Skip to forum
Darmowy świąteczny ...

Notifications
Clear all

[Closed] Darmowy świąteczny coaching od Mikołajów (trenerzy, VIP, użytkownicy)

116 Posts
110 Users
0 Reactions
9,625 Views
Skibcio

Hej,

Chciałbym tylko przypomnieć, że treningi będą prowadzone przez użytkowników PokerStrategy.com, którzy zgłosili się w tym wątku: Święci Mikołajowie 2013. Każda z tych osób zgłosiła się dobrowolnie i jest to jej decyzja. Niestety lechrumski nie przewidział indywidualnego treningu z mindsetu.

Pozdrawiam.

Zgłaszam się do odbycia treningu z normalnych stołów NL100 FR.

Dlaczego warto wziąć mnie pod swoje skrzydła? ;) Jestem ambitnym graczem, dla którego poker to pasja i poświęca mu dużo czasu. Chciałbym, być może już w przeciągu kilku tygodni zaatakować limit NL200. Ponadto, należę do grona tych pechowców, którzy z powodu początkowego nieogarnięcia nie podpięli swojego konta do PokerStrategy, dlatego mam brąz, a nie diament, więc nie mogłem skorzystać np. z Diamentowego Leakfindera.

Wesołych Świąt!

Napisane przez Skibcio
Hej,

Chciałbym tylko przypomnieć, że treningi będą prowadzone przez użytkowników PokerStrategy.com, którzy zgłosili się w tym wątku: Święci Mikołajowie 2013. Każda z tych osób zgłosiła się dobrowolnie i jest to jej decyzja. Niestety lechrumski nie przewidział indywidualnego treningu z mindsetu.

Pozdrawiam.

Doskonale sobie z tego zdaję sprawę, Skibciu ;) Chciałem zasugerować adminom, żeby się do leszka odezwać, czy nie byłby chętny na wystawienie swojej kandydatury - jestem pewien, że znalazłoby się parę osób, które chciałyby ze mną konkurować o prawo do mikołajkowego treningu z nim.

skorek122

Hi, też chciałbym obyć trening: SH normalne stoły na stawkach NL25.
Gram aktualnie NL10. Przez ostatni rok grałem tylko PLO, więc ciężko mi się przestawić. Najchętniej jakiś ogólny plan na grę, jak budować preflop range, albo jakiś sweat session.

Nicodem0

siema,
jestem graczem turniejowym, ale ostatnio uczę się grać cashe - SH NL25 z bardzo niezadowalającym skutkiem :D Jak ktoś chce udowodnić, że cashowcy>turniejowców, to powinien mnie wybrać :D

P.S. sam oferuję trening MTT, więc miło by było coś dostać w zamian :D

xkwlx

Święty Mikołaju!:)

NL2 przeszedłem w miarę przyzwoitym winaratema, a następnie na drodze stanęło NL5 i jak widać(tabelka poniżej), nie bardzo mi tam idzie:)

Chciałbym otrzymać trening od Mikołajaaaaa właśnie ze Stawek NL5:)
NL5, SH zoom, Pokerstars:)

Czekam na Ciebie z niecierpliwością :)))

Pozdrawiam Mateusz :)

http://screenshooter.net/7244198/pnwneak

Drogi mikołaju!

Poszukuję profesjonalnego mikołajo-pokerzysty, grającego cashówki SH ZOOM i ogarniającego je na tyle by pomóc mi pokonać microstawki _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup:

Mikołaju obiecuję, że będę grzeczny i w stu procentach zaangażowany a jeśli czytasz ten list to cieszę się niezmiernie gdyż może właśnie dzięki Tobie uda się wspólnymi siłami wejść na NL25. :fuckyeah

Czekam z utęsknieniem, claher. Obecnie NL10 ZOOM SH. _cool:

Hooo HOOO HOOO ! :sdrink :sdrink :sdrink

DamianDimi

SIEMANKO

Zgłaszam się na trening z kims kto bedzie mogł spojrzec na moja gre i cos poprawic bylbym wdzieczny

Gram:
Nolimit holdem
NL10,NL25 SH, zwykłe stoły, PokerStars.

:fdrink

KOWAL530

Z miłą chęcią zgłaszam się do darmowego treningu.

