Aczkolwiek jestem zapisany już od dawna, to dopiero teraz zacząłem grać i dlatego się z Wami witam hejka ![]()
Wydaje mi się, że będę kolejnym polskim prosem w niedługim czasie, ale nie uprzedzajmy faktów..
Witam więc i cieszę się, że wreszcie nieco się oddzielę od jakże haniebnego serwisu jakim jest netwars.pl i jego forum. Różnica między tymi forami wydaje się być na pierwszy rzut oka oczywista - tutaj z tego co się orientuję są ludzie zdecydowanie bardziej rozwinięci umysłowo i jest to ogromny plus
MIStrZZZ napisał
Wydaje mi się, że będę kolejnym polskim prosem w niedługim czasie, ale nie uprzedzajmy faktów..
hehehe
Witamy MistrZZZa. Życzę sukcesów porównywalnych do tych w SC =]
a co do społeczności to netwars to byla przypadkowa zbieranina ludzi a członkowie PS tworzą imo jakby jedną wielką firmę. My gramy PS dostaję kaskę i za nią organizuje szkolenia i dodaje nowe arty a my możemy dzięki temu grać coraz lepiej. Same korzyści.
lo gosciu nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze wiekszosc najlepszych zawodnikow ps wywodzi sie w prostej drodze ze sceny sc. Co prawda nie ja (chociaz w sc tez gralem ale bez spektakularnych sukcesow). dlatego masz szanse na to ze uda sie zarobic wiecej niz 400zl :):):) ale czeka cie bardzo dluga droga, niezaleznie od wszystkiego powodzenia!!
cala ekipa tworzaca ps to byli gracze sc:
http://www.pokerstrategy.com/pl/news/content/My-lalem-ze-poker-online-jest-nudny_03126
magic83 napisał
lo gosciu nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze wiekszosc najlepszych zawodnikow ps wywodzi sie w prostej drodze ze sceny sc. Co prawda nie ja (chociaz w sc tez gralem ale bez spektakularnych sukcesow). dlatego masz szanse na to ze uda sie zarobic wiecej niz 400zl :):):) ale czeka cie bardzo dluga droga, niezaleznie od wszystkiego powodzenia!!
thx
jedyne co mnie martwi to brak legalizacji pokera online w Polsce, ale przecież są ludzie zarabiajacy duza kase na tym z tego co mi wiadomo.. wiec jakies musza byc na to sposoby.. dobrze mowie?