Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hejka

5 Posty
3 Użytkownicy
2 Reakcje
1,153 Wyświetlenia
ksajrus

Cześć, dzisiaj zacząłem wrzucać coś na forum teraz jak to piszę mam na dzieję że to tutaj mogę zaktualizować swojego bloga więc tutaj piszę od niedawna trafiłem na GG poker i grywam sobie w turniejach NL Holdem.
Pozdrawiam i dużych wygranych w Pokera życzę.

PS. proszę o komentarz pod tym wpisem, że w tym miejscu co teraz napisałem jest chalnge 25 strategypoint za uaktualnienie swojego Bloga

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
ksajrus

Hej, mam pytanie czy można z "fisha" stać się średnim lub dobrym graczem w pokera na roomach internetowy, oczywiście marzy mi się bycie graczem bardzo dobrym ale to chyba za daleka wizja, po prostu chce znać wasze zdanie odnośnie tego żeby nie być "fishem".

Odpowiedz
Cytat
ksajrus

I czy jeśli mi nie idzie na turniejach płatnych, czy zacząć ukrywać $ na freerole a później grać na turniejach płatnych bo najbardziej lubię grać w turnieje na roomie internetowym GG Poker

Odpowiedz
Cytat
pzareba

Napisane przez ksajrus
Hej, mam pytanie czy można z "fisha" stać się średnim lub dobrym graczem w pokera na roomach internetowy, oczywiście marzy mi się bycie graczem bardzo dobrym ale to chyba za daleka wizja, po prostu chce znać wasze zdanie odnośnie tego żeby nie być "fishem".

Każdy kiedyś był fishem, motywacja zaangażowanie i ciężka praca spowoduje , ze bedziesz pro. Niestety potrzeba na to sporo czasu. Jak się nie zniechecisz w połowie drogi to ten czas nie bedzie stracony

Odpowiedz
Cytat
Mavsky

nie jedna pucha po drodze

Odpowiedz
Cytat