Skip to forum
Darmowy świąteczny ...

Notifications
Clear all

[Closed] Darmowy świąteczny coaching od Mikołajów (trenerzy, VIP, użytkownicy)

116 Posts
110 Users
0 Reactions
9,621 Views
Head Admin
Marta

Cześć!

W okresie zbliżających się świąt, ludzie zwykle chcą zrobić coś dobrego dla drugiej osoby. Nie inaczej jest wśród użytkowników naszej społeczności.

Powstała inicjatywa, w której doświadczeni użytkownicy i trenerzy zaoferowali darmowy, prywatny coaching dla drugiej osoby.

Chciałabym podziękować tym, którzy wyrazili chęć wzięcia udziału w tym projekcie. Zachęcam też do dalszego zapisywania się w wątku z ofertami coachingu i przekazywania informacji do osób, które mogłyby udzielić treningu w ramach prezentu gwiazdkowego.

Jak mogę wziąć udział w treningu?

Bardzo łatwo, wystarczy zapostostować w tym wątku:

- odmianę, którą grasz

- limit, na którym obecnie jesteś

- dodatkowe uwagi, jeżeli takie są

Im więcej o sobie powiesz, im bardziej atrakcyjnie Twój profil będzie wyglądał, tym większe szanse, że któryś z Mikołajów wpadnie właśnie do Twojego komina. :)

Po upływie terminu zgłoszeń, osoby które zapisały się w wątku z ofertami, wybiorą swojego ucznia i przedyskutują szczegóły treningu.

Lista osób, które zaoferowały się jako trenerzy-Mikołajowie:

Święci Mikołajowie

Czekamy na zapisy!

Lista chętnych:

