Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cześć! Wystawiam ofertę na NL100. Nie będę się dużo rozpisywał, ponieważ zasady są identyczne jak w moim ostatnim stakingu -> NL100 - dobra oferta! | Refic / sold - zostaje lista rezerwowa
Wrzucam link do podsumowania ostatniej oferty na NL100, zakończonej profitem Refic - Railing
Pozostałe, starsze oferty znajdziecie w pierwszym linku.
Będzie to mój piąty staking na forum. Do tej pory 3/4 zakończyły się profitem. W tym ostatni na NL100, gdzie zarobiłem ponad $1k. Łącznie udało mi się wypracować ponad $1600.
Oferta:
- gram na PKR,
- stawki NL100,
- roll startowy to 35 bi,
- czas trwania 6 tygodni z możliwością przedłużenia,
- podsumowanie wrzucane do railingu raz na tydzień (poniedziałek lub wtorek),
- rb wynosi 32% i uzupełnia ewentualne straty w razie braku profitu,
- profit i rakeback dzielimy 50/50,
- jeżeli roll przekroczy $4500, a inwestorzy wyrażą chęć, to dorzucę do sesji słabsze stoliki NL200 (jeśli roll spadnie poniżej $4500, gram tylko NL100).
Chciałbym rozegrać minimum 30k rozdań. W przypadku przedłużenia stakingu ilość oczywiście wzrośnie. Szacunkowy rb z 30k rozdań wynosi ok. $500. Rakeback może wzrosnąć nawet dwukrotnie, jeśli PKR zorganizuje "promocje punktowe". Jednak na dzień dzisiejszy nie mamy pewności, czy takowe będą.
Wpłaty preferuję na netellera (USD)/skrilla (PLN) lub ewentualnie p*. Jednak pierwszeństwo mają osoby z netellerem.
100% - 3500
50% - 1750
30% - 1050
25% - 875
20% - 700
10% - 350
5% - 175
1% - 35
W kolejnym poście lista inwestorów.
Jeśli macie jakieś pytania, walcie śmiało. Tutaj lub na skype
Pozdro!