Link do oferty: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=3425680#post3425680
nie udalo mi sie zalapac jako inwestor, ale gl. Mam nadzieje, ze bedzie ladny profit
Chciałbym uprzedzić inwestorów że jeszcze przed rozpoczęciem stackingu wygrałem sub satelitę za FPP do dzisiejszego jubileuszowego turnieju. Gdyby udało mi się ją wygrać chciałbym zapewnić że będzie to jedyny turniej MTT w którym wezmę udział tak aby przejrzystość oferty była bez zarzutu.
Powodzenia! Muszę przyznać, że była to jedna z bardzo nielicznych ofert, w którą byłbym skłonny zainwestować. Nie zdążyłem się załapać, ale będę śledził.

Kończę dzisiaj wcześniej bo aż głowa mi się zaczęła gotować , fishe trafiały wszystko ... Jutro weekend więc pewnie lepsze stoły będą .
VPP do celu: 32.200
FPP: 20. 650
w 45k hands zrobiles 20650/3,5=5,9k vpp
czyli wychodzi na to ze milestonik wyjdzie przy (38/5,9)*45k=290k hands, wiec nie zanosi sie na 2 sn, bo musialbys robic 10k hands dziennie, co chyba jest nierealne
Superuser123 wrzucał jego wykresy i pykał on średnio w m-cu 100k rąk z tego co pamiętam (od czerwca do listopada b.r.). A granie na wyższych obrotach wiadomo jak się kończy. I to jeszcze w grudniu gdzie mamy: święta, mikołaje, prezenty, choinki , wyjazdy, przygotowania, sylwester, śnieg, zmiana opon i inne historie.:rage: Szkoda, że "inwestorzy" tak szybko wyrzucili tzn. wpłacili $, bo wpis podważający uczciwość stakera był jeszcze tego samego dnia. No coż, kolejna bolesna lekcja.
Wait a second. Skoro(cytat z oferty stakingowej):
- stacking uważam za zakończony w momencie uzyskania 200k VPP
To znaczy że staking przedłuży się do ugrania 200kVPP w 2015r itd.?? Bo źle przekalkulowana liczba VPP nie kwalifikuje się jako (znowu cytat z oferty stakingowej):
- w przypadku gdybym z przyczyn ode mnie nie zależnych tj choroba moja lub członka mojej rodziny nie był w stanie dograć do 200k VPP stacking będzie zakończony z dniem 31 grudnia
A tak na serio. Skoro hero się przeliczył z VPP, które ma ugrać to chyba lepiej, żeby ich nie ugrał, ale grał dobrze (profit z gry) niż żeby bezmózgo klikał w guziki i wygenerował straty.
Do dontbluffme85: Co zamierzasz zrobić z tym fantem?