Przejdź do forum
NL10 keepcalm&bet [...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL10 keepcalm&bet [zakończony]

5 Posty
3 Użytkownicy
4 Reakcje
2,368 Wyświetlenia
nrb1337

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Oferta na NL25 się nie sprzedała więc po ustaleniu z inwestorami gram NL10. Feedback

Regulamin stakingu:

1. 50k hands na pokerstars NL10, standard stoły 9 osobowe.
2. Roll startowy 500$, shot na NL25 przy 28BI ze stoplossem 3BI.
3. Profit 50/50, rakeback w całości dla mnie do momentu shota na NL25, później 50/50. Jeżeli do shota nie dojdzie, całość rakebacku dzielimy 50/50. Rakeback obejmuję grę satelit hyperturbo za 235FPP do Sunday Storm. (Stellar rewards dla mnie)
4. Railing w osobnym wątku, update minimum co 5k hands.
5. Inwestorzy mają wgląd w moje dane osobowe.
6. Inwestorzy wystawiają wyczerpujący feedback po zakończonym stakingu.
7. Zastrzegam sobie prawo do gry innych gier w trakcie stakingu za swoje $. (Staking pozostaje priorytetem)
8. Regulamin może ulec zmianie po konsultacji z inwestorami.

ja = keepcalm&bet 20%
Piecorro 30%
kubon14 50%

Zaczynam po otrzymaniu wpłat. GL railing

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Piecorro

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Potwierdzam, znowu :]

Odpowiedz
Cytat
Kubon14

Potwierdzam! GL :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
nrb1337

Rozliczenie

Spoiler

Po 25k przenieśliśmy grę na SH i zagraliśmy tam kolejne 50k. Scashowane 8 satelit do storma i jedna stellarka 50$ wliczona do profitu. Było trochę niestakingowej gry, której straty pokryte zostały z moich prywatnych $ zgodnie z punktem 7 regulaminu.
Inwestorzy mieli railing prywatnie na bieżąco. Zwroty polane, dzięki i być może do następnego razu. Potwierdzenia i Feedback plz

Odpowiedz
Cytat
Piecorro

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Potwierdzam, wszystko było jak wyżej. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat