Skip to forum
Darmowy świąteczny ...

Notifications
Clear all

[Closed] Darmowy świąteczny coaching od Mikołajów (trenerzy, VIP, użytkownicy)

116 Posts
110 Users
0 Reactions
9,633 Views
Mareckiy

Witam
Miło by było, gdyby któryś z Mikołajów podarował mi godzinkę swojego cennego czasu.

Gram NL5 SH. Można powiedzieć, że początki mojej gry to była Omaha, w którą wygrywać chciałem, ale nie mogłem. Jako, że przez dłuższy czas nie udało mi się przejść żadnego limitu, stwierdziłem, że lepiej jednak będzie odłożyć na bok dwie z czterech kart. W NLHE jestem obecnie w okolicach break-even, sam już zauważyłem kilka leaków w mojej grze, o których chciałbym podyskutować, ale na pewno jest też masa takich, których sam nie zauważę w najbliższym czasie.
Dodam jeszcze, że mam świadomość tego, że nawet jeżeli skończę obecną szkołę, w której się uczę, to zapewni mi ona zawód, który przy dobrych wiatrach dałby mi może pracę za 2000 PLN brutto, a i na to niewielka szansa, gdyż prawie niczego z tego zawodu się przez okres mojej dotychczasowej edukacji mnie ta szkoła nie nauczyła. Dlatego jestem nawet nie zmotywowany, ale wręcz napalony, żeby wejść na wyższe stawki i dopiero wtedy na spokojnie podejmować ważne życiowe decyzje.

AleksanderBury

Hej,
ogólnie z góry podziwiam wszystkich św. Mikołajów, za zgłoszenia, to naprawdę niesamowite co robicie! :)

No i nie ukrywam, że sam bardzo chętnie skorzystałbym z pomocy św. Mikołaja - obecnie gram NL5 ZOOM FR z delikatnymi shotami na NL10. Wcześniej jakieś 20k rąk rozegrałem na stolikach normalnych. Bawię się w pokera już z 4 miesiące, ale ciągle mam problem z przejściem mikro niestety. Dodatkowo chciałbym powoli przerzucać się na SH, ale to raczej temat bardziej rozległy. I tyle, ciastka i mleko już czekają na stoliku, haha ;)

Thinloth

Cześć
Grałem NL25 FR po przejściu na SH spadłem do NL10. Obecnie gram NL25/NL10 SH. Liczę na pomoc w ustabilizowaniu gry.

Więcej o mnie na blogu Ordo ad Chaos

Pozdro

guciu87

Hej,

Od dłuższego czasu grinduję z powodzeniem nl25fr zoom ( KLIK ) . Jakby znalazł się ktoś dobrze ogarniający, kto byłby w stanie pomóc wynaleźć jakiekolwiek leaki w grze to byłbym bardzo wdzięczny.

pozdrawiam :fdrink

jako uczeń zgłaszam sie do nauki PLO - obecnie gram PLO 50 i na pewno kilka leaków w mojej grze się znajdzie, jeśli zgłosi się trener ogarniający ten limit i pomoże zacząć go w końcu crushować byłoby miło :D

grubypop

Witam :) zgłaszam się do treningu 45man za 1.5$. Ostatnio dopadł mnie downswing, chcę się upewnić czy to wariancja czy może zła lub bardzo zła gra z mojej strony. Od rodziców pewnie jak co roku dostanę rózgę, więc może chociaż jakiś trener mnie wybierze.

Pozdrawiam !

Zorodan

Witam, cześć i czołem,
Poszukuję fachowca w turniejach MTT na micro stawkach.
Początkowo grałem turnieje SNG z dobrym skutkiem/wygrywającym i postanowiłem, że spróbuję swoich sił w turniejach MTT.
Niestety od miesiąca spotykam się z przykrymi błędami, złą analizą.
Jak w turniejach SNG mój zysk praktycznie cały czas rósł tak w turniejach MTT tylko spada i to bardzo szybko - niestety.
Mam duży problem z grą w środkowej i późnej fazie gry.
Bardzo mi zależy na wskazówkach, pomocy, bo nie na tym gra polega, żebym co miesiąc musiał wpłacać 100-200$ na konto by móc utrzymać się na odpowiednich stawkach.
Jak powiedziałem zależy mi na szkoleniu z tematu gry w dużych turniejach.
Mam nadzieję, że Mikołaj mnie usłyszy i wybierze ambitną i gotową do poświęceń osobę.
Od siebie mogę powiedzieć, że nie ukrywam możliwość dalszej współpracy przy obustronnych korzyściach oraz, że nie koniecznie zależy mi na wygranych - choć to oczywiste, że dla nich gramy - co na systematycznym wzroście własnych umiejętności.
Z poważaniem
Daniel

sodiumnitrat

Szukam Mikołaja, który wytknie mi palcem moje największe leaki, które powodują, że nowe limity shootuję zwykle po 5 razy, a i tak kończy się zwykle 2 limity niżej. Obecnie odrabiam BR na NL5, ponieważ dużą cześć poszła na strzały na 10 i 25 (jak hajsu było więcej). Jestem bardzo pilnym uczniem, chłonę wiedzę jak gąbka i jak ktoś nade mną chwilę postoi to w dodatku potrafię ją odpowiednio zaaplikować :) Co więcej jestem trochę już zagubiony w nauce i chciałbym aby ktoś pokazał mi jaką ścieżkę mam obrać by wreszcie zacząć się piąć do góry!
Pozdro!

