Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Okrutny los ostatnie pieniążki mi zabrał.

1,508 Posty
68 Użytkownicy
45 Reakcje
27.1 K Wyświetlenia
Jarzab86

Witam wszystkich serdecznie! :coolface:

Mam na imię Paweł, mam 28 lat i jestem z Ra(n)domia.

Słowo się rzekło i należy go dotrzymać, obiecałem założyć bloga więc tak czynię. Patrząc na duże zainteresowanie wątkami z typowaniem i ogólnie bukmacherką na forum, i patrząc na to, że chyba jedyny taki blog, czyli bloga matiego: Blog pokerowo-typerski praktycznie chyba przestał istnieć (szkoda :f_cry: ) postanowiłem, że będę prowadził coś na wzór. Będę tu wrzucał typy, dzięki którym wszyscy zaczniecie się wzbogacać :fuckyeah :truestory: będzie dużo muzyki, titsy :heart: moje przemyślenia na różne tematy, no i oczywiście będzie też poker.

Zachęcam wszystkich, którzy się znają lub nie :yaoming : do uczestniczenia w blogu i podawania swoich typów. Możecie tu nawet sobie zrobić kolejną kafejkę, mnie nie przeszkadza, lubię spam :pokerface:

Spoiler

No i na koniec podaję bety na dziś z krótkim uzasadnieniem:
Zawisza - Lech (Lech -1) kurs 2,20i dubelek: Lech 2 (1,66) + Zagłębie 1,90.

Lech musi wygrać, żeby mieć jeszcze szanse na "majstra", Zawisza ma położoną lachę na ligę, gdyż zdobywając Puchar Polski zapewnili sobie udział w eliminacjach do LE, a że w piątek zdobyli trofeum i mocny jazz był podobno potem, więc w sobotę dochodzili do siebie, w niedzielę dopiero wznowili treningi.

Finalistą pucharu było też Zagłębie Lubin, jednak po tym jak nie udało im się zdobyć puchar kraju, najważniejsze dla nich będzie utrzymanie się w lidze, a że wszyscy dookoła rywale wygrywają, w tym nawet Widzew, Zagłębie musi się w końcu ogarnąć i zacząć wygrywać. Wstyd by był, gdyby 4 co do wielkości budżetu klub w Polszy spadł do 1 ligi :ayfkm:

GL & HF, stawiajcie kropki, koki czy co tam chcecie. :milord:

Odpowiedz
Cytat
1 507 odpowiedzi
Główny administrator
spinek

Pierwszy :deadhappy:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez spinek
Pierwszy :deadhappy:

Wygrałeś żeton na kielnię i beton. Proszę się zgłosić później do mnie po odbiór nagrody.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Jeżeli chodzi o grę w pokjer to ostatnio więcej grywam lajf niż onlajn, a jak już gram w necie to albo guziki, albo Omahę8, ale też raczej guziki (czyt. FixedLimit). Chociaż podobno nie umiem w to grać i jęstę fiszę ze statami 31/15 :truestory:

Poniżej kwietniowy wykres z gry FLH10

Ostatnio nie mam zbyt dużo czasu na grę w necie. Znalazłem nową robotę, która wymaga ode mnie dodatkowo poświęcania czasu na naukę nowej dla mnie branży, plus naukę przepisów prawnych i szlifowanie j. ang. Do tego piszę dwóm osobom prace mgr, co też zżera czas, dlatego też w maju będzie więcej bukmacherki niż poksa i więcej właśnie takich wpisów.

A na koniec hymn każdego drawującego do rivera fisza - I follow rivers :deadhappy: + BONUS :happy:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
ultrac

co tu jest ?(

Spoiler

:coolface:

Spoiler

Kropkuję. Dawaj wpisy! Lech Ci wszedł, Zagłębie nie. Ale spoko oceny. Z uzasadnieniem sensownym :truestory:

Spoiler

Wykres jest plusowy, to najważniejsze i widziałem jak grasz :fuckyeah Jak znajdziesz czas, to wracaj na stoliki!

Dodałbyś w nazwie Jaszczomb blog, albo jakoś tak. Prawie przegapiłem :rage:

Odpowiedz
Cytat
ultrac

Jak ma być kafejka to dobra :challenge

Odpowiedz
Cytat
Orlo007

Czekam na typy :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Orlo007
Czekam na typy :fdrink

Będą typy na noc, na NBA :truestory:

Miami HEAT + SA Spurs dubelek - AKO wychodzi trochę bieda, bo 1,67, ale zawsze to coś :badteeth:

Strasznie poleciały kursy w dół :why: Heat uważam za faworytów do wygrania ligi, SAS to za to rutyna i doświadczenie. Oba zespoły mają w swych składach tercet gwiazd, które w pojedynkę potrafią nieraz wziąć na siebie ciężar gry, chodzi mi oczywiście o LeBrona, Wade'a i Bosha w MH i Duncana, Parkera i Ginobili w SAS, chociaż Manu Gino ostatnio nie zawsze grywał i nie zawsze mu mecze wychodziły :why: Oba zespoły do tego posiadają dobrych graczy z ławki. Spodziewam się dwóch zwycięstw gospodarzy na inaugurację. :milord:

A na koniec rozpierdol :fuckyeah Po radomsku, z iskrą! _cool:

