Skip to forum
Notifications
Clear all

Grupa MTT

20 Posts
13 Users
12 Reactions
6,661 Views
Toluvel

Hej,

Szukam grupy / ludzi do grupy do wspólnych analiz MTT z mikro / lowstakes, którzy chcą się rozwijać pokerowo i iść w górę. Kontakt tutaj lub przez PW (->skajp).

Sam jestem wygrywającym graczem tych stawek, jakieś tam podstawy mam, choć leaków mnóstwo :f_cool:

Pozdrawiam

Reply
19 replies
sawmody

Hej,

aktualne jeszcze? :P Też szukam grupy. Gram micro na P*, 888 i Ipoker. Zacząłem niedawno indywidualne treningi i chcę teraz mocniej się przyłożyć.

Reply
Toluvel

Hej, grupa zaczęła działać, szukamy jeszcze 1-2 osób. Zależy nam na graczach potrafiących robić analizy w HRC i mających solidne podstawy oraz mogących co najmniej raz w tygodniu znaleźć 1h-2h na trening - obecnie są to soboty. Zainteresowanych zapraszam na PW

Reply

Zainteresowany poszło priv

Reply
koziol1990

Również jestem zainteresowany. Gram MTT od ponad pół roku, wcześniej 2lata grałem 180tki od 2,5 przez rebuye po 15tki. Chętnie dołącze do jakiejś grupy wsparcia :f_drink: HRC nie jest mi obcy. Poszło zaproszenie. Chętnie podzielę się wynikami na priv w razie czego.

Reply
roofiq

siema, również chętnie bym dołączył, w zasadzie to mtt gram od niedawna, ale myślę, że trochę świeżego spojrzenia bym wniósł.

Pozdrawim

Reply
Toluvel

Bump.

Szukam paru graczy do wspólnych analiz i sweatów. Grupa rozeszła się po kościach przez bardzo małą aktywność i rezygnację z gry/przerzucanie się na inne odmiany członków. Interesuje mnie współpraca z osobami które regularnie grindują już conajmniej ok. roku i mają przyzwoite wyniki na stawkach mikro i low, chcą raz w tygodniu przeznaczyć godzinkę-dwie (orientacyjne) na wspólną naukę, korzystają z HRC.

Proszę o pw i podawanie nicków z roomów na których gracie. Pozdro!

Reply
waski33

aktualne?

Reply
swiciu2

daj jakiś kontakt odezwę się na skypie

Reply
Toluvel

Ok, mały update.

Zgłoszeń jest sporo ale póki co grupa to ja i kolega - pozostałe osoby raczej nie pasowały do profilu grupy. Doprecyzuję więc wymagania:

- Minimum od około roku grasz po 400+ turniejów m/c (absolutne minimum)
- korzystasz z narzędzi typu HRC, Equilab do regularnej analizy swojej gry
- Stawki z przedziału (5-30$) MTT
- Rozsądne wyniki potwierdzone na sharku - gracze wygrywający którzy chcą wchodzić wyżej
- Mile widziane doświadczenie z coachingami, sweatami, analizami z trenerami
- Nastawienie na rozwój, czas (obecnie 2x w tygodniu robimy analizy po ok 2h plus minus)
- Kultura osobista, wzajemny szacunek, umiejętność wymiany poglądów w koleżeńskiej atmosferze

Krótko mówiąc szukamy ogarniających grinderów mikrolow z min. rocznych doświadczeniem którzy chcą wspólne popracować nad grą w koleżeńskiej, kulturalnej atmosferze. Zainteresowanych proszę o wiadomość tutaj na pokerstrategy z linkiem do profilu na sharku i info o sobie. :f_cool:

Reply
swiciu2

przyjmij zapro. napiszę coś o sobie. pzdr

Reply
Ambassadorua

cześć, nie mogę napisać dopóki mnie nie przyjmiesz do znajomych :f_drink:

Reply
leeloo80

Czy taka grupa ma w ogóle szanse się przetrwać? Prędzej czy później ktoś będzie chciał rządzić bo coś więcej wygra od drugiego a może grać akurat gorzej. Jeden drugiego przekrzyczy albo jak zacznie wygrywać oleje temat. Tak widzę te wszystkie grupki i nie sądzę aby miały szanse przetrwać. Na początku zawsze będzie cacy a później albo właśnie same niemowy co nie wiedzą co pisać albo zarządcy czata co piszą zbyt dużo i każdy się sobą znudzi i porzuci jak szmacianą lalkę :f_biggrin:

Reply
Toluvel

Napisane przez Toluvel
Ok, mały update.

