pierwszym poście.

Pozdrawiam.

forzanerazzurri

witam, mało tutaj pomocników od sng, więc oferuję swoją pomoc graczom 45 manów turbo. w tym miesiącu mija jakoś rok od kiedy zacząłem je grać, wyniki można przejrzeć na szarku, ponad 20k gierek z około 14% roi na poziomach od 0,5$ do 7$. myślę, że graczy z 0,5$ i 1,5$ mógłbym czegoś nauczyć. sam oglądając się kiedyś za coachingami odstraszały mnie te dolarogodziny specjalistów od sng, więc wiem jak jest i uderzać śmiało! jakby coś link do bloga.

możemy zrobić sr moich albo Twoich turków, pokaże Ci narzędzia do samodzielnej analizy i doskonalenia gry push/fold, jakieś live session mojej gry albo Twojej.
konkretna data do ustalenia, pozdro.

banis

Witam,

1h - Cash nlh50-400 sh/fr/zoom

Termin - druga połowa stycznia/pierwsza lutego

Pozdrawiam,
Banis

Head Admin
Marta

Dzięki dzięki!

Nikt z omahy, nikt z fixa? :)

W każdym razie, zapraszam do dołączenia do akcji.

Sosen91

Można być zarówno tytułowym mikołajem jak i obdarowanym ? _biggrin:

Mimo wszystko składam swoją propozycje :D

Ogólnie dużo mi brakuje do i trenerów, którzy tutaj się zgłosili. Natomiast poczatkującym graczom postaralbym się pomóć.

Aktualnie grywam nl50SH, pokerem interesuję się dosyć długo co widać po dacie rejestracji, Jednak jak to w takim związku były rozłąki i powroty. Teraz od jakiś 7 miesięcy większość czasu spędzam na grze i "rozwoju" pokerowym.

Ostatni wykres który mam pod ręka, nl25-50

Spoiler

Ofertę kieruję do graczy nl2-10

Czas trwania -1,5h

Data- Do ustalenia, jednak w godzinach po 16

Opcje- Video review, analiza spotów, ewentualnie jakieś podstawowe koncepty

Pozdro i zachęcam innych !

Head Admin
Marta

Sosen91, ładny wykres. :f_eek:

Zostałeś dodany. :sdrink

GuZZZ85

2h treningu 180 turbo dla graczy zaczynających przygodę z 2.5$ czy też 8$,3.5+R. Godzina review z gry i godzina dotycząca gry na blindach.

parrotx

Hej,

moja "oferta" skierowana jest dla graczy nl2-nl25 (głównie FR, gdyż największe doświadczenie mam na stolach FR).

Od kilku miesiecy gram nl100 FR/SH, zwykle stoły.

Chciałbym przeprowadzić 1,5h trening (najlepiej w formie video review), termin: grudzien/styczen (do dogadania).

xkwlx

Chciałbym otrzymać trening na NL5 zoom sh:) Pozdrawiam:)
ps.Mam nadzieję, że to tutaj zamieszczamy takie informacje, jeśli gdzie indziej to przepraszam:)

BroKosa

Wątek ze zgłoszeniami na studentów wypuścimy w przyszłym tygodniu - gdy tylko otrzymamy jak najwięcej ofert treningów.

Najpierw czytaj temat, który odwiedzasz - potem się wypowiadaj.

zuczek92

Witam,

Na początku listopada wszedłem na NL50 SH, w spoilerze wyniki z NL10-NL30 (aby powiększyć trzeba kliknąć w wykres:)). Nie wiem czemu zapisało mi jedną sesję na zwykłych stołach jako NL30 Zoom, zapewne HM1 źle zaimportował rozdania, ogólnie te stawki nie chodzą na snapie na 888poker.

Spoiler

[

Oferuję 1h video review, session review na stawkach NL5-NL10 SH, zwykłe stoły.

Termin do dogadania (pierwsze 2 tygodnie grudnia/2 tygodnie stycznia)

pozdrawiam

gaijin69

Przepraszam, czy wątek ze zgłoszeniami studentów już ruszył? Nie mogę go zlokalizować, a chyba miał być od zeszłego tygodnia...

Thx.

babel92

to i ja się zgłoszę :)

oferuję 1h treningu dla graczy nl20-100sh w formie hand history review tudzież video review
termin do uzgodnienia indywidualnego (do 20. grudnia lub w styczniu)

kloose

gram nl100sh, mogę pokołczować gracza nl25-50
termin do ustalenia, ale odpadają wieczory ze względu na strefę czasową
forma treningu: sweat session lub video review
wymagane: skype i teamviewer lub joinme

Niestety nie jestem specjalnie wygrywającym gracezm ale też chętnie pomogę :fdrink

Do mnie może zgłaszać się każdy kto chciałby poznać podstawy Omahy Hi/Lo. Postaram się pomóc każdemu. Czas bliżej nieokreślony ponieważ pracuję w systemie zmianowym. Forma treningu do wyboru przez studenta ale najlepiej przez skype i join.me. Zajęlibyśmy się odmianami No Limit i Pot Limit :)

Head Admin
Marta

Hej!

Wielkie dzięki za kolejne zgłoszenia!

@

GuZZZ85

parrotx

zuczek92

babel92

kloose

SirDavidis

Dodałam Wasze oferty do pierwszego posta.

Odnośnie wątku dla uczniów (tych, którzy chcieliby otrzymać coaching), zapraszam tutaj:

Darmowy świąteczny coaching od Mikołajów (trenerzy, VIP, użytkownicy)

:f_thumbsup:

joeyveb

Zgłoszę się po trening, więc i sam spróbuję komuś pomóc :pokerface: Swoją ofertę kieruję do graczy z NL5-10 SH (zwykłe stoły, zooma sam dopiero poznaję).

Obecnie zaczynam przygodę z NL50, a wcześniej grindowałem NL25. Niżej wykres z ostatnich ponad 2 miesięcy. Po więcej informacji o mnie zapraszam na bloga - link w sygnaturce.

Spoiler

Oferuję 3 godziny w formacie 2x 1.5h (uważam, że godzina to za mało). Na pierwszej "lekcji" proponuję video review z Twojej sesji, byśmy się mogli trochę poznać, a na drugiej przeanalizowalibyśmy coś konkretniej i byłbym w stanie doradzić coś więcej lub powiedzieć, co ja bym zmienił.

Aha, skype, Teamviewer, std ;) pozdro