Odpowiedz
Cytat
JasiuZ

Jak mozna prowadzic bloga o typowaniu nie majac o tym zadnego pojecia? Powinienes grac Lecha po kursie 1.66 nie dlatego ze walczy o majstra tylko dlatego ze uwazasz, ze wygra w wiecej niz 60.2% I dlatego, ze uwazasz, ze kurs jest przeszacowany. Czy gdyby kurs byl 1.63 nadal bys gral lecha bo walczy o majstra? W jakim zakrseie szacujesz pomylke bukmachera ?Poker to gra malych przewag, typowanie to gra mikroskopijnych przewag.
Ps. Nie traktuj tego jako atak personalny, po prostu znam branze z drugiej strony(oddsmaking) I takie cos kluje mnie w oczy, a ze mam ciezki dzien to sie przyczepilem :)
Ps2. Moge przyjac symbolicznego sidebeta, ze po 1000 betach bedziesz na minus

Odpowiedz
Cytat
hazardzistaWD

Jak bukmaherka to kropa

Spoiler

niah niah niah _love:

Odpowiedz
Cytat
DarekFCB

No i to mi się podoba :milord:

Nie wiem jak długo jeszcze będę gościł na tym forum ponieważ szkoła się kończy w czerwcu a do roboty pasowało by iść na wakacje , najlepiej do anglii :deadhappy: Przejdę do sedna : Za każde ugrane 100$ od Twoich typów wyślę Ci 5% :)) Zaczynam obstawiać Twoje typy od przyszłego tygodnia , około środy . W zależności od wyników za pierwszy miesiąc nie uwzględniam % chyba że suma przebije 300$ :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez JasiuZ
Jak mozna prowadzic bloga o typowaniu nie majac o tym zadnego pojecia

Szanuję twoje zdanie, ale nie zgadzam się z Tobą.

Napisane przez JasiuZ

Spoiler

:challenge

I nie traktuję tego jako atak personalny ;) A Ty nie przejmuj się tym, że miałeś zły dzień, do weekendu jeszcze daleko i te dni pomiędzy mogą nam jeszcze nieźle dopierdolić :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez DarekFCB

Nie wiem jak długo jeszcze będę gościł na tym forum ponieważ szkoła się kończy w czerwcu a do roboty pasowało by iść na wakacje , najlepiej do anglii :deadhappy: Przejdę do sedna : Za każde ugrane 100$ od Twoich typów wyślę Ci 5% :)) Zaczynam obstawiać Twoje typy od przyszłego tygodnia , około środy . W zależności od wyników za pierwszy miesiąc nie uwzględniam % chyba że suma przebije 300$ :pokerface:

Nie trzeba, jak już chcesz tak przelewać to tu możesz sypać:

Spoiler

Konto bankowe - darowizny PLN:45 1240 3259 1111 0000 2989 1757

Tam im się bardziej hajs przyda.

Spoiler

http://www.radom.caritas.pl/

Miłego wieczoru Wam życzę i idę na :sdrink :fdrink

Odpowiedz
Cytat

Co ja pacze :happy:

Odpowiedz
Cytat
kleko91

:pcuser:

Odpowiedz
Cytat
DarekFCB

Napisane przez Jarzab86

Napisane przez DarekFCB

Nie trzeba, jak już chcesz tak przelewać to tu możesz sypać:

Spoiler

Konto bankowe - darowizny PLN:45 1240 3259 1111 0000 2989 1757

Tam im się bardziej hajs przyda.

Spoiler

http://www.radom.caritas.pl/

Miłego wieczoru Wam życzę i idę na :sdrink :fdrink

No widać że porządny chłop z Ciebie :milord: :) Wedle życzenia będę przelewał tam $ . W 100% będzie to Twoja zasługa więc idę wypić za twoje zdrowie :sdrink :)

Odpowiedz
Cytat
DarekFCB

No i piwko za Twoje zdrowie wypite , do tego szybka partyjka w pokiera z kumplami i można grać teraz o miliony na necie :badteeth:

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

:f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez JasiuZ
Jak mozna prowadzic bloga o typowaniu nie majac o tym zadnego pojecia? Powinienes grac Lecha po kursie 1.66 nie dlatego ze walczy o majstra tylko dlatego ze uwazasz, ze wygra w wiecej niz 60.2% I dlatego, ze uwazasz, ze kurs jest przeszacowany. Czy gdyby kurs byl 1.63 nadal bys gral lecha bo walczy o majstra? W jakim zakrseie szacujesz pomylke bukmachera ?Poker to gra malych przewag, typowanie to gra mikroskopijnych przewag.
Ps. Nie traktuj tego jako atak personalny, po prostu znam branze z drugiej strony(oddsmaking) I takie cos kluje mnie w oczy, a ze mam ciezki dzien to sie przyczepilem :)

lol :spit:

zajrzyj na jakiekolwiek forum bukmacherskie, a zobaczysz że wymiatacze właśnie tak wnioskują jak jaszczomp.

Kropa Jaszczempiu :happy:

Odpowiedz
Cytat
JasiuZ

#kibic w kapciach wukaesiak
Lol - to chyba lepiej grac typy takich wymiataczy I zrobic rolla na nl25(Jak sa takimi wymiataczami nie potrwa to dlugo) niz dzielic sie profitem ze sprzedazy udzialow. Eot z mojej strony. Pzdr

Odpowiedz
Cytat