Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Czołem

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,025 Wyświetlenia
yuntian

Witam.

Nie mam w zwyczaju brania udziału w jakimkolwiek forum, jednak tutaj postanowiłem zrobić wyjątek, bo z tego co zauważyłem wyjdzie to jedynie na dobre podnoszeniu moich umiejętności. W pokera gram od 5 dni, zaciekawił mnie nim znajomy. Na początku chciałem tylko zobaczyć, czy mi się spodoba - jak widać bardzo :) Początek nie był dla mnie dość dobry, ponieważ przez nieuwagę (a raczej głupotę :P) pomyliłem kody bonusowe i startowe 50$ przepadło. Dzięki pomocy znajomego udało mi się wpłacić samemu te 50$ i tak zacząłem grać. Obecnie najbardziej preferuję grą na Fixed Limit na 6+ stołach (na początku był jeden, później dwa itp.). Turnieje S'n'G też mnie zaciekawiły. Jak na razie szczęścia do rozdań nie mam, rzadko kiedy trafiają mi się silne lub bardzo silne ręce, ale to dopiero początek, więc pozostaje tylko czekać. Obecnie na koncie mam 120% początkowej wpłaty i myślę, że to dzięki artykułom i ścisłemu trzymaniu się ich (wazelina :P). Teraz czekam na aktualizację SP, żeby poszerzać horyzonty.

Pozdrawiam i do zobaczenia przy stołach (albo lepiej nie :D)

6 odpowiedzi

Witamy na PokerStrategy,

uwierz mi, jeśli będziesz stosował się do tego co jest napisanie w naszych artykułach (przede wszystkim do zasad zarządzania kapitałem), to na pewno uda ci się powiększyć kapitał startowy. :) Odwiedzaj nasze treningi na żywo i wstawiaj rozdania do oceny na forum, a sam zobaczysz, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej. :)

Pozdrawiam

Riverneed

...no i może przekonasz się do częstego wpisywania się na naszym forum. Takiej atmosfery nie znajdziesz nigdzie :)

Masqb

I najważniejsze to bierz udział w treningach !!
W czwartek jest trening FL dla poczatkujacych.
Ja patrząc na te 3 miesiąca grania to stwierdzam, że najwięcej dały mi właśnie treningi bo tam można na własne oczy zobaczyć, że granie 100% wg zasad opisanych w artykulach jest opłacalne a tak to człowiek ma zapędy do kombinowania. Wychodzą też braki wynikające z niezrozumienia artow czy zwyklego niedouczenia.

yuntian

W treningach oczywiście będę brał udział :) Poza tym ja należę do osób, które szybciej uczą się w praktyce niż z teorii (tzn. zdobytą teorię wolę jak najszybciej potwierdzić w praktyce).

Jak na razie mam jednak problem z aktualizację SP, a jestem ciekaw kolejnych artykułów :)

Mooris

Witaj

Na przyspieszenie aktualizacji SP nie mamy wpływu - trzeba cierpliwie czekać

Pozdrawiam i życzę powodzenia w grze :)

Walderam

Witam serdecznie kolejnego limitowca, do "zobaczenia" na treningach FL:)