Przez ok. 2 lata grałem tylko cash'e i wtedy liczyła sie dla mnie tylko gra.
Kilka przeczytanych art i myślałem że jakos przejdę micro stakes. Oczywiście pomyliłem się. Po takiej porażce, zniechęciłem się do pokera, dlatego potrzebowałem czegoś nowego i tu pomyślałem o MTT.
To wprowadziło sporo świeżości w mojej głowie odnośnie pokera.
Teraz trzymam się innej proporcji:
Pokera uczę się 4-5 dni w tygodniu, a gram 1-2dni w tygodniu.
Obecnie gram turnieje z wpisowym 1-3$.
Wiem, że sukces uda mi się osiągnąć z pomocą Mikołaja lub bez niego, ale
napewno z jego pomocą przyspieszyłoby to mój rozwój.
W tym momencie mój bankroll jest zbyt mały na treningi priv,
dlatego postanowiłem napisać:)
Pozdrawiam

Mariko46

Cześć,
moja historia z pokerem trwa już około roku z częstymi i długimi przerwami, traktowałem pokera głównie jako rozrywkę i zabijacz czasu, klikanie przycisków i sprawdzanie kto jak zareaguje. O dziwo otrzymane od Was 50$ trzymałem na Titanie przez ponad 100k rąk - stopniowo jednak kwota ta malała.

Miesiąc temu przypomniałem sobie o pokerze i wróciło dawne zainteresowanie.
Czytając blogi graczy, którzy wspinali się na ciekawe stawki zaczynając od nl2 starałem się zarazić od nich determinacją. Szukałem motywacji. Aż w końcu zgadałem się z pewnym użytkownikiem tego forum, który okazał się na tyle uprzejmy i pomocny, że zrobił ze mną 30 min sesję live i w tak krótkim czasie wykrył moje błędy, których ja nie dostrzegałem. Podstawy i jako taki własny styl wyrobiłem grając tamte 100k rąk ale wciąż brakowało mi tego jednego bodźca by wygrywać.
Drobniaki, które mi zostały z Titana jak najszybciej przegrałem (było tam około 5$ więc stwierdziłem, że lepiej zacząć od 0 z nowym nastawieniem).

Zdecydowałem się na wpłatę 30$ na P*, które w połączeniu z dodatkami za pierwsze wpłaty pozwoliło mi bezpiecznie grać na nl2 ZOOM - zmieniłem normalne stoliki na zooma gdyż spodobała mi się dynamika gry, na zwykłych stolikach często miałem problemy z koncentracją podczas czekania na decyzje przeciwników a przy większej ilości stołów traciłem głowę.

Teraz gdy już stałem się wygrywającym graczem na nl2 natrafiłem na kolejną barierę i nie jestem do końca pewien czy jest ona związana z psychiką czy z umiejętnościami (znając siebie to szwankuje u mnie i jedno i drugie). Otóż bariera ta to nl5; zdaje się, że są to bardzo pokrewne limity i gra nie różni się zbytnio a mimo wszystko nie jestem w stanie się utrzymać na tym limicie.

Wyrabiam BR na nl5, wchodzę i przegrywam w krótkim czasie 2-3 BI, kolejny dzień/dwa odrabiam to na nl2 i tak w kółko. Shotowałem nl5 już z 6 razy i z tego powodu zacząłem się zastanawiać czy nie lepiej wyrobić porządnego rolla na nl2 (powyżej 150$) i zagrać na wyższym limicie, nie patrząc ciągle w cashiera z myślą czy już powinienem zejść niżej. Drugą opcją było wyrobienie jakiejś kwoty aby wykupić trening, który na pewno by mnie zmotywował do dalszej pracy i poprawił moje umiejętności. Na pewno byłaby to profitowa inwestycja.

Skoro wyszliście z propozycją darmowych treningów to stwierdziłem, że warto jest napisać kilka słów i zawalczyć o ów trening ; ) Trochę się rozpisałem, może ta cała historia jest niepotrzebna ale być może też ktoś się zainteresuje moją osobą i postara się mnie wesprzeć :D

Słyszałem, że Mikołaje to łasuchy więc zostawiam na parapecie małą przynętę. Oby jakiś pulchny i hojny brodacz dał się złapać na ten stary numer:

Pozdrawiam, Mariko.

borystheblade

Cześć,

Inicjatywa mi się podoba, dlatego zgłaszam się jako uczeń, tak samo jak zgłosiłem się poprowadzić dla kogoś trening.

Obecnie nieśmiało atakuję NL25 FR po to by później odrobiać parę BI na NL10:) Wklejam rozdania na forum do oceny i wiadomo, że jest trochę błędów, ale najbardziej zależałoby mi, żeby gracz wyższych stawek spojrzał na moją grę podczas sesji live lub video review i pomógł zidentyfikować błędy w rozdaniach, które są do poprawy, a nie zdaję sobie z tego sprawy. Istotne jest dla mnie table selection, dlatego gram klasyczne stoły na P*, FT, 888 jednocześnie.

zebro18

Witam wszystkich,

Również zgłaszam chęć udziału w promocji. Chciałbym aby trener spojrzał Swoim okiem na moją grę w celu wyłapania jakiś leaków ponieważ jestem ambitnym graczem i chcę się dalej rozwijać. Co więcej przymierzam się od jakiegoś czasu do private coachingów i ta godzinka z trenerem mogłaby mi pomóc podjąć decyzję czy brać coaching teraz czy trochę później.

gram NL50/NL100 zoom FR.

pozdrawiam

Bardzo podoba mi się wasza inicjatywa.

