Witam
Miło by było, gdyby któryś z Mikołajów podarował mi godzinkę swojego cennego czasu.
Gram NL5 SH. Można powiedzieć, że początki mojej gry to była Omaha, w którą wygrywać chciałem, ale nie mogłem. Jako, że przez dłuższy czas nie udało mi się przejść żadnego limitu, stwierdziłem, że lepiej jednak będzie odłożyć na bok dwie z czterech kart. W NLHE jestem obecnie w okolicach break-even, sam już zauważyłem kilka leaków w mojej grze, o których chciałbym podyskutować, ale na pewno jest też masa takich, których sam nie zauważę w najbliższym czasie.
Dodam jeszcze, że mam świadomość tego, że nawet jeżeli skończę obecną szkołę, w której się uczę, to zapewni mi ona zawód, który przy dobrych wiatrach dałby mi może pracę za 2000 PLN brutto, a i na to niewielka szansa, gdyż prawie niczego z tego zawodu się przez okres mojej dotychczasowej edukacji mnie ta szkoła nie nauczyła. Dlatego jestem nawet nie zmotywowany, ale wręcz napalony, żeby wejść na wyższe stawki i dopiero wtedy na spokojnie podejmować ważne życiowe decyzje.