Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Unibet.

13 Posty
7 Użytkownicy
11 Reakcje
1,630 Wyświetlenia
devotional

Witam. Moglby ktoś napisać jak wygląda gra na unibecie? Czy dużo fiszów, jaki najlepszy czas do gry 6 osobowych stolików? Czy to prawda ze nie można używać huda? Czy skrill dziala?

Z góry dzieki

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
Moderator
retrograde87

Unibet jest dobrym softem pod względem reg vs fish. Rybek jest sporo i gra staje sie bardziej profitowa. Najlepsza pora zaczyna sie wieczorem wtedy gra najwiecej ludzi. Hud nie dziala a wyplaty najlepiej robic przez Ecopayz i koniecznie zrobic walutę w Pln.

Odpowiedz
Cytat
devotional

A skrill nie jest obsługiwany? Teź mam w pln. Dlaczego wypłaty najlepiej przez Eco payz?

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Napisane przez devotional
A skrill nie jest obsługiwany? Teź mam w pln. Dlaczego wypłaty najlepiej przez Eco payz?

Nie jest obsługiwany, możesz wypłacać przez trustly,na revolut-karte,ecopayz,sam musisz zdecydować co dla ciebie najlepsze.

Odpowiedz
Cytat
devotional

Napisane przez retrograde87
Unibet jest dobrym softem pod względem reg vs fish. Rybek jest sporo i gra staje sie bardziej profitowa. Najlepsza pora zaczyna sie wieczorem wtedy gra najwiecej ludzi. Hud nie dziala a wyplaty najlepiej robic przez Ecopayz i koniecznie zrobic walutę w Pln.

Czyli reasumując: Zakładam konto ecopayz w złotówkach, dokonuje wpłaty na konto unibet, gdzie gra toczy się w euro. Wyrabiam sobie kartę i przez nią dokonuje ewentualnych wypłat, podobnie jak ze skrill? Pytam bo grałem w pokera ostatnio jakieś 10 lat temu .
Ps. Napisz jeśli możesz od jakiej godziny juz mozna tam spokojnie z 4 stoły sh pograć?
Z góry dziękuję.

Odpowiedz
Cytat
micleo

Nie, żebym się żalił- po prostu stwierdzam fakt- odkąd pokerstrategy zaczęło prężniej współpracować z unibet... player pool znacząco się polepszył na mikrostawkach nl4/nl10 (nie wiem jak na wyższych), wcześniej ten room był raczej omijany przez regów ze wzgledu na brak HUDa . Na początku tych promocji od pokerstrategy (w tym loteria z nagrodami na unibet) było dużo więcej fishy. Teraz trzeba dłużej posiedzieć nad znalezieniem ryby, ale fakt nadal da się znaleźć w godzinach szczytu. Trochę się zaregował bardziej ten soft w porównaniu do okresu jesiennego.
Takie jest moje zdanie wynikające z autopsji

Odpowiedz
Cytat
devotional

Godziny szczytu kiedy przypadaja i ile jest stolow sh 6max?

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Na platformie gra sie w euro ale strona obsluguje walute pln i tam sie dokonuje wplat i wypłat. Unikasz w ten sposob prowizji i jest to bardzo spoko. Nie gram 6 max ale gry powinny chodzic wieczorem na luzie.

Odpowiedz
Cytat
micleo

godziny , gdzie ryba bierze: europejskie "after job" 16-22

Odpowiedz
Cytat
sandraardnas

Czy mi się wydaje, czy gry na Unibecie są ekstremalnie agresywne? Gram w karty już długo, ale nigdy nie widziałem tylu raisów na minutę. Na Party miałem często sesje, gdzie w ogóle nie dostałem raise na którejś ulicy albo może jeden, a tutaj żeby nie przesadzić, to ze 3 na minutę. I to nawet fisze są tutaj agro. Miesiąc bez party a ja już zapomniałem jak gra calling stacja.

Odpowiedz
Cytat
Riverek

A co grasz i jakie stawki? Ja Unibeta odpalam w przyszłym tygodniu i w sumie jestem ciekaw opinii innych na ten temat... Słyszałem różne często rozbieżne opinie i chętnie poznam kolejne.

Odpowiedz
Cytat
adelaar

Kiedyś mogłem zarabiać na Unibet. Prawie żadnych dzisiaj.
Jednak obecnie nie ma prawie żadnego fold equity.
3-betowanie i raise. Zbyt wielu maniaków.

Odpowiedz
Cytat
Riverek

To samo pytanie co grasz i jakie stawki? No i gdzie obecnie grindujesz i czy jest z tego realny profit? Twoim zdaniem jeśli nie Unibet to co lepiej ewentualnie?

Odpowiedz
Cytat