Przejdź do forum
Unibet - bonus od p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Unibet - bonus od pierwszej wpłaty

14 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
5,852 Wyświetlenia
Mooris

Bonus od pierwszej wpłaty 1000 €

Warunki bonusu

• Konto musi zostać aktywowane w ciągu 10 dni - możesz to zrobić poprzez zalogowanie się na konto.

• Dodatkowo, bonus też musi zostać aktywowany w ciągu 10 dni, poprzez dokonanie pierwszej wpłaty = w przeciwnym wypadku zarówno bonus od pierwszej wpłaty, jak i rakebacku nie będą dostępne.

Ograniczenia czasowe

Po dokonaniu wpłaty, masz 60 dni na jego wyrobienie. Nawet, jeśli nie uda Ci się go wyrobić w całości, po okresie 60 dni będziesz mógł zatrzymać pieniądze, które zarobiłeś.

Wyrabianie i uwalnianie bonusu - raty

Bonus będzie uwalniany w 10 równych ratach. Aby wyrobić bonus, musisz zbierać tzw. VIP - zbierasz je za grę na prawdziwe pieniądze. Otrzymujesz 100 € za każde 7000 VIP points. Bonus jest równowartością 20% rakebacku.

Kliknij tutaj i zarejestruj się już teraz na Unibet!

Powiązane tematy

Unibet: promocje i informacje

Jak korzystać z bonusu od pierwszej wpłaty

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi

witam mam pytanie czy te 100eur jako pierwsza rate dostaje sie za punkty ogolnie wszystkie 7000vip? czy tylko te wymienialne na gotowke trzeba uzbierac te 7000vip ,bo sa jeszcze te nie wymienialne na gotowke i nie wiem czy one sa tez wliczane w te 7000vip czy nie? pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witaj pypciu86

Przepraszam, że ten temat był bez odpowiedzi ponad miesiąc, ale naprawdę jakoś mi on umknął.
ratę bonusu dostaniesz, gdy uzbierasz po prostu 7k punktów, możesz wszystko sprawdzać w zakładce z bonusami ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Domin87

Witam, jak długo mniej więcej trwa podpinanie konta z Unibetu pod PS? Bo wczoraj sie zarejestrowałem, złożyłem depozyt, zacząłem grać, a dziś nadal nie widzę żadnego bonusu na stronie i licznik strategy points też bez zmian. Dzięki za odpowiedź z góry, jak coś mój nick na unibecie to Domin871209, pozdro

Odpowiedz
Cytat
gawdzik

Bonus uwalniany jest w 10 ratach 7000 punktów VIP = 100 euro

"Ograniczenia czasowe

Po dokonaniu wpłaty, masz 60 dni na jego wyrobienie. Nawet, jeśli nie uda Ci się go wyrobić w całości, po okresie 60 dni będziesz mógł zatrzymać pieniądze, które zarobiłeś.

Czy mam przez to rozumiec ze jesli uzbieram do 60 dnia od wplaty np. 3500 puntkow vip to dostane polowe pierwszej raty ?

Odpowiedz
Cytat
Refic

Napisane przez Domin87
Witam, jak długo mniej więcej trwa podpinanie konta z Unibetu pod PS? Bo wczoraj sie zarejestrowałem, złożyłem depozyt, zacząłem grać, a dziś nadal nie widzę żadnego bonusu na stronie i licznik strategy points też bez zmian. Dzięki za odpowiedź z góry, jak coś mój nick na unibecie to Domin871209, pozdro

Witam,

konto na Unibecie jest podpinane ręcznie przez support, tak samo jest z bonusem, wystarczy tylko poczekać trochę czasu :)

Napisane przez gawdzik

Bonus uwalniany jest w 10 ratach 7000 punktów VIP = 100 euro

"Ograniczenia czasowe

Czy mam przez to rozumiec ze jesli uzbieram do 60 dnia od wplaty np. 3500 puntkow vip to dostane polowe pierwszej raty ?

Nie, będziesz mógł zatrzymać tylko pełne raty.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
jestemnajlepszy

Witam, kiedy dostane bonus od pierwszej wpłaty? Pieniądze wpłaciłem w zeszłym tygodniu.

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witam,

napisz proszę do supportu Unibet, przypisują oni ręcznie każdy bonus.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
lorpio

Witam,

Mam pytanie: ile rake muszę wygenerować na 1 VIP points,

dokładniej to ile raku wygenerować muszę aby otrzymać te 100 euro ??

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witam lorpio,

aby otrzymać ratę bonusu, musisz wygenerować 560€ rake'u.

Wynika to stąd, że:

na 1 ratę potrzeba 7000pkt.
10 pkt - 1$ rake'u

potrzeba więc 700$ rake'u, a 700$ = 560€.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
kisiellodz

Czy są jakieś kalkulatory, albo jakieś możliwości, żeby policzyć ile rąk potrzeba rozegrać na danym limicie i w danej odmianie, żeby ten bonus wyrobić?
Na Starsach coś takiego jest, nie wiem jak tutaj.

A może gra ktoś PLO i potrafi mi powiedzieć jak szybko mu te punkty lecą?

Odpowiedz
Cytat
JediAreEvil

Czy ten bonus 1000 euro jest jak na innych stronach zależny od wysokości wpłaty? Czy jak wpłacę za pierwszym razem 50 euro to bonus wyniesie 50 czy 1000?

Odpowiedz
Cytat

Cześć JediAreEvil,

bonus jest niezależny od wysokości wpłaty. Zawsze otrzymasz 1000 € bonusu do wyrobienia.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dlrzz

Niestety nie można już skorzystać z bonusu od pierwszej wpłaty, o czym pisaliśmy już w poniższym newsie:

http://pl.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/79530/

Nie otrzymaliśmy jeszcze informacji na temat nowego bonusu.

Odpowiedz
Cytat