Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,214 Posty
171 Użytkownicy
3930 Reakcje
130.6 K Wyświetlenia
Chamberlion

by the way Vicktor pisał że grał w tibie. Czy to oznacza że jak ja też grałem też będę grał takie high stakes jak on?

Odpowiedz
Cytat
trzasku

@Mareckiy - Ja potrafiłem 4h+ siedzieć i lurować potwory z kumplem, chyba poznałem wszystkich GMów na Pacerze którzy zawsze się tepali do moich trapów :f_biggrin: Zdjęcia do dzisiaj mam :f_cool:

@Redwinee - Ja też głównie rookstayerem grałem, uwielbiałem te legendy rózne, 37 lvl.

Kiedyś nawet filmy nagrywałem, mam jak zdobyć Spike Sword na Rooku i moje słynne trapy które zabiły pewnie ponad 100 ludzi :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Sosen91

Łoooo nie widziałem, ze Tyluuu Tibijczyków na Strategiii !

Mysłałem ze tu sami Csowcy i Quakeowcy i inni lolowcy :D

Ja 10 lat temu 170RP~ na Securze, całe osiedle grywałoo, każdy z ta sama końcówka nickaaa, piekne czassyy ;) Za łebka swego czasu razem z kumplem zarabialiśmyy na tym bijąc demony UP/DOWN i żeniać coinsy bananowym łebkoom po 1kk za 400zł ;D

Rok temu, byłem nawet na weselu własnie tego kumpla, który poznał już obecną żone pod Depo w Ankhh ;) a w sumiee znam 3 małżeństwa, któree poznało sie właśnie na Tibii haha !:D Także jak ktoś nie może znaleść narzeczonej a jejejje nie odpisuje na czacie, to wbijac pod depo i krecic bajere !:D

Odpowiedz
Cytat
trzasku

@Sosen91 - Wychodzi na to, że sami tibijczycy :f_biggrin: Z tego co pamiętam, to moja pierwsza laska też była w Tibii. Nigdy nie widziałem zdjęcia. Pewnie jakiś stary chłop :f_thumbsup:

Przy okazji jak ktoś widział jakiś fajny film o fundamentach/ABC gry na postflopie to podajcie :f_drink: - https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=479914

Odpowiedz
Cytat
Chamberlion

Napisane przez trzasku

@Sosen91 - Wychodzi na to, że sami tibijczycy :f_biggrin: Z tego co pamiętam, to moja pierwsza laska też była w Tibii. Nigdy nie widziałem zdjęcia. Pewnie jakiś stary chłop :f_thumbsup:

Damn... aż mnie ciarki przeszły :P ja raz zrobilem female miala blond wlosy i rozowa kiecke, nazwalem lady costam i dostawałem freeitemy + propozycje związków... btw nigdy nie zrozumiem rookstayerów. to troche tak jak grać NL2 z rollem 500$ + :D

Odpowiedz
Cytat
bikmak99

Ja pamiętam jak za młodu, musiałem targać kompa przez pół osiedla, żeby z kumplami po lanie w quake 2 albo starcrafta ponapieprzać. Pomiędzy monitorami rozwieszaliśmy ręczniki, klawiatury sypały się gęsto.

Na tym klasyku to tak jak bym mojego kumpla słyszał. Szczególnie jak przegrywał ze swoim młodszym bratem. Przegrywał w sumie regularnie, choć uważał się za lepszego gracza, i często później młodego napierdalał.
Później nadszedł internet czyli Q3 i Wolfenstein Enemy Territory. Grałem ostatnio w battlefielda 1, nie powiem gierka zajebista, ale grając w nią ciągle myślałem o ET. Chyba jestem staroświecki albo zatrzymałem się w rozwoju. W sumie to drugie pasuje jak ulał.

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire

widze ze nie tylko ja spedzilem mlodziencze lata na graniu ;) u mnie natomiast krolowal starcraft

Odpowiedz
Cytat
BRIGANTOS

Ja byłem jakimś dziwnym dzieckiem i młodość spędziłem ....... biegając od rana do wieczora za piłką po boisku

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Napisane przez BRIGANTOS
Ja byłem jakimś dziwnym dzieckiem i młodość spędziłem ....... biegając od rana do wieczora za piłką po boisku

Miałem tak samo! Czy słońce czy deszcz boisko oblegane już od rana.

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Ja to w ogóle byłem pojebany. Kupa czasu na podwórku, a w nocy czytałem książki. Pod kołdrą przy latarce.

