Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

cześć

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
637 Wyświetlenia
roljon

Hello ! to mój pierwszy post, więc Siema !

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Zoom32r

Witaj roljon,

Miło, że dołączyłeś do nas jako nowy użytkownik pewnie nie skorzystałeś jeszcze z naszej oferty darmowej gotówki na wybranych poker roomach ( zakładam, że data dołączenia do PokerStrategy.com nie pokrywa się z datą rozpoczęcia szeroko pojętego grindu :) )
Odeślę Cię też do działu strategii gdzie znajdziesz materiały dotyczące pokera i preferowanej odmiany.

Ze swojej strony zachęcam Cię do aktywnego uczestniczenia w życiu naszej społeczności, bo historia pokazuje, że jest to +EV dla graczy w dziale strategii możesz dyskutować na temat rozdań i wklejać swoje rozdania. Dział video na pewno również posłuży Ci w rozwoju.

Nie byłeś zbyt wylewny więc pozwolisz, że zapytam o odmiany jakie grasz/ chcesz grać jaką drogą do nas trafiłeś ?

Pozdrawiam,
Zoom32r

Odpowiedz
Cytat
draco09

Pierwszy post od 2009? Ciekawe, ciekawe :-) Powodzenia przy pokerowych stolikach :-)!

Odpowiedz
Cytat
roljon

Cześć mój początek to.... totalne zaniedbanie bm po zdaniu quizu i przelaniu gotówki do poker roomu zaczełem bawić się na wszystkich płaszczyznach, fakt faktem ugrałem w pierwsze dwa lub 3 dni 120$ ale poźniej moja głupota dokładnie pokazała mi jak się w szybki sposób pozbyć takiej pięknej kwoty . Później grywałem od czasu do czasu z bankrollem 10-15$ bez sukcesów . Od poprzedniego roku poświęcam więcej uwagi strategi i zacząłem wierzyć w sukces przez ten czas, chociaż do tej pory jestem na micro stawkach . Moją ulubioną odmianą pokera jest NL Holdem .

Odpowiedz
Cytat
roljon

Odpowiedz
Cytat
slawciu

Siema, życzę wielu sukcesów! :)

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

HALO! witam, czus , powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

:welcome: Witaj na naszym forum, życzymy powodzenia przy pokerowych stolikach! :gl:

Odpowiedz
Cytat