Spotkałeś dziś sąsiadkę i powiedziała Ci 'Dzień Dobry'?
Nie wierz jej słowom!
Sam spraw, żeby Twój dzień był udany, dzisiejszy i każdy następny.
Ja sprawiłem, wziąłem sprawy we własne ręce i oto jestem:
0 doświadczenia, 0 wiedzy, 0 pieniędzy na start.
Nazywam się SinfulChampion. Moja historia zaczyna się tutaj, będzie to historia od prawdziwego pokerowego fisha do historii człowieka który spełnił swoje marzenia.
Pomimo całkowitego braku wiedzy (znam zasady – to wszystko!) postanowiłem jednak spróbować, będzie to ciężki kawałek chleba, ale nie tylko dla mnie.
Swoim trudnym chlebem dziele się z ilidkiem który postanowił mnie uczyć.
I nie będzie to pierwszy lepszy coaching tylko profit deal.
Dla nas obu będzie to mistrzowskie wyzwanie.
O mnie:
Kiedy o moim pomyśle dowiedzieli się najbliżsi usłyszałem tylko, żebym lepiej poszedł pomalować stodołę. Zero wsparcia, zero zrozumienia. Ale to nic.. postanowiłem. Kropka.
Zostawiłem za sobą wszystko i zabrałem się do roboty. Na co dzień chodzę na siłownie, staram się dużo zarywać i jeszcze więcej pracować.
Poker jest na pierwszym miejscu. Jak kiedyś powiedział mi ktoś mądry: "najważniejsze, żeby pieniądze się zgadzały, to z całą resztą sobie poradzisz". I tak właśnie jest ![]()
Zacząłem od zeszłego wtorku, na dobry początek przegrałem 2 buy-iny na nl4 przy ustawianiu HUD-a.

Potem było już tylko „lepiej”, mam pewne przypuszczania co takiego zbiegu okoliczności ....

Start jest zatem hardcorowy, na bieżąco będę relacjonował jak mi idzie i jaki wpływ na mój rozwój mają coachingi z Ilidkiem.
Ale czym właściwie mój blog różni się od innych?
1. Dowiesz się z niego jaka jest droga od zera do bohatera, przeczytasz o wielu zabawnych, smutnych i przerażających sytuacjach pokerowych i nie tylko, dowiesz się nawet o paru ciekawych trickach. Ale przede wszystkim zobaczysz, że wszystko jest możliwe.
2. Mam doświadczenie w pracy bez bata w postaci szefa i potrafię się zmotywować, więc pokażę i Tobie, że można pracować dłużej i lepiej.
3. Większość blogów jest po prostu nudna. Ten blog taki nie jest.
Kim właściwie jest ilidek?
Ilidek pokerowy coach grający Heads Upy na nl400, uczeń Gordona Gekko dawnego gracza nl5k... ale również i u niego nie zawsze było różowo. Zaledwie rok temu był chłopakiem wyprowadzającym się z rodzinnego domu, grającym for living nl4... Dzisiaj jest już jednym z najlepszych polskich graczy heads up i moim trenerem, co przełoży się wkrótce na wzrost jego renomy ![]()
Więcej o Ilidku znajdziesz: TUTAJ
3 powody dla których warto czytać mojego bloga:
1. Potężna dawka humoru.
2. Błyskotliwy styl myślenia.
3. Unikalna wiedza.