Witam wszystkich serdecznie! ![]()
Mam na imię Paweł, mam 28 lat i jestem z Ra(n)domia.
Słowo się rzekło i należy go dotrzymać, obiecałem założyć bloga więc tak czynię. Patrząc na duże zainteresowanie wątkami z typowaniem i ogólnie bukmacherką na forum, i patrząc na to, że chyba jedyny taki blog, czyli bloga matiego: Blog pokerowo-typerski praktycznie chyba przestał istnieć (szkoda
) postanowiłem, że będę prowadził coś na wzór. Będę tu wrzucał typy, dzięki którym wszyscy zaczniecie się wzbogacać :fuckyeah
będzie dużo muzyki, titsy
moje przemyślenia na różne tematy, no i oczywiście będzie też poker.
Zachęcam wszystkich, którzy się znają lub nie :yaoming : do uczestniczenia w blogu i podawania swoich typów. Możecie tu nawet sobie zrobić kolejną kafejkę, mnie nie przeszkadza, lubię spam ![]()
Spoiler
No i na koniec podaję bety na dziś z krótkim uzasadnieniem:
Zawisza - Lech (Lech -1) kurs 2,20i dubelek: Lech 2 (1,66) + Zagłębie 1,90.
Lech musi wygrać, żeby mieć jeszcze szanse na "majstra", Zawisza ma położoną lachę na ligę, gdyż zdobywając Puchar Polski zapewnili sobie udział w eliminacjach do LE, a że w piątek zdobyli trofeum i mocny jazz był podobno potem, więc w sobotę dochodzili do siebie, w niedzielę dopiero wznowili treningi.
Finalistą pucharu było też Zagłębie Lubin, jednak po tym jak nie udało im się zdobyć puchar kraju, najważniejsze dla nich będzie utrzymanie się w lidze, a że wszyscy dookoła rywale wygrywają, w tym nawet Widzew, Zagłębie musi się w końcu ogarnąć i zacząć wygrywać. Wstyd by był, gdyby 4 co do wielkości budżetu klub w Polszy spadł do 1 ligi ![]()
GL & HF, stawiajcie kropki, koki czy co tam chcecie.