Obecnie po raz hmm... żebym to ja wiedział, który to już raz podchodzę do gry na nl5
Od około roku czasu moja gra wygląda w ten sposób, że buduję rolla od nl2 wchodzę na nl5 tam dostaję po dupie i wracam spowrotem na nl2. Tym sposobem na tym najniższym limicie rozegrałem już ponad 300k rąk :D

Miałem już kupować treningi u jednego z trenerów jednak w związku z tym, że ma on wszystkie grudniowe terminy zajęte a najbliższe dopiero w styczniu postanowiłem zgłosić się jako uczeń.

Pozdrawiam

Lukaszq15

Też chciałbym się zgłosić do coachingu . Gram normalne stoły SH na stawkach NL10/NL20/NL30 . Sam jestem świętym mikołajem to może mikołaj przyjdzie też do mnie :)

andresix

Witam,

Rónież zgłaszam chęć spotkania się z Pokerowym Mikołajem :f_thumbsup:

Gram SNG 18-man turbo(limit 7$), które z tego co widze są mało oblegane przez osoby chcące odbyć trening.

Na czym mi najbardziej zależy? Aby podnieść swoje umiejętności, zwięszyć volume nie tracąć przy tym koncentracji, oraz oczywiście wyłapanie leaków, które zdecydowanie są w mojej grze. Wszelkie porady mindsetowe jak najbardziej wskazane _thumbsup:

Pozdrawiam i czekam na miłe święta :nh

zuczek92

Witam,

Zgłosiłem się jako Mikołaj, więc fajnie by było, jakby ktoś też mnie odwiedził :fdrink

Krótko o mnie:

Gram obecnie NL50SH, zwykłe stoły, codziennie robię coś, żeby rozwijać się pokerowo i pozapokerowo, liczę, że bardziej doświadczony Mikołaj z wyższych limitów poświęci mi trochę czasu i da parę użytecznych wskazówek, które pozwolą mi się z nim spotkać na jego stawkach :challenge

Pozdrawiam i czekam na Ciebie Mikołaju

kubas83

witam

zgłaszam się na trening z SNG 18 os. turbo. gram je na poważnie od paźniernika. Po poczatkowym zjezdzie w dól ( kompletnie nieprzygotowanty do tych gierek bylem, gralem za duzo stołow itp itd), przeszedlem 1.5 i obecnie gram 3.5 ( na 1.5 w listopadzie mialem ok. 25% ROI).

Jest cięzej ale nie wiem czy to DS, czy moja gra. Widze ze ten limit tez jest easy do przejscia, a w styczniu chcialbym atakowac 7$ dlatego potrzebowałbym, aby jakis lepszy gracz rzucil okiem na moja gre. .Jestem pojętnym uczniem, jak trzeba to zadaje duzo pytań, wiec mozliwe ze trener tez cos moglby wyniesc z naszego wspolnego treningu.

tak wiec mikolaju, w tym roku bylem grzeczny i czekam na prezencik :sdrink

vandixxx

sh50 z szotami na 100 ZOOM własciwie to fast na ipk, obecnie doomswitch który próbuję przegonić na 20

TAndronicus4

Witam, w tym momencie gram nl100SH na Zoomie, od około roku utrzymuję siebie i rodzinę z pokera.

Fakt że nie mam statusu na PS i na początku roku postawiłem sobie za cel 2xSN sprawia że stanowczo za mało czasu poświęcam na naukę poza stołami, a wiem że mogę być po prostu dużo lepszy. Odwdzięczę się z przyjemnością alkoholem*/coachingiem z Magiców/gry na gitarze ;)

Poza tym nigdy jeszcze nie miałem żadnego coachingu, a czego może więcej chcieć mężczyzna niż chętnej do nauki dziewicy? :f_cool:

*Preferuję wypity wspólnie, ale mogę podrzucić pod drzwi.

zdrojek24

Witam, zgłaszam się również do darmowego treningu.

Gram obecnie nl50 sh (zarówno zwykłe jak i zoom). Kształcę się cały czas i planuję wejść na nl100 w najbliższym czasie. Poświęcam bardzo dużo czasu na naukę, więc napewno dyskusja i pomoc dużo lepszego gracza bardzo by mi jeszcze pomogła.

Postanowiłem podobnie jak część uczestników promocji również "obdarować" kogoś treningiem :)