ruuds

Witam.
Gram FR NL50 i jeżeli znalazłaby się osoba zainteresowana podszkoleniem moich umiejętności to byłbym wdzięczny.
Mam bloga, tam trochę o mnie:
Zdążyć przed końcem ...? NL50 FR

Pozdrawiam

aldoraine

Witam,
Zgłaszam się i ja bo grzechem byłoby się nie zgłosić (a nuż się uda :))
Gram obecnie NL10 SH ZOOM (nie wiem jak długo bo nie idzie najlepiej :facepalm: ) Kilka razy już myślałem o prywatnym treningu ale zawsze kończyło się na tym myśleniu. Fajnie byłoby się przekonać jak taka forma nauki trafia do mnie, noo i dawno mnie Mikołaj nie odwiedził :f_love:

preludiumm

Zgłaszam się będąc regiem kałmukiem na NL50 ZOOM FR. Woda dalekoż od wioski, dlategóż potrzebuję przewodnika po pokerowej dżungli, bym mógł donieść dwa dzbany trunku życia - nie tylko dla siebie, lecz również dla bliskich mych oczekujących na lepsze jutro.

Trud wioski wciąż nie skończon...

Żeby tak spotkać Ele. Wszystko można by jeszcze zacząć od nowa. Byłaby jeszcze szansa (na Nl100)... wciąż szansa byłaby.

www.preludek.bieda.pl

IimarR

...czelendz dla Mikołajka zrobić z retarda takiego o to _cool: grajka.
NL10/25 FR zouom.

Tomasson225

Siemanko,

Obecnie od długiego czasu plątam się pomiędzy NL25 a NL50 SH zoom. Był w pewnym momencie już shot na NL100 ale nie trwał on długo. Po swojej grze widzę, że po przejściu z FR na SH gram jeszcze zbyt pasywnie co nie pozwala śrubować jakiegoś fajnego winrate'u :) Także trening na NL25 lub NL50 SH zoom mile widziany.

Pozdrawiam i życzę wszystkim mikołajom (a także tym wyczekującym go) powodzenia przy stolikach _thumbsup:

SnikerS89

:spade: NL50 SH zoom

Od dłuższego czasu koszę z dobrym wynikiem NL25 zooma, ale gdy zaglądam na pięćdziesiątki to wygląda to średnio. Jakby jakiś święty Mikołaj zechciałby pomóc lepiej odnaleźć się w tamtejszym reg war, gdzie nie czuję się zbyt pewnie, byłby miło :]

pawew77

Mówi się, że najlepszą drogą do sukcesu jest robienie tego samego, co wcześniej robili inni! Dlatego św. Mikołaju pokaż mi jak grać lepiej i ciągle podejmować opłacalne decyzje.
Obecnie grywam nl5 zwykłe stoły na starsach - niestety musiałem zejść z nl10 z powodu słabych wyników i słabej gry. Docelowo od :diamond:NL10 chcę grać zooma i taki kołczing wiele by mi dał:)

parrotx

Hej,

szukam trenera, który przyjrzy się mojej grze na nl100 SH. Gram obecnie nl100 zarowno sh, jak i fr, jednak w sh mam zdecydowanie mniejsze doswiadczenie.

Jestem ambitnym graczem, stawiam na rozwój skilla i mindsetu, dążę do gry na wyższych limitach.

Sam zgłosiłem się jako mikołaj dla niższych limitów :)

markeba

Chętnie nauczę się podstaw OMAHY hi/low albo NL MTT.
Zgłosiłem się również jako Mikołaj :)

Pozdro

wuzetes

Hej!
Aktualnie gram MTT głównie na FTP, ale zdarza się też na P*.
Stawki do 11$(r/a) z nieudanymi shotami na 26$.
Specjalizuje się głównie w turniejach rush gdzie na stawkach 26$ i 75$ jestem na plusie.
Gram głównie turki TURBO, ze względu na czas, na to, że mniej decyzji mam po flopie (co jest moim ogromnym leakiem) no i dlatego że je wygrywam.

ryhukox

Szukam trenera, który przyjrzy się mojej grze, wyłapie moje leaki i da ogólne wskazówki jak grać na nl25 i nl50 zoom.
Gram nl10 zoom sh, aktualnie mss, ale szukam również wśród wszystkich trenerów bss, szczególnie u soekholdem'a ;). Co nie co o mnie na blogu, który niedawno zacząłem ponownie prowadzić: Intuicyjnie

chemikLO

Z chęcią popracuję z bardziej doświadczonym graczem nad leakami o których nie wiem. Gram NL16, chciałbym grać NL25, ale jakoś nie mogę się przebić, pewnie coś robię źle. Może to gdzieś w mindsecie. Może w sytuacjach steal/resteal. Może nie umiem wyczuć kiedy mnie exploitują.
Sam się zaoferowałem jako Mikołaj do poziomu NL10, bo trzeba sobie pomagać wzajemnie :)