No-limit

jack5on - nl2 SH

Dagryl - nl10/nl25 Zoom

xbibol - nl10 SH

Witcher1990 - nl2/nl5 SH

wma21 - nl100/nl200 FR

jacob3332 - nl25/nl50

rafakub - nl2/nl5 SH

joeyveb - nl50/nl100

bociex12 - nl2 SH Zoom

baadnewz01 - nl10 FR

venigge - nl2/nl4

kloose - nl100 SH

zaperos - ZOOM Nl25

yro77 - nl100 FR

Nicodem0 - nl25 SH

xkwlx - nl5 SH Zoom

claher - nl10 SH Zoom

DamianDimi - nl10/nl25 SH

Mariko46 - nl2/nl5 Zoom

borystheblade - nl10/nl25 FR

zebro18 - nl50/nl100 FR Zoom

Azturi - nl2/nl5

Lukaszq15 - nl10/nl20/nl30 Sh

zuczek92 - nl50 SH

vandixxx - nl50/nl100 SH Speed

TAndronicus4 - nl100 SH Zoom

zdrojek24 - nl50 SH

Marecky - nl5 SH

AleksanderBury - nl5/nl10 FR Zoom

guciu87 - nl25 FR Zoom

sodiumnitrat - NL10/NL25 ZooM SH

ruuds - nl50 FR

aldoraine - NL10 SH ZOOM

preludiumm - nl50

IimarR - nl10/nl25 FR Zoom

Tomasson225 - nl25/nl50 SH Zoom

SnikerS89 - nl50 SH Zoom

pawew77 - nl5/nl10

parrotx - nl100 SH

ryhukox - nl10/nl25/nl50 SH Zoom

chemikLO - nl16

Workafrolic - nl25/nl50 SH

Malok - nl5 SH

cabarnet - nl16 FR

maroon99 - nl5 SH

Najczarniejszy - nl10 SH

EmiyaKiritsugu - nl50 SH/FR

rekinlukasz - nl4/nl10 SH

Sosen91 - nl50 SH

PokerSprite - nl100 SH Zoom

czubak188 - nl2/nl5 FR

FoocuS - nl20/nl50

maniac7 - nl20/nl30/nl50 SH

matistzn - nl50 SH

kozak567 - nl50

trymer - nl50 FR ZOOM

innocent2102 - nl50 FR ZOOM

GoodFake - nl50/nl100 SH regularne stoły

solmyr9 - nl50/nl100 SH Zoom

Weshero - nl5 SH

Druneski - nl10 FR regularne/Zoom

tatartom - nl100 SH Zoom

dawidores - nl4 SH

Johni141 - nl10 SH Zoom

Erandiel - nl25 SH

severski - nl100 SH

Szumejker - nl50 SH

Kalmuc - nl2 FR

Sit & Go

witrenko - 180 nonturbo

oscik - 45 turbo 1.5$

andresix - Turbo 18 7$

kubas83 - Turbo 18 1.5/3.5$

grubypop - 45 1,5$

ninusss - 180 3,5 + R , 8 $

Watroba - Turbo 18 1,5 $

shdshd - Hyper 9max 7$

chico92 - 180 2,5 $

esbes - Turbo 9man ko 1,5 $

giuseppePK - HUsng 7$ Turbo Speed

kvvach - 6man 1 $/1,5 $

misiokiller - Turbo 0,5-2$

Siemandero - 9man 1 $

kadu2202 - Hyper HU 7 $

Robo69 - SnG 0,5 $

thatsitme - Hyper HU 7 $

Szpakuuu - Hyper HU 7 $

Turnieje

SirDavidis - MTT

Pokerfsw - MTT

dendi93 - MTT 1-11 $

KOWAL530 - MTT 1-3 $

Zorodan - MTT

wuzetes - MTT do 11 $

lionvictor - MTT

wilden19 - micro MTT

Nalepek - MTT

blejk8e - micro MTT

maklakiewicz - MTT

Fixed-limit

TBD

Omaha

skorek122 - PLO25

TOMKX - PLO50

Drakon1988 - PLO5/PLO10

Aby otrzymać trening, należy zapisać się w tym wątku. Deadline: 18 grudnia.

Następnie trenerzy wybiorą uczniów. Deadline na ten krok: 20 grudnia. Komunikacja odbędzie się na priv (zakładka ludzie).

Pozdrawiam i zachęcam do udziału! _thumbsup: _thumbsup:

115 replies
jack5on

Zgłaszam się :)

NL SH 0.01/0.02$ na PartyPoker

Do pokera online podchodzę już drugi raz (za pierwszym razem przez ok. 3 miesiące przegrałem 50$ od PS. później kilka wygranych freeroli ale i tak całe pieniądze wtopione) było to ponad rok temu. Teraz po wpłaceniu 30$ na PP staram się w końcu coś osiągnąć.
Jeden z moich największych problemów to mindset i zbyt częste sprawdzanie przeciwnika, bo myślę, że blefuje. Pracuję nad tym i ostatnimi czasy idzie mi na prawdę dobrze. Ogólnie to od wpłaty minęło ok. tygodnia, rozegrałem w tym czasie ~5000 rąk i jestem kilka $ na plusie. Na pewno mam wiele leaków, które trzeba mi wytknąć bo ciężko zauważyć je samemu.
Czekam na Ciebie Mikołaju :)

To i ja się zgłoszę. Sam zaoferowałem darmowy trening z odmiany jaką gram :) Ja chciałbym się nauczyć grać w turniejach MTT. Do tej pory gram tylko frerole oraz turnieje za ok 1$ żeby za dużo nie przegrać. Moim marzeniem było wygrywać wielkie turnieje :) Może dostanę prezent w formie darmowego treningu który będzie krokiem do wygrania jakiejś bransoletki..? _biggrin:

Dagryl

To i ja sie zglaszam. Motam sie miedzy ZOOMem NL10 i NL25. Mialem kilka shotow na NL50, ale wszystkie konczyly sie bardzo szybko. Od dwoch tygodni probuje calkowicie przebudowac swoja gre, bo najwyrazniej moja wczesniejsza technika nie dzialala. Wiecej o mnie i moich zmaganiach mozna przeczytac na blogu: Odzyskac rownowage... sladami Smoczego Wojownika (szybki poker SH)

xbibol

Zgłaszam się na trening z kimś kto będzie mógł spojrzeć na moją grę i coś poprawić - cokolwiek.

