Skip to forum
Private coaching wi...

Notifications
Clear all

Private coaching with weirdcreep (NL SH)

13 Posts
7 Users
63 Reactions
3,813 Views
Coach
weirdcreep

Cześć!

O mnie:
Wywiad
Blog
Treningi na PokerStrategy
Filmy na PokerStrategy
Stare:

Spoiler

Pokerem nieco poważniej zacząłem zajmować się w czerwcu 2016. Od listopada 2017 poker to moje główne źródło dochodów. Aktualnie gram NL200 na mniejszych pokerroomach i sporadycznie NL50z na Pokerstars. Jestem członkiem grupy kilkunastu regów, z którymi systematycznie wspinamy się po limitach i pracujemy nad grą. Sam biorę regularnie coachingi u wygrywającego gracza NL500z.
Na PokerStrategy jestem aktywny dziale oceny rozdań i prowadzę treningi na twitch'u.

Edit 10.04.2019

Od ponad roku utrzymuję się wyłącznie z pokera. Gram w przeważającej ilości na chińskich apkach, jednak ciagle utrzymuję kontakt z grami zoom na pokerstars. Regularnie pracuję nad swoją grą, jestem w ścisłej współpracy z grupą graczy regularnych.

Aktualne wyniki.
Wynik jest w BB, natomiast w około 80% były to gry straddlowe, więc winrate należy podzielić przez 2.

Dla kogo jest skierowana oferta?
Dla graczy NL2 - NL50 europejskich roomów.
Dla graczy 1/2/4 - 2/4/8 chińskich apek.

Formy treningu:
- analiza video
- analiza i konstruowanie range
- rozbudowa strategii
- inna forma treningu (ustalana indywidualnie)

Cena:
1h - 60$
5h - 250$ (1h - 50$)
Większa ilość godzin ustalana indywidualnie.
Płatność na p* lub Skrill.

Formy kontaktu:
priv na PS

Reply
12 replies
Hardchorusss

podasz winrate?:)

Reply
Coach
weirdcreep

Napisane przez Hardchorusss
podasz winrate?:)

Byłeś na blogu, widziałeś wykresy, nawet dostałeś tam dużo łapek, więc zakładam, że ten post jest tylko w jednym celu. Nie mniej, cieszę się, że śledzisz pilnie moje poczynania :)

Jak zrobię większe volume i się coś zmieni, dam znać. Póki co mam zakład, że w listopadzie nie obczajam wyników i skupiam się tylko na solidnej gierce.

Reply
imfar

W pokera gram już długo, za to słabo :f_cool:
Na przestrzeni lat próbowałem różnych rzeczy. Oprócz książek czy filmów tu i ówdzie, brałem prywatne treningi. A to 5h u jednego, a to 4h u drugiego, u innego 12h itd. Dotychczas nie wystawiałem żadnego feedbacku. Moja gra nie ulegała w istotny sposób poprawie, a że istniała szansa, że to ja jestem nienauczalny (czyt. leniwy i/lub tępy) odpuszczałem dzielenie się moja opinią.

Do sedna. Odbyłem 7h treningów z weirdem i jestem bardzo zadowolony. Moja gra uległa poprawie. Moje zrozumienie sytuacji na stole jest teraz dużo lepsze. Na szczególne uznanie zasługuje wysokie skupienie trenera trwające przez cały okres treningu. Mam wrażenie, że nic nie został pominięte. Szczerze polecam.

Reply
Coach
weirdcreep
garret294

Witam
Feedback na prośbę trenera.
Miał być szczery więc postaram się aby taki był.
Nauczyłem się :
- budowania zakresów - grałem wcześniej bez nich - chodź wydawało mi się że przecież wiem co grać i w jakiej sytuacji
- nie palić kasy w cbetach zmniejszenie sizingów
- szybkiego liczenia combo które mnie biją a które bije ja i ew. profitowego calla
- że żeby wygrać czasami trzeba przegrać - więc z zasady lepiej chcieć zbyt dużo value wyciągnąć niż zbyt mało

Nie nauczyłem się:
- różnic w grze na fisha i słabego rega i dobrego rega
- brak pokazania sytuacji autoprofitowych!!!
- czego brakuje memu mindsetowi - nawet bez wskazania rozwiązań - ale błędów w myśleniu i podejściu
- budowy rangu x, call , x raise bet na poszczególnych streetach.

I to co tygrysy lubią najbardziej;)
Współpraca rozpoczęta od 250k przy totalnym B/E, po ostatnich 100k ok 5bb/100 ev prawie 6bb/100 - szału nie ma ale poprawa jest
Początkującym napewno polecam. Dobra jakość w rozsądnej cenie.

Reply
hornett00

dodaj do znajomych.

Reply
Coach
weirdcreep

Aktualizacja.

Aktualne wyniki obejmują okres od stycznia 2018, natomiast:
- brakuje okresu październik-grudzień 2017, gdy H2N jeszcze nie działało na chińczykach
- brakuje okresu lipiec - październik 2018, gdy H2N miał problemy z konwertowaniem rozdań z chińczyka.
Wynik jest w BB, natomiast w około 80% były to gry straddlowe, więc winrate należy podzielić przez 2.

Reply
chakatej

Zaakceptuj zaproszenie do znajomych

Reply
Coach
weirdcreep

Urlop: 27.04 - 5.05

Napisane przez chakatej
Zaakceptuj zaproszenie do znajomych

Zaakceptowane :)

Reply
krakus73

Czes mozesz przyjac moje zaproszenie ?
Dziekuje.

Reply
Coach
weirdcreep

Napisane przez krakus73
Czes mozesz przyjac moje zaproszenie ?
Dziekuje.

Zaakceptowałem już wczoraj jak coś :)

Reply
chakatej

Jestem po 5h wykupionego treningu z Weirdem i w trakcie kolejnych 5ciu. Ogolnie bardzo polecam. Trener bardzo uwaznie slucha, pelne skupienie przez caly trening. Moja gra BARDZO sie poprawila od czasu wspolpracy. Stworzylismy nowe range preflop, nauczylem bardziej sie grac zakresami, popracowalismy nad sizingami postflop, i wiele innych. Trener znalazl leaki o ktorych nawet nie mialem pojecia przez co moj winrate sporo sie poprawil.
Weird jest mega otwarty i latwy w komunikacji. Ogolnie duze value w tej cenie ;)

Reply