Siema jestem Łukasz. Gram w poksa 2 lata. Głownie w NLH. Mam zamiar przerzucic sie na PLO.
Moja historia pokerowa opisana jest tutaj: Keep calm and simply believe (NL50SH) gdzie probowalem zaczac pisac swojego bloga holdemowego. Jak ktos chce moze sobie przeczytac. Aktualnie rzygam jendak holdemem i postanowilem zrobic drugie podejscie do PLO.
Pierwsze podejscie trwalo jakies 2 miesiace pod koniec 2012 roku. Uczylem sie wtedy naprawde duzo. Odbylem nawet private coachingi z variatem. Odechcialo mi sie wtedy po drugim swingu na jakies 30BI na PLO25. Zagralem w sumie z 50k hands na PLO10-25. Nie mam niestety juz tamtej bazy ze starego kompa zeby wstawic wykres bo byl format. Wyniki w kazdym razie cos kolo break even.
Zaczalem 2 dni temu. Znalazlem swoj zeszyt z notatkami z akademii PLO. Przypomnialem sobie powtorzylem i zaczalem grac. Zamierzam dalej kontynuowac ten zeszyt bo to zdecydowanie dobra metoda na nauki. Od tamtego czasu pojawilo sie sporo nowych materialow. Gram narazie PLO2 ZOOM w celach czysto edukacyjnych zeby przypomniec sobie jak to sie robi. Poczuje sie pewnie to zaczne grac PLO10/25 jeszcze nie wiem zwykle czy zooma. Bede tutaj wrzucal info o swoich postepach i nie tylko. Zapraszam do lektury. Ide teraz spamowac do dzialu oceny rozdan. Ale spazy zaraz beda wstawione