witajcie czyli dzień dobry
jesli mam zrobic pierwszy wpis na waszym a w niedalekiej przyszłości takze moim forum (tutaj potrzebna jest akceptacja mojej osoby przez pokerową brać) to chyba to miejsce jest odpowiednie na powitalny watek
jestem pudzehaf czyli człowiek z gór
w dobie internetu nie przeszkadza mi to jednak być aktywnym graczem pokera ( w realu nie grywam bo najblizszy pokeroom mam za siedmioma górami i siedmioma....).
poker dla mnie to ucieczka od codzienności
odpoczynek i relaks
a ze przy okazji mozna na tym co nieco zarobic to dlaczego by nie - poodpoczywac choc 2 -3 godziny dziennie
zazwyczaj odwiedzam tzw cash table dla 6 graczy
czasem grywam freerole
a jak tydzien uda mi sie zamknąc dobrym wynikiem finansowym
to zasiadam sobie wieczorkiem w sobote do jakiegos freezeouta z wpisowym 5 lub 10$
co sie tyczy quizu przyznam sie ze miałem troche obaw bo choć nie jestem graczem poczatkujacym (pokerowy staz ponad 1rok) to nie grywam strategii shortstacka - wg mnie nie pasuje ona na krótkie stoliki cashowe
ale pooszło >> dzieki czemu mam mozliwosc odebrania premii wejsciowej (wybrałem mansion i widze ze pokeroom wyglada podobnie jak red poker).
na kapitał startowy czekam.... a czy sie doczekam nie wiem (ale jestem pełen nadziei)
ogladając mój profil przy platformie mansion poker wpisałem w polu dane twojego profilu numer z rejestracji do pokeroomu i TYLE >> nie wiem czy to wszystko czy tez nie
pocieszenia w tym miejscu mile widziane