Siema,
chciałbym złapać konktat z kilkoma osobami, które byłby zainteresowane wspólną pracą nad rozwojem [jakieś sweaty, SR wchodziłoby w grę]
pozdro.
Siema,
chciałbym złapać konktat z kilkoma osobami, które byłby zainteresowane wspólną pracą nad rozwojem [jakieś sweaty, SR wchodziłoby w grę]
pozdro.
ja tez bardzo chetnie pogadam z kims o grze, skype: hayer_
przegladalem bloga i widze ze masz bardzo profi podejscie
jak tu dopisac cos do stopki?
edit:
wpisy do stopki juz znalazlem (lewy gorny rog forum\twoj profil\edytuj sygnature)
temat zdechl?
szkoda, ale moze jeszcze by sie ktos znalazl kto poprowdzi ten temat
sry, że nie odpisuje, ale mam zapieprz na uczelni troche i nie mam za bardzo czasu na pokera. Dzisiaj znajdę go trochę to wejdę na skypa. Ofc temat nadal aktualny i fajnie będzie jak jeszcze ktoś będzie chętny.
jezeli mozna to podrzuce info o naborze w challengu w ktorym biore udzial i tam moze znajdzie sie wiecej osob chetnych bo mysle ze ludzie chcieliby ale do niewielu osob informacja o takiej inicjatywie dociera bo ta czesc forum wydaje sie byc malo aktywna / martwa
Napisane przez bambucza1988
jezeli mozna to podrzuce info o naborze w challengu w ktorym biore udzial i tam moze znajdzie sie wiecej osob chetnych bo mysle ze ludzie chcieliby ale do niewielu osob informacja o takiej inicjatywie dociera bo ta czesc forum wydaje sie byc malo aktywna / martwa
fajny pomysł, podrzucaj podrzucaj
Witam wszystkich,
z racji tego, że przez blisko ostatnie 2 tygodnie nie zaglądałem na Ps.com i nie dotykałem się do pokera chciałbym odnowić temat grupy. Mam nadzieje, że nadal jesteście chętni do współpracy. czekam na jakiś odzew na priv/skype ![]()
pozdro
dzisiaj spotykamy się o 18. Jakby ktoś był chętny do gry/dyskusji/etc. to zapraszam na skype/priv.
pozdro.
parrotx - zebro napisal mi z rana ze dzisiaj go nie bedzie na 100%, ty pewnie nie bedziesz chcial we dwoje robic treningu jak ostatnio, wiec jade na grilla, nie mam jak ci dac znac na skype bo cie nie widzialem, wiec pisze tutaj
proponuje trening przelozyc na piatek 19:00, dajcie znac czy macie chec
pozdro