Siema, nie ma na to odpowiedniego działu, w sumie kto by się spodziewał, że w tym gronie znajdą się tacy ludzie, ale tam gdzie są pieniądze tam zawsze będą kręcić..
Ostrzegam przed graczem BornToWinThat - pod pretekstem dołączenia do grupy pokerowej, zaczyna bajerować na skype'ie i wyciągać od Was pieniądze, juz nie będe się zgłebiał w szczegóły bo szkoda gadać
no cóż, nie sądziłem, że trafie tutaj na takich nieuczciwych ludzi.
Pierwsza moja próba dołączenia do jakiejś grupy learningowej i jak debil zaufałem typkowi. Jak ktoś ma jakieś informacje o nim to proszę dać mi znać.
yup, to podejrzewałem, stąd wycofałem się z oferty stackingowej. Było sporo przesłanek, ale nie chciałem rzucać oskarżeń bez podstaw
no niestety, człowiek uczy się na błędach
pokazał wykresiki wszystko, myślałem, że takie małe pieniądze to tam kij dla niego i mi odeśle moment na room'ie, a się okazał jakimś przegrywem, trudno lecimy dalej
Napisane przez roofiq
no niestety, człowiek uczy się na błędachpokazał wykresiki wszystko, myślałem, że takie małe pieniądze to tam kij dla niego i mi odeśle moment na room'ie, a się okazał jakimś przegrywem, trudno lecimy dalej
![]()
![]()
Koleś wystawił staking kilka dni temu i też podejrzewałem, że to ściema i gościu chce wyłudzić pieniądze - teraz cwaniaczek wyedytował prawie wszystkie posty w tamtym temacie. Nie udało mu się przekręcić ludzi na forum, więc zrobił to na skype:f_o:
No masakra, ludzie nie mają wstydu i honoru. 'Dałem' mu +200usd, teraz mam uraz i już nigdy nie dołączę do żadnej grupy hehe
Jak można przelać ponad 200 dolców gościowi, którego się dopiero co poznało (jeszcze przez neta:f_o: ) i który prosi o pieniądze już na początku znajomości...
Nie chcę Ciebie dobijać, ale to straszne frajerstwo takiemu komuś wysłać pieniądze.
Pozostaje mieć nadzieję, że Ty wyciągniesz wnioski i już więcej nie dasz się tak zrobić, a ten dziad niech udławi się tymi pieniędzmi.
To nie kwestia urobienia tylko kompletny brak instynktu samozachowawczego i realiów życia. Widocznie niektórzy ludzie którzy mają hajs nie potrafią ogarnąć że ktoś go może nie mieć i będzie próbować ich ojebać, ewentualnie darzą innych zbyt dużym zaufaniem.
edit/
tak btw to ten gość wcześniej założył temat jak zrobić reset sharka a varrancomando już wtedy napisał że coś będzie kręcone
Teraz jak podałem kwotę to wielkie poruszenie
a jakbym mu przelał 10usd to by juuż nie było frajestwo? Hah, nie chcę się w żaden sposób tłumaczyć, ale w zasadzie jestem na tym forum od ponad roku, nigdy aktywnie się jakoś nie udzielałem, głównie czerpałem stad wiedzę merytoryczną. Kilka dni temu chciałem tak z czystej ciekawości dołączyć do jakiejś grupy i się podszkolić, no i niestety trafiłem na ogłoszenie tego typka.
Na skype'ie wiadomo gadka i doszliśmy do tego, że bym się przeniósł na 888 ze starsów no i on, że w sumie może mi pomóc, że mu brakuje jakiś przelewów na skrillu do kolejnego statusu (pfff) i mi w zamian za fatyge przeleje i dołoży kilka zielonych. Wcześniej zaprosił mnie do grupowego czatu gdzie były 3 inne osoby biorące udział w tej niby grupie learningowej, tam już umawialiśmy się na jakieś spotkanie po świętach itd. No i można powiedzieć ta szajka trochę mnie porobiła, a ja nawet nie zdawałem sobie sprawy, że wśród tylu wygrywajacych graczy (
) mają miejsce takie przekręty. Do tego podesłał mi maila z potwierdzeniem przelewu. W miarę to mają chłopaki ogarnięte.
Wcześniej nie mając kontaktu praktycznie z nikim w sferze pokerowej, będąc laikiem i mając małe doświadczenie w kwestiach działania takich grup troszkę się, jak już zostało to powiedziane, frajersko przejechałem
pieniądz to pieniądz ale jednak taki bankroll jest inaczej postrzegany przeze mnie i stąd też pewnie luźniej poszedłem do sprawy.
Napisane przez roofiq
Teraz jak podałem kwotę to wielkie poruszenie![]()
a jakbym mu przelał 10usd to by juuż nie było frajestwo? Hah, nie chcę się w żaden sposób tłumaczyć, ale w zasadzie jestem na tym forum od ponad roku, nigdy aktywnie się jakoś nie udzielałem, głównie czerpałem stad wiedzę merytoryczną. Kilka dni temu chciałem tak z czystej ciekawości dołączyć do jakiejś grupy i się podszkolić, no i niestety trafiłem na ogłoszenie tego typka.
Na skype'ie wiadomo gadka i doszliśmy do tego, że bym się przeniósł na 888 ze starsów no i on, że w sumie może mi pomóc, że mu brakuje jakiś przelewów na skrillu do kolejnego statusu (pfff) i mi w zamian za fatyge przeleje i dołoży kilka zielonych. Wcześniej zaprosił mnie do grupowego czatu gdzie były 3 inne osoby biorące udział w tej niby grupie learningowej, tam już umawialiśmy się na jakieś spotkanie po świętach itd. No i można powiedzieć ta szajka trochę mnie porobiła, a ja nawet nie zdawałem sobie sprawy, że wśród tylu wygrywajacych graczy () mają miejsce takie przekręty. Do tego podesłał mi maila z potwierdzeniem przelewu. W miarę to mają chłopaki ogarnięte.
Wcześniej nie mając kontaktu praktycznie z nikim w sferze pokerowej, będąc laikiem i mając małe doświadczenie w kwestiach działania takich grup troszkę się, jak już zostało to powiedziane, frajersko przejechałem
pieniądz to pieniądz ale jednak taki bankroll jest inaczej postrzegany przeze mnie i stąd też pewnie luźniej poszedłem do sprawy.
![]()
a to dobre![]()
Uważajcie też się ostatnio dałem złapać, koleś o nicku PL4TYNA na Pokerstars taki nick, skype: Kamil Poker, live;xv531, na twichu: Karcioszekk
Podobna sytuacja, ale mnie oszukał na mniejszą kwotę, oferował wspólną naukę i tym podobne uważajcie !
Napisane przez koli209
Uważajcie też się ostatnio dałem złapać, koleś o nicku PL4TYNA na Pokerstars taki nick, skype: Kamil Poker, live;xv531, na twichu: Karcioszekk
Podobna sytuacja, ale mnie oszukał na mniejszą kwotę, oferował wspólną naukę i tym podobne uważajcie !
link
Nie dajmy się złodziejom