Przejdź do forum
Unibet: promocje i ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Przypięto] Unibet: promocje i informacje

20 Posty
12 Użytkownicy
2 Reakcje
10.8 K Wyświetlenia
Mooris

W tym wątku znajdziesz wszystkie istotne informacje i linki dotyczące wyłącznych promocji na Unibet oraz informacje o samej platformie. Jeśli nie posiadasz jeszcze konta na Unibet załóż je teraz i skorzystaj z naszego bonusu powitalnego.

Bonus Powitalny 500 € i bilet Unibet Open warty 2 €
Kliknij, aby poznać więcej szczegółów na temat bonusu

Wyłączne promocje
Wyścig rake'u 10 000 € - wyłącznie dla graczy PokerStrategy.com!

StrategyPoints
Na Unibet otrzymujesz 4 StrategyPoints za każde 1 € wygenerowanego rake'u*.
Dowiedz się więcej o StrategyPoints oraz systemie statusowym na PokerStrategy.com
* Niestety rake wygenerowany w dniu rejestracji może nie być skonwertowany na StrategyPoints. Prosimy wziąć to pod uwagę, jeśli grasz pod wyższy status lub uczestniczysz w promocji bazującej na zdobywaniu StrategyPoints.

Kliknij tutaj, żeby zarejestrować się na Unibet!

Odpowiedz
Cytat
19 odpowiedzi

Jeżeli będzie ktos tak łaskawy z pokerstrategy (może moderator) - mam konto na unibet zalożone i podpiete do was,jednak bylo to tak dawno ze nie pamietam username a nawet adresu email - prosze o pomoc i kontakt na priv - w celu odzyskania informacji oraz rozpoczecia gry na unibet
Z góry dziekuje i pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej SarumanPL,

Z poziomu forum nie możemy pomóc, ale napisz ticket do naszego supportu (dół strony). Powinna istnieć możliwość odzyskania username, a potem może jakoś uda się hasło zresetować.

Zawsze możesz też spróbować napisać do supportu Unibet. Może mają tam jakąś procedurę odzyskania dostępu do konta, gdy zapomniałeś wszystkich danych dostępowych np. poprzez jakąś weryfikację, wysłanie dokumentów itd.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Witam,
Mam problem z podpięciem pod Was konta z unibet. Prosiłbym o pomoc.
Problem nie dotyczy oczekiwania na aktualizacje, gdyż na podpięcie czekam już ponad 7 dni.
Jeśli ktoś z moderatorów jest w stanie mi coś doradzić byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj krissto87,

Co rozumiesz przez problem z podpięciem konta?

Konto jest lub nie jest podpięte w momencie rejestracji na poker roomie i dzieje się to od razu po założeniu konta. Informacja o poprawnym podpięciu konta pojawia się na PokerStrategy.com w momencie gdy poker room prześle nam informacje o zdobytych przez Ciebie punktach. Zwykle jest to w ciągu 3 dni od ostatniej gry na prawdziwe pieniądze.

Jeśli jednak masz problemy z naliczaniem punktów to skontaktuj się z naszym supportem: ticket.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Dzięki za odpowiedz,
Problem pewnie dotyczy tego że konto na unibecie nie zostało założone z Waszego odnośnika. Jest w takim przypadku podpięcia tego konta pod Wasze? Jeśli nie, to czy przy założeniu alternatywnego konta na tym pokerroomie już z waszego odnośnika problem powinien zostać rozwiązany czy nie tędy droga?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Nie zakładaj drugiego konta na danej platformie jeśli nie masz zgody supportu danego poker roomu, aby to zrobić. To że taka możliwość istnieje nie oznacza, że można to robić. Głupio mieć później problemy z wypłatą gotówki.

W przypadku Unibet Poker istnieje możliwość ponownego powiązania konta pod pewnymi warunkami: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=1177467#post1177467

Odpowiedz
Cytat
olaimaja

Witam w jaki sposob podpiac sie pod unibet konto mam kilka lat

Odpowiedz
Cytat
olaimaja

podpiac oczywiscie pokerstrategy:f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Nad Twoją wiadomością znajduje się link do tematu, w którym jest to wytłumaczone. Jeśli Twoje konto nie jest powiązane z innym affiliatem oraz nie jesteś aktywnym graczem to napisz do naszego supportu ticket i podaj swój username z Unibet Poker. Skontaktujemy się wtedy z supportem tego poker roomu w Twojej sprawie.

Odpowiedz
Cytat
olaimaja

a czy jest sens pisac skoro w unibet od polowy roku gram codziennie w pokera ? a wczesniej tylko kilka lat u bukmachera u nich chce sie dowiedziec bo z angielskim kiepsciutko

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Obawiam się, że support Unibet Poker w takim przypadku nie zgodzi się na powiązanie konta, bo nie mają w tym interesu skoro i tak u nich grasz. Możesz jednak zmienić poker room na inny i po wyrobieniu na nim first depo wrócić na Unibet Poker ;)

Odpowiedz
Cytat
borysek789

Ile trwa podpięcie konta do PS, bo założyłem konto ponad tydzień temu i punktów do dzisiaj mi nie naliczyło?

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK

Siema. Ni byłem na Unibecie chyba z 4lata i mam mega bonus jak tam wszedłem :O
Jak tam wybrać gierki sng??
Dostępne mam tylko 5max i HU
Tylko że do wyboru mam tylko stawki. Czy istnieją filtry Turbo, HT, Non Turbo??
Ogólnie jestem przerażony tym softem już na początku :O

Odpowiedz
Cytat
Johnny1994

Nie ma żadnych wyborów ;) To co widzisz to jest. Wyobrażasz sobie przy takiej małej puli graczy dzielić grę na masę stołów? Filtry tylko przy mtt są. A SnG tak jak piszesz, tylko tak wybór. Mi też już 100euro obiecywali bez depozytu ale czekam do grudnia aż podpiąć będę mógł. Zobaczymy czy nie przepadnie.

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK

No to uninstall :D

Odpowiedz
Cytat
kners1122

Jest opcja wpłaty i wypłaty przez ecopayz.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Ten ecopayz jest tak chciwy że jak chcesz sobie wpłacić na revolut ich kartą to wprowadzili opłatę 4% :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
EPiC88

Cześć.
Jakie opcje wpłat i wypłat obecnie są na unibecie?

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej,

Z sensownych opcji jest MuchBetter i kartą revolut też powinno dać się wpłacić/wypłacić.

Odpowiedz
Cytat