Zgłoszeń jest sporo ale póki co grupa to ja i kolega - pozostałe osoby raczej nie pasowały do profilu grupy. Doprecyzuję więc wymagania:

- Minimum od około roku grasz po 400+ turniejów m/c (absolutne minimum)
- korzystasz z narzędzi typu HRC, Equilab do regularnej analizy swojej gry
- Stawki z przedziału (5-30$) MTT
- Rozsądne wyniki potwierdzone na sharku - gracze wygrywający którzy chcą wchodzić wyżej
- Mile widziane doświadczenie z coachingami, sweatami, analizami z trenerami
- Nastawienie na rozwój, czas (obecnie 2x w tygodniu robimy analizy po ok 2h plus minus)
- Kultura osobista, wzajemny szacunek, umiejętność wymiany poglądów w koleżeńskiej atmosferze

Krótko mówiąc szukamy ogarniających grinderów mikrolow z min. rocznych doświadczeniem którzy chcą wspólne popracować nad grą w koleżeńskiej, kulturalnej atmosferze. Zainteresowanych proszę o wiadomość tutaj na pokerstrategy z linkiem do profilu na sharku i info o sobie. :f_cool:

Bump, szukamy jeszcze 1 osoby, grupa działa sprawnie w 4 osobowym składzie. Zakres BI to u nas tak 5-50$, czasem chłopaki grają wyżej z satek.

Reply
Durwal

Hej,

wysłałem zapro. Jak przyjmiesz, odezwę się na priv.

Reply
Toluvel

Cały czas jesteśmy otwarci na dołączenie jeszcze 1 osoby, działamy w 4 osobowym składzie 1-2 razy w tygodniu, ale nie zawsze udaje się nam zebrać w komplecie ze względu na różne schedule. Stawki 5-50 z directa, wyżej z satki, session review & analiza łapek głównie. Kryteria rekrutacji jak w postach wyżej, potencjalnych kandydatów zapraszamy na wspólne session review i grupa decyduje co dalej. Na pytania chętnie odpowiem na priv, zapraszam :f_cool:

Reply

Chociaż jedna działająca grupa

Reply
zygisygnau

Siemanko
Poza faktem że HRC chcę dopiero włączać do swoich narzędzi pracy pozostałe kryteria spełniam. Jeśli takie odstępstwo nie razi zapraszam do kontaktu. Poniżej link do starsów. Gram jeszcze na party i 888, ability trochę wyższe ale próbka wciąż dość mizerna.
http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/PokerStars/players/zygi%20sygnau
Pozdrawiam

Reply
Dziadzia68

Po co to wszystko analizować jak i tak soft jest kręcony pod swoich ludzi. Proponuję pograć na żywca np w Czechcach.

Reply
Toluvel

Napisane przez Toluvel
Cały czas jesteśmy otwarci na dołączenie jeszcze 1 osoby, działamy w 4 osobowym składzie 1-2 razy w tygodniu, ale nie zawsze udaje się nam zebrać w komplecie ze względu na różne schedule. Stawki 5-50 z directa, wyżej z satki, session review & analiza łapek głównie. Kryteria rekrutacji jak w postach wyżej, potencjalnych kandydatów zapraszamy na wspólne session review i grupa decyduje co dalej. Na pytania chętnie odpowiem na priv, zapraszam :f_cool:

bump, grupa przeszła sporą ewolucję od czasu jej powstania, obecnie mamy 4 solid regów low/mid (potwierdzone winratem, wykresami) ale ze względu na różne schedule / życiowe obowiązki nie zawsze udaje nam się zebrać, dlatego chcemy dobrać jeszcze 1-2 osoby maks. Zapraszam na priv, odpowiem na pytania. Tylko gracze fulltime (albo z solidnym volume/mc), korzystający z HRC (PIO solver mile widziany, korzystamy), chcący się rozwijać i wchodzić na mid/high, z solidnym winratem na swoich stawkach.

Reply