Wyniki
Spoiler

Oferta

Żeby wyszła równa kwota wywaliłem re-entry z Ceratopsa, bo bardzo prawdopodobne, że albo nie będę potrzebował, albo użyję któregoś z niewykorzystanych jeśli zostaną z innych re-entry turków. Nie jestem też pewien czy będzie Double Deuce w ten weekend ze względu na miniFTOPSy, bo póki co nie ma go w lobby. Jeśli nie będzie no to ofc zwrot.
Warunki oferty:
- Sprzedaję do 50% udziałów. Gram w przypadku sprzedania >40% do momentu rozpoczęcia sesji.
- Kasę można wpłacać od razu na:
- PokerStars: madavaster
- FTP: romanoSopranoJeśli ktoś woli Neteller, również jestem otwarty na taką opcję (priv).
- Decyduje kolejność zgłoszeń
- Kasę odsyłam możliwie szybko, gdy tylko na spokojnie sporządzę podsumowanie sesji.
- Pobieram 13% od profitu. 16% w przypadku profitu >10k.
- Niewykorzystane rebuye/re-entry idą do profitu.
- Jeśli z jakiegokolwiek powodu nie zarejestruję się do danego turnieju (nie chcę grać zbyt wielu turków w jednej chwili), jego BI wraca. Skupiam się na zaznaczonych kolorem turkach.
- Minimalna cegła to 2.5%. Ceny cegiełek poniżej:
100% = $1000
10% = $100
2.5% = $25
W razie pytań zapraszam na priv lub można się ze mną z łatwością skontaktować na Skype: madavaster1
Spoiler
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Inwestorzy
Zapłacone:
Ja: 60%
hazelasty: 10% (paid)
incasent: 5% (paid)
kajot205: 5% (paid)
OrFrAiRe: 10% (paid)
SoulFrox: 2.5% (paid)
tomekpe: 2.5% (paid)
AniaGD: 5% (paid)