Skip to forum
Notifications
Clear all

Kilka pytań

1 Posts
1 Users
2 Reactions
298 Views
HrabiaMonteChristo

Witam wszystkich, niestety, po tym jak poker stał się nielegalny w naszym kraju, z racji wykonywanego zawodu, musiałem zrezygnować z pokera na kilka lat. Bylem tu jeszcze przed 2010 rokiem, ale zapomniałem już starego loginu i maila. Gralem kiedyś głównie na żywo, organizowałem turnieje w swoim mieście, skromne bo skromne, tylko 32 osoby, ale były, robilem ligę na kilkanaście osób itp. Potem weszla ta debilna ustawa antyhazardowa i wszystko szlag trafił. Gralem też w necie, ale to było lata temu. Powiedzcie mi, do jakiego poker roomu teraz warto dołączyć? Jak to wszystko zrobić, czyli jak wpłacać, jak wypłacać pieniądze (może są jakieś limity), żeby było bezpiecznie? W sensie, żeby nie ścigały mnie zadne nasze szeroko pojęte organy ścigania. Jesli to coś pomoże to mam możliwość założenia konta w Holandii, na siostrę, która tam siedzi i ma tam konto bankowe. Tylko czy to wystarczy? Czy będę mógł grać poza granicami Holandii na tym koncie czy nie bardzo? Wybaczcie jeśli to głupie pytania, ale może są jakieś ograniczenia regionalne, limity, nie wiem, wolę zapytać.
Gram tylko Texas Holdem. Cashgame'y i turnieje. Z góry dzięki bardzo za pomoc! 😉 pozdrawiam całą pokerową familie!

Reply