Hello ! to mój pierwszy post, więc Siema !
Witaj roljon,
Miło, że dołączyłeś do nas jako nowy użytkownik pewnie nie skorzystałeś jeszcze z naszej oferty darmowej gotówki na wybranych poker roomach ( zakładam, że data dołączenia do PokerStrategy.com nie pokrywa się z datą rozpoczęcia szeroko pojętego grindu
)
Odeślę Cię też do działu strategii gdzie znajdziesz materiały dotyczące pokera i preferowanej odmiany.
Ze swojej strony zachęcam Cię do aktywnego uczestniczenia w życiu naszej społeczności, bo historia pokazuje, że jest to +EV dla graczy w dziale strategii możesz dyskutować na temat rozdań i wklejać swoje rozdania. Dział video na pewno również posłuży Ci w rozwoju.
Nie byłeś zbyt wylewny więc pozwolisz, że zapytam o odmiany jakie grasz/ chcesz grać jaką drogą do nas trafiłeś ?
Pozdrawiam,
Zoom32r
Pierwszy post od 2009? Ciekawe, ciekawe :-) Powodzenia przy pokerowych stolikach :-)!
Cześć mój początek to.... totalne zaniedbanie bm po zdaniu quizu i przelaniu gotówki do poker roomu zaczełem bawić się na wszystkich płaszczyznach, fakt faktem ugrałem w pierwsze dwa lub 3 dni 120$ ale poźniej moja głupota dokładnie pokazała mi jak się w szybki sposób pozbyć takiej pięknej kwoty . Później grywałem od czasu do czasu z bankrollem 10-15$ bez sukcesów . Od poprzedniego roku poświęcam więcej uwagi strategi i zacząłem wierzyć w sukces przez ten czas, chociaż do tej pory jestem na micro stawkach . Moją ulubioną odmianą pokera jest NL Holdem .