Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cześć, wystawiam kolejny staking na NL100. Będzie to mój szósty staking, 4/5 zakończyły się profitem. Łącznie wypracowałem ponad $2200.
Tym razem zasady będą korzystniejsze dla inwestorów.
Oferta:
- NL100,
- PKR,
- minimum 30k rozdań,
- roll 30 BI ($3k - o $500 mniej, niż ostatnio),
- rb 32%,
- za każde spóźnienie w railingu 5% profitu idzie dla inwestorów (spóźnienie uznaje się, za brak wpisu w railingu do godz. 23:59 w każdy wtorek tygodnia - z wyjątkiem zapowiedzianych okresów, gdy np. wyjeżdżam),
- gdy roll przekroczy $4500, dorzucam pojedyncze, dobre stoliki NL200,
- profit i rakeback dzielimy 50/50, z wyjątkiem osób, które już u mnie inwestowały. Te mogą liczyć, na 40/60.
Chciałbym skończyć ok. 10 sierpnia, jednak jest możliwość przedłużenia, nawet jeśli rozegram 30k rozdań.
Railing będzie aktualizowany raz w tygodniu, najpóźniej we wtorek wieczorem. Od razu zaznaczam, że mogą zdarzyć się tygodnie, gdy ilość rozegranych rąk będzie mała. Jest to spowodowane moim stylem gry i wolniejszym rozgrywaniem rozdań na pkr.
Linki do poprzednich ofert znajdziecie tutaj:
NL100 - dobra oferta! | Refic / lista rezerwowa
100% - $3000
50% - $1500
30% - $900
25% - $750
20% - $600
15% - $450
10% - $300
5% - $150