Gram:
Nolimit holdem
NL10 SH, zwykłe stoły, PokerStars

Miesiąc temu wszedłem na NL10 i marzę o przejściu mikrostawek.

Jeśli chcecie coś więcej o mnie, to aby nie zaśmiecać zbytnio podję link do mojego bloga:

I tak przejdę mikrostawki

Witcher1990

Siema, również zgłaszam się na trening

Gram obecnie NL5 SH (choć pewnie zaraz NL2 ze względu na BRM) na starsach i speeda na Titanie.

Generalnie wygląda to u mnie tak, że Nl2 przeszedłem szybko z win rate ok 10bb/100 natomiast z dziwnych przyczyn nie potrafię odnaleźć się na NL5 które miało być równie proste co najniższy limit.

Znam podstawy i pewnie nie tylko to, wrzucam masę rąk do analizy, oglądam treningi i to wszystko jakoś niespecjalnie wpływa na wygrane dlatego motywowany chęcią poprawy swojej gry chciałbym się zapisać na taki trening.
Wg mnie największe leaki do poprawy to mały Cbet (single raise i 3bet pot) oraz zbyt mały 3bet vs steal. Czerwona pikuje w dół tak jak na NL2 jednak zdecydowanie bardziej przekłada się to na straty więc zajrzenie to HM2 też byłoby wskazane.

Pozdrawiam Witcher

witrenko

Cześć wszystkim, zgłaszam się na trening.

Niedawno zdecydowałem się przejść z cash na SNG więc :
- gram SNG 180 os non turbo

Dlaczego ja ? Drogi Mikołaju, ostatnio stale dostaję od wariancji rózgę zamiast bożonarodzeniowego prezentu. Liczę na Ciebie, na zawsze grzeczny witek ;)

A może by tak zaoferować trening z mindsetu u leszka? Jeśli na czymś naprawdę by mi zależało, to właśnie na tym.

oscik

Zgłaszam się na trening.

- SnG 45man turbo
- Właśnie przeszedłem na 1,50$ po 3 sesjach jestem na minus, nie mogę zaadaptować się na tym limicie.
- Potrzebuję pomocy głównie w fazaie SFT i FT.

wma21

To zgłoszę się i ja. Gram NL FR 100-200.

jacob3332

Witam, melduję gotowość do odbycia treningu.

Gram obecnie normalne stoły SH NL25/NL50, fajnie byłoby odybyć trening z kimś, kto wprowadziłby kilka kreatywnych zagrań oraz nietypowych linii do mojej gry. Ze swojej strony mogę zapewnić zaangażowanie w 100%.

rafakub

Witam, chętnie skorzystam z treningu celem poprawienia mojej gry.

Obecnie gram SH nl2-nl5.

NL2 ładnie poszło 13,47 bb/100
NL5 odwrotnie

Jest na pewno dużo błędów w mojej grze więc pomoc w ich identyfikacji pozwoli mi na skupieniu się na nich i ich poprawie.

Pokerfsw

Witam!
W pokera gram od kilku lat i nie ukrywam ze darmowy trening to jeden z wielu prezentów jakie bym chciał otrzymać w tym roku :D

Gram: Zaczynałem od SNG 6max turbo, ale od ~pol roku juz tylko i wylacznie Micro MTT biedy nie ma, ale szału też nie. Dzieki pokerstrategy widze ze moja gra idzie w dobrym kierunku. Tak wiec mam cicha nadzieje ze ktorys z Coach-Mikolajow bedzie w stanie sprawidz mi super prezent :)

