gram 180tki turbo 3,5r + 8mki od pół roku juz, ale moje wyniki sa daleko od oczekiwanych. Minusa nie ma, ale patrzac na wyniki innych z 180tek, to mogloby byc duzo duzo lepiej. Brakuje mi jakiejs kropki nad i. szukam jak najwiecej mozliwosci do zwiekszenia swojego edge nad przeciwnikami
Czesc! Grywam nl25/50 sh. Nie interesuje mnie wariancja, ev i rigged softy. Zajmuje sie budowaniem skilla, zeby w przyszlosci samemu moc zostac Mikolajem w takim watku. Aktualnie chce sie nauczyc wygrywania poprzez foldowanie;)
Pzdr!
Witam,
-NL16 FR
Na tym limicie jestem od kilku miesiecy, nie moglbym sobie wymarzyc lepszego prezentu niz coaching od Św. Mikołaja, który pomógłby wejsc wyzej
NL10 SH zoom albo zwykłe
Tego typu treningi są zawszę mega pomocne, liczę że jakiś trener wytknie mi największe leaki oraz że się zmobilizuję już teraz więcej popracować nad swoją grą.
Blog.
Trenerze, wybierz mnie.
Szukam trenera, który nauczy mnie wszystko o 3betach, sizingach oraz wprowadzi mnie w tajniki jak stać z mega ultra nita graczem tight. Gram obecnie fr nl10. Pokera na poważnie gram od 3-4 miesięcy jestem teoretykiem spiskowej teorii dziejów co przekłada się również na tą grę.
Witam, gram obecnie zoom fr nl50 i zaczynam powoli oglądać się za gierkami latającymi na enel100. Myśle też nad pierwszymi krokami na SH i byłoby fajno gdyby znalazł się ktoś kto pomógłby mi w poprawie skillsów nitringowych albo zadjustować się do 6-maxów.
W ramach podziękować dla ewentualnej dobrej duszy oferuje wzmiankę złotymi literami na moim blogu.
From zero to hero [ZOOM FR 50]
Hejka!
Od poczatku listopada na powaznie zabralem sie za granie 18 os Turbo na P*(1,5$).
Poszukuje osoby ktora wskazala by mi poprawna droge do przeskoczenia limtu ![]()
5!
gram NL4-NL10 SH
jestem wygrywającym graczem NL4, ale mam problem z wejsciem na NL10 i przez to cały czas lawiruje między tymi dwoma limitami. Jak tylko uda się ugrać 20BI na wyzszy limit, to od razu wykres idzie w dół. Taki roller coaster trwa u mnie od jakichś 2 lat, w ciągu których różnie podchodziłem do pokera i miewałem długie przerwy. Miałem okresy w których "prowadziłem" bloga na ps i oglądałem wszystkie filmiki SH, jak również okresy w których przez pare miesięcy grałem okazyjnie NL20 ze znajomymi przy piwku.
Od jakiegoś czasu zabieram się na poważne do tego tematu, i zastanawiałem się nad wykupieniem treningu, ale mój bankroll nie pozwala nawet na 1h u trenerów więc ta idea spada mi jak z nieba. ![]()
a więc mikołaju, nie ważne czy jesteś profesjonalnym trenerem, czy graczem NL10, nawet krótki trening będzie dla mnie przełomem

nie jest to mój lifetime wykres, bo historia rąk rozsiała się po różnych maszynach, ale wydaje mi się że moje ostatnie 20k rąk idealnie przedstawia to co się dzieje od dłuugiego czasu.
Z dziką radością oddam się treningowi pod okiem kogoś bardziej doświadczonego w MTT ode mnie. Krótko i na temat: w pokera online gram od stycznia 2013, przechodząc przez cash od NL2 do NL25 i z powrotem, różne odmiany SNG, w tym spore volume HU turbo, aż po wrzesień, gdy zasiadłem do MTT i odnalazłem swoje miejsce. Poniżej screen moich najlepszych wyników od tamtego czasu. Nie powala, ale filmy z PokerStrategy i analiza własnej gry w HM wciąż ją poprawiają. Być może Mikołaj poprawi ją jeszcze bardziej, a przy okazji pozwoli znaleźć kompana do wspólnej dyskusji i analizy już po zakończeniu "działania prezentu" ;-)

