Witam...mam tylko jedno konkretne pytanie.
Na jakiej platformie jest najwięcej freerolli? Gdzie występują najczęściej?
Witaj robercikjol
Zależy jakie freerolle Cię interesują. Takie, w których można coś konkretnego ugrać, czy takie gdzie po prostu chcesz sobie "popukać", żeby w po 5 godzinach wygrać 6 centów?
Na William Hill codziennie przez 3 miesiące od założenia konta masz dostęp do dwóch freerolli sitngo (8osób) w których za pierwsze miejsce jest token do turniejów za 1$. Dzięki temu zbudowałem swój bankroll od zera także polecam ;]
Chodzi mi o takie gdzie jest możliwość jakiejś solidniejszej wygranej...ale oczywiście zdaje sobie z tego sprawę, ze na kokosy nie można liczyć. Zależy mi na takich freerolach, które są dość opłacalne
Najkorzystniejsze freeRolle możesz zagrać jak masz trochę pieniędzy oraz konto np. skrill w walucie pokeroomu (brak prowizji przy wpłacie i wypłacie).
Oczywiście chodzi o szukanie tokenów dawanych za samą wpłatę, bez konieczności wyrabiania czegokolwiek przed wypłatą.
Np na Everest raz w tygodniu możesz zagrać we freerollu z pulą 2000 € (gra koło 600 graczy) Token dostajesz za samą wpłatę określonej kwoty. A raz w mc na takich samych zasadach freeroll z pulą 5.000 €.
Na Titanie masz raz w mc turniej z pulą 10.000 $ do którego masz 4 satelity (raz w tygodniu) do których dostajesz bilet za wpłatę.
Na 888 aktualnie są 2 freerolle w sobotę z pulą 1000 $ każdy, bilety za wpłatę - ale tutaj nie przyglądałem się dokładnie warunkom, wiec trzeba by dokładnie przeczytać czy nie ma jakiś haków, podobnie na FTP - za 40$ wpłaty token i 10$ turniejowych.
I pewnie na większości pokeroomów by się coś takiego znalazło. Jak by człowiek dobrze sobie poukładał, to pewnie obracając w kółko tymi samymi pieniędzmi, bez żadnego ryzyka codziennie w jakimś rozsądnym turnieju by zagrał
Ja bym polecił freerolle na Full Tilt. Bilety warte 2,5$ można dość łatwo tam ugrać
Napisane przez Robercikjol
Witam...mam tylko jedno konkretne pytanie.
Na jakiej platformie jest najwięcej freerolli? Gdzie występują najczęściej?
W większości wypadków szkoda zwyczajnie czasu na to marnować. Był do niedawna świetny freeroll dla depozytariuszy z pokerstrategy na p770/netbet , ale oczywiście "dla dobra graczy" wzięli wywalili (było bodaj 10000€ przy ok 600 graczach i 300 miejcach płatnych). Tak to lepsze freerole są dostępne dla dużo grających osób (np. kwartalny dla SN na p*)
Lepiej zamiast marnować 4-5 godzin żeby wygrać 3-4 $ grać za $$$ i tyle.
Witam, chciałbym odświeżyć temat. Wiem, że w freerollach nie można wygrać za dużo, ale jakby ktoś znał jakiś fajny, albo jakies zadania z nagrodami na P*.
Hej jeżeli nie masz statusu na P* większego od bronze, to nie masz za dużego wyboru. W weekendy są turnieje 'Weekly Round', do których można się zapisać tylko poprzez wygranie darmowych satelitek, które są rozgrywane kilka razy każdego dnia.
Minusy - w satelitkach gra kilka tysięcy osób. Plusy - poziom jest mega niski zarówno w satce jak i turnieju docelowym.
Podsumowanie: grasz satki na tygodniu, w weekend shipujesz turniej, za co masz okolo 200$ ;p
Bardzo fajne freerolle sa na 888 , sa duze fieldy, ale mozna takze duzo wygrac. Masz codziennie takie kolo fortuny, gdzie mozna wygrac bilety na freerolle. Pozdrawiam
Freerolle - tylko tam nie ma wszystkiego. Wczoraj grałem we freerollu, w którym za 1 miejsce było 1500 €, jak dla mnie to całkiem oki, biorąc pod uwagę, że warunkiem dostania się do niego było wpłacenie minimum 20 € i wygranie 30 rozdań na stołach cash. Pieniądze wpłaciłem 1h przed turniejem i wyrobiłem się z rejestracją, grało mniej niż 4000 osób, chyba 1700 miejsc płatnych było (iPoker freeroll o którym wincentf wspomniał).
Warto przeglądać też w miarę regularnie newsów na PokerStrategy.com, bo o niektórych freerollach w nich informujemy + forum, np. o freerollu na Unibet Poker.