Odpowiedz
Cytat
Mareckiy

Napisane przez trzasku
@Mareckiy - Ja potrafiłem 4h+ siedzieć i lurować potwory z kumplem, chyba poznałem wszystkich GMów na Pacerze którzy zawsze się tepali do moich trapów :f_biggrin: Zdjęcia do dzisiaj mam :f_cool:

@Redwinee - Ja też głównie rookstayerem grałem, uwielbiałem te legendy rózne, 37 lvl.

Kiedyś nawet filmy nagrywałem, mam jak zdobyć Spike Sword na Rooku i moje słynne trapy które zabiły pewnie ponad 100 ludzi :f_cool:

Za starym bykiem jestem, żeby się nabrać na spike sworda na rooku, ale mam jeszcze album ze swoim oraniem na non pvp - wstyd pokazywac niektore teksty/dopiski, ale bylem wtedy gimbem w sumie :f_biggrin:
http://s731.photobucket.com/user/Marecki/library/KARA?sort=3&page=1
jakbys chcial zobaczyc, haslo do albumu "marecki" :D

Odpowiedz
Cytat
HandSmither

Jak wy gracie na tym NL50. Środa godzina 20, na sofcie ponad 120k graczy. Reg tables NL50 = w porywach do 4 stołów które rozpadają się w sekunde 0_o. (Takich do których da się dostać). SharkScript to tam chyba chleb powszedni bo na waiting listach po 20 osób.

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Seating scripty chyba są nielegalne na PokerSatrs czy nie? Dużo to daję według Ciebie? Jaki koszt?

Odpowiedz
Cytat
HandSmither

Kiedyś o tym słyszałem i poczytałem, ale raczej jako w ramach takiej ciekawostki bo nie używam i raczej długi czas nie będę. Ludzie piszą że P* pozwala (choć niby takie skrypty nie są dozwolone ale nie wgłębiałem się). Niby bardzo pomocne, no ale koszt 300$ za miecha dla działającego do NL400. Kiedyś Govern mówił w którymś filmie że między innymi dlatego przesiadł się na zoomy bo na reg tables coraz więcej osób używa takich narzędzi i mu sie to nie podobało.

Odpowiedz
Cytat
xSniFF

Napisane przez HandSmither
Jak wy gracie na tym NL50. Środa godzina 20, na sofcie ponad 120k graczy. Reg tables NL50 = w porywach do 4 stołów które rozpadają się w sekunde 0_o. (Takich do których da się dostać). SharkScript to tam chyba chleb powszedni bo na waiting listach po 20 osób.

Co Ty w ogóle pieprzysz?? Ja gram regularnie na tych stawkach i na nl25 wieczorami jest ok 80 stolow a na nl50 jest ok 45-50stołów(weekendami 1/3 wiecej). Seatingscripty są dozwolone na starsach i myśle ze od nl100+ można zacząc sie nad tym zastanawiac ale na micro jest to zbędne.

Odpowiedz
Cytat
Matesu

Bardziej chyba chodziło o to, że tych stolików do których możesz się w miarę szybko dostać jest mało, bo większość ma straszne kolejki. Sam właśnie się do tego przymierzam, ale o ile na niższych limitach nie ma problemu,żeby zdążyć dosiąść się do fisza, to nie wiem jak to będzie wyglądać wyżej przy takim tłoku.

Odpowiedz
Cytat
HandSmither

Napisane przez Matesu
Bardziej chyba chodziło o to, że tych stolików do których możesz się w miarę szybko dostać jest mało, bo większość ma straszne kolejki. Sam właśnie się do tego przymierzam, ale o ile na niższych limitach nie ma problemu,żeby zdążyć dosiąść się do fisza, to nie wiem jak to będzie wyglądać wyżej przy takim tłoku.

exactly

Odpowiedz
Cytat
saja13

Nie wiem jak wy to robicie. Ja wchodze przez quick sity, zazwyczaj klikam 5 razy i mam 5 stołów, a jak nie to dodaje się do kolejek, w międzyczasie klikam w quick sity i max 2-3 minuty i mam 5-6 stolików gotowe

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Start 1000$ → Obecnie 2621$ → Cel 10000$

Update 19
Ilość rozegranych rąk: 4000 (10h)
Typ gier: Cash NL25 SH Regular ×6
Zysk/strata: -116$
Aktualny bankroll: 2621$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 19

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Chętnie wysłucham kogoś z doświadczeniem praktycznym jak sobie fajnie rozplanować grind i naukę jeżeli równocześnie ma się studia/pracę. W poniedziałek/środę mam zajęcia od 8-20 więc jak wracam psychicznie nie daję już rady zająć się pokerem w ten dni. Wtorek jest dniem nauki na studia bo w środy mam wejściówki z przedmiotu kierunkowymi. Czwartek, piątek i weekend mam większość czasu wolne z czego jeden dzień jest dniem całkowicie wolnym od pracy.

Odpowiedz
Cytat