Witam,
Św.Mikołaju,
Grywam nl50SH, jednak po bardzo dobrym początku, przyszła nie lubiana przez nas korekta, która dała do myślenia.
Generalnie ze wszystkich form nauki które przerobiłem w swojej "karierze" najbardziej efektywna u mnie była własnie sesja/coaching z lepszym graczem, bo właśnie osoba z zewnątrz więcej zauważy niż my sami i myślę, że taki Św. Mikołaj niekoniecznie z długą siwą brodą mógłby spojrzeć na moją grę z boku i dać konkretne wskazówki do rozwoju.
A więc Mikołaju wypatruję Cię już w moim kominie ! ![]()
Pozdro !
Drogi Św. Mikołaju
Nie pisałem do ciebie długo, ponieważ pokonywałem kolejne limity bez twojej pomocy, jednak na NL100 SH zoom wchodzę już 4raz w tym roku i jakoś te wejścia nie wyglądają za dobrze. Tym razem nie jest tak źle, ale dobrze też nie jest:

Patrząc na ilość spazzów które zrobiłem, nasuwa się myśli, że najbardziej przydałby mi się wizyta u jakiegoś doktorka od głowy. Ale wiem, że spazzy biorą się często z frustracji, że w wielu spotach nie czuje się pewnie i nie wiem co robić, więc oddaje 100$ jakiemuś randomowemu Rosjaninowi
Witam
Kończę powoli nl2 i będę chciał powalczyć na nl5, jeśli ktoś by chciał popracować właśnie ze mną będę wdzięczny. Gram FR.

Witam serdecznie,
W poker gram od prawie 3 lat, tylko SHNLHE obecnie na nl50 z mixem na nl20 w 3 walutach. Jestem pojetym uczniem, otwarty na wszelkie tematy, sam tez wystawilem oferte dla graczy, niech to bedzie dobra karma, zimne browary !! Pozdrawiam trenerow.
Siemanko!
Jestem w takim momencie mojej pokerowej kariery, w którym potrzebuję oceny, porad i pomocy profesjonalisty. Jestem na etapie wybierania oferty treningowej któregoś z trenerów, ponieważ chciałbym wprowadzić więcej kreatywności do mojej gry, ale popartej logicznymi i matematycznie opłacalnymi rozwiązaniami. Gram SH nl20/nl30/nl50, sporo analizuję, sweatuję, pracuję z moją kameralną grupą learningową, prowadzę z kolegą własne forum pokerowe, organizowałem kilka sezonów regionalnej ligi na południu kraju, więc w temacie jestem nie od dziś. Jednak chciałbym mocno ruszyć do przodu, dostać silny impuls, nabyć wiedzy, która pozwoli mi w przyszłości atakować nl100. Jeśli któryś z trenerów zdecyduje się sprawić mi świąteczny prezent, sam również może na tym w przyszłości skorzystać
A i sam też z przyjemnością pomogę mniej doświadczonym pokerowym kolegom
Pilna wiadomosc do mikolaja!
Hypers 9max, 7$
Mikolaju, problem z pobiciem limitu i wyjscia wyzej. Wskazane jest bys wpadl do mnie przez komin i sprawdzil gdzie w grze dziury najwieksze maja swa lokalizacje.
O lukier na ich latanie prosic cie nie bede, swoj wlasny wymiksuje!
Usmiechem i % ladnie podziekuje!
Witam
Chciałbym ustabilizować swoją grę na SnG 2,5 turbo 180-man. Poniżej wykres:
WYKRES
Na wykresie widać moje trzy runy i dwa zjazdy (wykres ogólny, ale głównie 180-tki gram). Wyłapanie leaków może pomoże w tym, aby nie było trzeciego zjazdu
Siema
niedawno skończyłem studia i zaprzestałem szukania pracy, żeby mieć więcej czasu na pokera i móc się z niego utrzymać. Zapowiadało się nieźle niestety spazz calle i inne błędy spędziły z powiek mój piękny sen o bogactwie i życiu z gry w poksa :nh Codziennie się uczę i poprawiam swoją grę, niestety w pojedynke nauka nie daje wymarzonych efektów. Będę wdzięczny, jeżeli ktoś znajdzie chwilę na pomoc w poprawieniu mojej gry.
Obecnie gram NL50SH.
Oto mój wykres, jak widać szału nie ma.