Witam wszystkich!! ![]()
Z tej strony Yogae lat 29 Poznań, pracuje w finansach jako analityk finansowy oraz doradca kredytowy i ubezpieczeniowy. Statystyka oraz matematyka na pewno pomogą mi w opanowaniu pokera tym bardziej, że w nie dalekiej przyszłości chciałbym zostać trenerem SiG na tej stronie albo na innej
Dlaczego SiG? Ponieważ bardzo lubię tę odmianę zwłaszcza 45 turbo- uwielbiam je! Grywałem rekreacyjnie cztery lata temu w sitki 45 turbo: 0,50$, 1,50$, 3,50$ po 8 stolików max - 40-50 turków dziennie, trochę się kształciłem ale też nie za dużo. Generalnie wychodziłem w ciągu miesiąca na zero albo lekkim minusie. Posiadam wszystkie potrzebne programy od HM2 po Power-Equilab, sit and go wizard itd oraz pieniądze żeby ewentualnie skorzystać z prywatnych treningów. Pytanie teraz do Was moi drodzy. Jaka powinna być ilość Bi na dany limit?? Myślałem o 200BI i zacząć od turków za 0,50$ turbo 45, 90 players. 180 osobowych jakoś nie lubię. Co sądzicie o tej odmianie? warto jeszcze w to grać? Grą cash mówię stanowczo nie! - nuda i nic więcej, zero emocji. Grywałem od limitu nl2 po nl10. Dodam jeszcze, że chciałbym grywać dodatkowo turnieje hot, big z małymi wpisowymi w celu być może wygrania czasami 50$- 200$
Już nie piszę tu o pierwszych miejscach, ale bycia czasami w fazie ,,kasowej" ![]()
Dlaczego chciałbym opanować pokera? Ponieważ wiem, że pomoże mi jeszcze bardziej w pracy analityka finansowego, podejmowania decyzji oraz mindset. Pozdrawiam i czekam za odp.