Cześć!
Mam na imię Patrick. Pokerem, a dokładniej odmianą Texas Hold'em zacząłem interesować się około 8 miesiący temu. Niedawno skończyłem liceum, i mam rok przerwy, czyli mnóstwo czasu na poznawanie nowych rzeczy - jedną z nich, która od razu mnie wciągnęła jest właśnie poker.
Uważam że jestem człowiekiem mądrym, bowiem w szkole byłem jednym z wiodących, a paska oczywiście nie zabrakło. To, i wielka determinacja budzą we mnie myśl, że może to poker stanie się tym, dzięki czemu będę mógł realizować swoje pasje, i być finansowo wolny.
To co dla mnie w chwili obecnej jest najważniejsze to solidna nauka. Ukończyłem już różne quizy pokerowe, przeczytałem o podstawowych strategiach i technikach oraz obejrzałem kilka filmów. Czytam także bardzo wiele artykułów na różne tematy, oraz oglądam poradniki pokerowe. W najbliższym czasie zaczynam solidną naukę angielskiego, tak abym mógł bez problemów skorzystać z wielkiej ilości artykułów oraz filmów które są dostępne tylko w tym języku.
Mam bardzo wielką ilość wolnego czasu do dyspozycji na naukę i grę w pokera, jestem w stanie poświęcić wszystko by stać się profesjonalnym graczem. Mój największy sukces do tej pory to 6 miejsce w darmowych turnieju na 10000 osób. Niestety nie jestem przekonany do tego typu rozgrywek ponieważ moim zdaniem nie uczą prawdziwej gry przydatnej mi w przyszłości. Mimo to nawet takie gry są wartościowe. Uczą mianowicie umiejętności przystosowywania się do odpowiednich warunków i stylu gry, co jest dla mnie niezmiernie istotne, a w tym typie gier bardzo ważne.
Jestem gotów poświęcić wszystko aby opanować profesjonalną grę.
Liczę na owocną współpracę, i życzę wszystkim szczęścia!
Patrick