Jaki Ty masz zajebisty winrate :nh
To kiedy nl4/nl5?
nl5 wlasnie crashuje mam cos okolo 400$ ale do konca miesiaca a napewno tygodnia jeszcze bede tam gral
Napisane przez czol0o
W tym czasie z NL2 doszedlem do NL50 i spowrotem bla bla bla...
Skądś to znam;). Cieżko się zaczyna akwarium z powrotem od dna..
Życze powodzenia w grze jak i w pisaniu bloga. So far so good.. tak trzymaj!
czołem czoło.... jak tam nie patrzenie w kasjera... wytrzymujesz. Ja juz 3 dni nie pacze
Nie gralem w czw i piatek ale za to robilem wyplaty wiec w cashier zagladam ![]()
dzis troche nadrobilem za wczoraj
zagralem prawie 5k rozdan, wygralem kilka bi i satke do MEMM, ktora jutro planuje deepowac ![]()
Ogolnie w nd chce zagrac z 4k rak cash i nocke z mtt
No i tydzien sie skonczyl... Sen z shipnietym MicroMilionem sie nie spelnil heh ![]()
Jesli chodzi jednak o cashyk to wszystko poszlo wg planu volume zalozony zrobiony chociaz moglo byc wiecej ![]()

Widac, ze Main Event przyciagnal wielu niedzielnych regow ![]()
Na ten ten tydzien planuje zagrac 20k lapek, oby wr byl taki sam ![]()
Musze sie jeszcze zastanowic czy grac do konca marca nl5 czy moze wbic juz na 10.
Ogolnie to jest troche pizdziora juz ponad tydzien siedze osmarkany i kaszle...
Na szczescie tydzien sie konczy ja czuje sie lepiej mam nadzieje ze obudze sie w poniedzialek zdrowy i pelen energi a tymczasem zarzucam jakis serial i lece spac
Pozdro
Mocno jebaj nic sie nie baj.. i wbijaj na nl10
Nie ma co marnować czasu na tkwienia na micro limitach..
Napisane przez 7Tantal
Mocno jebaj nic sie nie baj.. i wbijaj na nl10Nie ma co marnować czasu na tkwienia na micro limitach..
a nl10 to juz highstakes? ![]()
coś długo znaku życia od autora nie ma..hmm ;d
Zyje zyje jebam sie na tych high stakes dyszkach... Ale puki co po jakis 12k rak jestem na lekki - i tak skacze z piatek na dyszki i spowrotem
Mialem troche scared money na 10 przez co gralem jak pizdziora ale juz sie to poprawia i zaczynam czuc flow ![]()
Wrzucam moje piatki od 24.03 jak widac troche rucham ev ![]()

No i dyszki tez wrzuce a co jak sie chwalic to wszystkim hahaha...

W tym miesiacu chcialbym zagrac z 70k rak na nl10 zobaczymy czy mi sie uda ![]()
jebane dyszki robia mnie w huuuja ;< wracam na nl5 wklepie tam rolla z 500$ i wejde spowrotem na 10, jednak 35bi to za malo zeby komfortowo grac jak sa duze swingi... ogolnie mam mega smutna w huj minke :<<<<<<<<
tak to wlasnie qrde wyglada jebane gowniaki farca <bezradny>

Klade sie spac jutro trzeba znowu zejsc na piateczki i porozkurwiac
NL10 to jeszcze żaden highstakes:P. Chodziło mi o to by jak najszybciej jak to możliwe przeskakiwać limity żeby wyrwać się z micro;).
Wow 50bi na limit to całkiem sporo..
no sporo ale pozwala na ostre nakurwianie bez zadnej spinki
tymczasem zostaje do 20 napewno na nl5 zablokowalem wyzsze stawki
Wracam!
Rozpoczynam Mega Bankroll Challenge!
Cash
BR: 60$
Cel: 1000$
Rak: 0
JAZDA !!!