Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] dzień dobry

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,455 Wyświetlenia
PudzeHaf

witajcie czyli dzień dobry
jesli mam zrobic pierwszy wpis na waszym a w niedalekiej przyszłości takze moim forum (tutaj potrzebna jest akceptacja mojej osoby przez pokerową brać) to chyba to miejsce jest odpowiednie na powitalny watek

jestem pudzehaf czyli człowiek z gór
w dobie internetu nie przeszkadza mi to jednak być aktywnym graczem pokera ( w realu nie grywam bo najblizszy pokeroom mam za siedmioma górami i siedmioma....).

poker dla mnie to ucieczka od codzienności
odpoczynek i relaks
a ze przy okazji mozna na tym co nieco zarobic to dlaczego by nie - poodpoczywac choc 2 -3 godziny dziennie

zazwyczaj odwiedzam tzw cash table dla 6 graczy
czasem grywam freerole
a jak tydzien uda mi sie zamknąc dobrym wynikiem finansowym
to zasiadam sobie wieczorkiem w sobote do jakiegos freezeouta z wpisowym 5 lub 10$

co sie tyczy quizu przyznam sie ze miałem troche obaw bo choć nie jestem graczem poczatkujacym (pokerowy staz ponad 1rok) to nie grywam strategii shortstacka - wg mnie nie pasuje ona na krótkie stoliki cashowe

ale pooszło >> dzieki czemu mam mozliwosc odebrania premii wejsciowej (wybrałem mansion i widze ze pokeroom wyglada podobnie jak red poker).

na kapitał startowy czekam.... a czy sie doczekam nie wiem (ale jestem pełen nadziei)
ogladając mój profil przy platformie mansion poker wpisałem w polu dane twojego profilu numer z rejestracji do pokeroomu i TYLE >> nie wiem czy to wszystko czy tez nie

pocieszenia w tym miejscu mile widziane ;)

8 odpowiedzi

Witamy na PokerStrategy człowieku z gór! :P Z twoim kontem jest na razie wszystko ok. Teraz musisz tylko cierpliwie poczekać na maila od naszego supportu. W międzyczasie zapraszam do czytania artykułów - szczególnie tego o zasadach zarządzania kapitałem. :P

Pozdrawiam i życzę samych sukcesów! ;)

Myślę, że pocieszać nie trzeba :) Powodzenia przy stolikach i szybkiego rozwoju skilla z PokerStrategy życzę :)

A patrząc na twoje komentarze, widzę, że kolega ma głowę na karku porządnie osadzoną i myślę, że spokojnie w bardzo niedługim czasie będziesz jednym z lepszych graczy polskiego PokerStrategy - największy szacunek za pokorę do gry, której wielu naprawdę brakuje oraz szacunek dla innych graczy, a jak nie dla nich, to dla ich kart :)

Pozdro

PudzeHaf

dzieki za przywitanie
a co do dalszej przygody z pokerem w tle ... cóż czas najlepszym sedzią - zobaczymy >> o ile w końcu dostanę jakis przelew do mansion na gre bo z tym jak czytam dziwne rzeczy ostatnio się dzieją

a druga strona medalu?
głupio troche sie odzywać na forum kiedy ma sie status zerowy
w pokerowej dyskusji mimo wszystko zawsze sie kuka z kim mamy do czynienia ;)
zeby poźniej nie było - uczył ojca dzieci robić

Original od stryyker
OT cd. Rozumiem ale jak nie tu to gdzie?

Najlepiej w dziale Ogólny Feedback Krytyka i Propozycje - podejrzewam, że masz coś do zaproponowania.

Drugą możliwością jest założenie nowego tematu w dziale Pogawędki - Tam można o wszystkim.

Jednak proszę cię na przyszłość, nie zaśmiecaj tematów założonych przez innych użytkowników, w zupełnie innym celu :) - bo to niezbyt grzecznie.

Pozdro

PudzeHaf

własnie dostałem info ze jestem brąz
a poniewaz = odblokowaniu kapitału startowego RUSZAM DO GRY
małe pytanie - do tej pory myslałem ze mam ugrac 2200 w 90 dni
w emailu zas piszecie ze mam na to nieograniczony czas...
prosze o potwierdzenie -NIEOGRANICZONOŚCI :)

Mooris

Original od PudzeHaf
własnie dostałem info ze jestem brąz
a poniewaz = odblokowaniu kapitału startowego RUSZAM DO GRY
małe pytanie - do tej pory myslałem ze mam ugrac 2200 w 90 dni
w emailu zas piszecie ze mam na to nieograniczony czas...
prosze o potwierdzenie -NIEOGRANICZONOŚCI :)

Jeśli chodzi o bonus 100$ to musisz uzbierać 2.200 Mansion Poker Points - czas jest nieograniczony

Musisz jednak pamiętać, że:
Musisz ugrać w okresie pierwszych 120 dni co najmniej 1.000 Mansion-Points, abyś mógł zatrzymać $50 kapitału startowego. W innym wypadku pieniądze zostaną przelane z powrotem.

PudzeHaf

Original od Mooris
W innym wypadku pieniądze zostaną przelane z powrotem.

dotyczy to 50$ czy mozna stracic całą uzbierana kwotę?
bardzo wazne czy jestescie WŁAŚCIELAMI czesci oferowanej czy całości - prosze o doprecyzowanie

Oczywiście tylko 50$ kapitału startowego. ;)

Pozdrawiam