Ponizej zamieszczam moj wykres (pierwsze ~600 gier to sng pozniej juz tylko micro MTT)

dendi93

Siema:)
Również się zgłaszam:)
Obecnie gram MTT na 888 poker przedział 1-11$ plus satelity do droższych turków:)
Przydał by mi się trening aby poprawić swoją grę w środkowej i późnej fazie turnieju, bo tutaj popełniam najwięcej błędów. Tak przedstawiają się moje wyniki:
http://pokerprolabs.com/dendi93/888.com
Jeśli któryś z mikołajów był by chętny przeprowadzić ze mną trening to było by fajnie:)

joeyveb

Chcesz mieć swój udział w niesamowitej pokerowej historii rozpoczętej od 30$, a kończącej się na hajstejksach? Powinieneś wybrać właśnie mnie! :f_biggrin:

Aktualnie próbuję swych sił na NL50, niemniej celem, który sobie postawiłem na początku, jest regularny na grind na magicznym dla wielu graczy NL100. Myślę, że coś tam potrafię w ten poker, ale jestem też świadom, że mógłbym być znacznie lepszy i jak wiele jeszcze przede mną. Do tej pory skupiałem się głównie na praktyce, trochę zaniedbując teorię i edukację, dlatego prezent w postaci takiego treningu byłby dla mnie doskonały :)

O szczególną uwagę proszę regularnych trenerów - może ten mikołajkowy trening zaowocuje jakimś pakiecikiem w przyszłości?... :f_wink:

bociex12

Trenning z NL SH zoom (stawki micro), w szczególności:
- gra przeciwko nitom;
- gra przeciwko regularsom;
- z fishami sobię radze :)

Moja baza w HM to jakieś 170 k rozdań, jest na czym pracować jak by coś.
Na NL 2 po 100 k rozdań mam winrate na poziomie 4 BB, więc tragicznie ze mną nie jest, czuje że może być dużo lepiej.

Pozdrawiam i czekam na prezencik :)

Moderator
baadnewz01

Hej ja również zgłaszam się na trening gram NL10 FR zwykłe stoły idzie słabo póki co..Wrzucam ręce do oceny oglądam filmy czytam arty,ale narazie efektów brak Myślę, że przydałby się taki trening z kimś lepszym kto wskazałby podstawowe błędy na limicie na którym raczej nie powinno być problemów z grą.Pozdro! :f_thumbsup:

Gram od trzech miesięcy, wcześniej zero kontaktów z pokerem. Koncentruję się na stołach cashowych na mikrostawkach, NL2 i 4. Idzie - raczej słabo, z wpłaconych na WH 100$ zostało mi 10. Lekko próbowałem SnG i MTT, też z niewielkimi skutkami. Trochę podpada to pod regułę Janusza Rewińskiego: nie umiem, ale bardzo lubię. Zdobyty w listopadzie złoty status to bardziej przypadek niż skutek umiejętności.

Nie korzystam z narzędzi typu HM czy PT. Inwestycja w wersję płatną to w tej chwili zbyt wcześnie, a skorzystanie z 30-dniowych wersji ćwiczebnych odkładam do czasu, gdy przynajmniej osiągnę umiejętność odczytywania zawartych tam informacji.

Nie mam żadnego osobistego kontaktu ze środowiskiem pokerowym (geograficznie: Łódź, mailowo: Polska), co niewątpliwie nie jest zaletą. Swój udział w tym dziale zgłaszam z nadzieją. że poza szansą uzyskania umiejętności pozwalających na wygrywanie i ten element może się zmienić.

kloose

gram nl100sh, chętnie popracuję z kimś żeby udoskonalić obronę blindów i tworzenie gamplanów na flopie.

zaperos

Hej. Szukam Mikołaja który pomoże mi ogarnąć moją grę na ZOOM FR. Aktualnie gram NL 25 aczkolwiek w mojej grze jest sporo błędów dlatego fajnie by było gdyby ktoś zerknął na nie fachowym okiem :) Pozdrawiam.