Witam czy można podpiąć istniejące konto Unibet pod pokerstrategy?
Jeśli nie zarejestrowałeś się zgodnie z instrukcją podaną na Pokerstrategy to Unibet uznaje, że nie dowiedziałeś się o ich serwisie przez affliate. Nie przewiduje również możliwości tzn. "przypisania" istniejącego konta.
Pozdrawiam
Cześć,
Proszę napisz ticket do naszego supportu ("Stwórz nowy ticket" na dole strony), podając swój User ID z Unibetu.
Jeśli konto było nieaktywne i nie jest powiązane z innym affiliatem, jest szansa, że uda się je podpiąć.
Napisane przez RubinPlayer
Ile czasu konto musi być nieaktywne żeby ponownie można było podpiąć??
Chyba pół roku, ale to też nie zawsze działa. Jeśli konto było założone przez innego affiliate, nie będzie się go dało przepiąć mimo nieaktywności.
Opiszę to bardzo skrótowo:
Miałem konto nr1 w Unibet powiązane z ps.
Miałem konto nr2 w Stan James czy jakoś tak, powiązane z ps
Unibet wchłonął Stan James. Zawiesili mi konto nr1, a jako główne potraktowali wchłonięte konto nr2 ze Stan James, prawdopodobnie dlatego że było tam więcej środków.
Po tej operacji odpięli wchłonięte konto od ps.
Teraz moje pytanie, czy za brak aktywności uważany jest brak gry, czy czas ostatniego logowania??
W obu przypadkach minęło ponad pół roku, ale obawiam się, że będę musiał się zalogować żeby sprawdzić mój ID klienta.
Niby go znam, ale teraz się pogubiłem czy to ID konta nr1 czy nr2.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Napisane przez RubinPlayer
Po tej operacji odpięli wchłonięte konto od ps.
A tego jesteś pewien? Może po prostu masz niezaktualizowane ID w profilu na to ze starego/nowego konta ze Stan James?
Tak czy siak, nalepiej napisz ticket do supportu.
Na stronie swojego profilu znajdziesz podane wcześniej ID - jeśli otrzymałeś kiedyś StrategyPoints będzie zanonomizowane ("X*****Y"), ale myślę, że powinno dać się poznać, które jest które