Jak w temacie wystawię na allegro w razie potrzeby, byłby ktoś na tyle uprzejmy ? ![]()
Bo kupilem a mi nie potrzebne i nie mam komu sprzedać .
Spoko już robię
Dodaj do znajomych to napiszę priv i podam dane ![]()
Chyba już Cię dziś nie ma , jutro będę od 7/8 z rana to dobijemy targu
Hej,
Chłopie skończyłeś niedawno 26 lat, a kradniesz od ludzi po kilkanaście dolarów ![]()
Serio poszukaj innego zajęcia.
Po raz kolejny uczulam was, żebyście uważali na to komu wysyłacie pieniądze: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4408187#post4408187
Pozdrawiam.
Napisane przez Skibcio
Hej,Chłopie skończyłeś niedawno 26 lat, a kradniesz od ludzi po kilkanaście dolarów
Serio poszukaj innego zajęcia.Po raz kolejny uczulam was, żebyście uważali na to komu wysyłacie pieniądze: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4408187#post4408187
Pozdrawiam.
No właśnie , jak kraść to miliony!
Napisane przez Skibcio
Chłopie skończyłeś niedawno 26 lat, a kradniesz od ludzi po kilkanaście dolarów![]()
Metoda małych kroków. Nie jest zachłanny. Solidny fraudroll management.
Bardzo mi przykro że zostałem wzięty za kogoś i niesłusznie oskarżony, chciałem tylko odsprzedać karte nic więcej bez zamiaru oszukiwania kogowkolwiek nie należę do tej grupy ludzi... !
Kod został wysłany i działał co niektórych pewnie zdziwi... użytkownik Baranek sam może to potwierdzić .
Myślałem że to forum pomoże mi się rozwijać , będę mógł komuś pomóc itp. Ale na samym wstępie zostałem wzięty za oszusta !
Bardzo dziękuję moderatorowi który oskarża tylko dlatego że chciałem sprzedać uczciwie kartę.
Podam screen z rozmowy na skejpie z użytkownikiem Baranek
Co myślę że potwierdza to że jestem niewinny, moje konto zostało zablokowane a to założyłem tylko po to by się oczyścić z zarzutów .
Nigdy więcej nie wejdę na to forum bo jeszcze ktoś powie że znowu chcę oszukiwać !
Wielkie Dzięki .
Życzę Wszystkim uczciwym użytkownikom tego forum powodzenia w grze i nauce ![]()
Dziękuję i proszę o bana również tego konta .
Napisane przez Bolexx
Napisane przez Skibcio
Hej,Chłopie skończyłeś niedawno 26 lat, a kradniesz od ludzi po kilkanaście dolarów
Serio poszukaj innego zajęcia.Po raz kolejny uczulam was, żebyście uważali na to komu wysyłacie pieniądze: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4408187#post4408187
Pozdrawiam.
No właśnie , jak kraść to miliony!
A jak gwałcić, to księżniczki
Przyznam ze sam podszedlem do tego tematu z przymrozeniem oka, dlatego kod z rozmowy ze skypa sprawdzilem dopiero przed chwila. Okazal sie prawidlowy, nie zostalem przez uzytkownika oszukany
Jak @Skibcia szanuję to cała ta sytuacja naprawdę mogła ulec nadinterpretacji. Wiadomo, że @Skibcio działał w jak najlepszej wierze i w świetle ostatnich kradzieży i wyłudzeń oferta była dość podejrzana ale jeśli transakcja doszła do skutku to chyba użytkownikowi należą się przeprosiny i odblokowanie konta
Tak odnośnie powyższego zarzutu to mam podstawy sądzić, że za te wszystkie kradzieże odpowiada jedna osoba, której usunąłem już z 15 (?) kont na PokerStrategy.com Były skargi od osób oszukanych w naszej społeczności, ale i w ENG oraz chyba w DE. Gównie w grupach dyskusyjnych oraz później w stakingu, m.in. https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4314263#post4314263 (za co w zasadzie też zostałem skrytykowany w innym wątku, bo banuję niesłusznie użytkowników).
Osoba ta po pewnym czasie przestała zakładać nowe konta i przerzuciła się na Skype. Tam nie mam wglądu, ale od kilku dni pojawiają się wątki osób oszukanych na Skype, btw. ładne sumy wysyłacie obcym osobom
Interes chyba dobrze się kręci, ale widzę, że znowu ta osoba pojawia się u nas na forum.
Nigdy nie zbanowałem osoby, za to że założyła wątek, który "śmierdzi na kilometr", mam do tego inne dowody. Jednak jak widzę, wolicie ryzykować i chyba powinienem przestać usuwać ze społeczności złodziei.
Co do PL4TYNA (był też BIackMember (to nie jest l, tylko duże i, taki zbieg okoliczności, że nicki podobne). To konto zostało założone tego samego dnia, w którym użytkownik BornToWinThat poprosił o zamknięcie swojego konta (dziwny zbieg okoliczności)... a z tym użytkownikiem związany jest temat: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4408187#post4408187
Btw. osoby jawnie okradające inny użytkowników znikają z forum, bo ciężko jest pisać z banem lub blokadą pisania.
Podczas sprzedaży tej karty osoba pozostaje dalej anonimowa, jest to czasem spotykany trik w którym robi się doby wizerunek na forum, poprzez udzielanie się na forum lub wystawianie korzystnych ofert na mirko w stakingu, żeby później zgarnąć większą sumę.
Myślcie czasem co piszecie i komu wysyłacie pieniądze. Nigdy nie zablokowałem konta przez swoje widzimisię, zawsze mam do tego solidne podstawy.
Ja tez bylbym wyczulony na takie oferty zwłascza ze ostatnio coraz wiecej wyjebanych na forum. A pozatym to kto normalny wysyła typowi cięzkie $$ ktory jest 2 dni na forum i ma 8 postow
No to niezły krętacz. Pewnie zaoferował te 10$ żeby zmylić trop, wzbudzić początkowo zaufanie i wyłudzić więcej (patrzcie jaki jestem uczciwy - wymieniłem przecież doładowanie na kasę)
Ja to bym nie wysłał żadnej kasy (bo ktoś tam ma jakiś problem ze skrillem bla bla) nawet osobie z którą wymieniłem xxx wiadomości na forum i mam gdzieś jak to by zostało odebrane. Za dużo się w życiu napożyczałem (stosunkowo niewielkich kwot) nawet znajomym z reala którzy nie kwapili się żeby cokolwiek oddać a wiedzieli, że ja się nie będę upominał (może dlatego?)